- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
Biraz uzun oldu farkındayım ama benim için önemli.Size bir şeyler hissettiğiniz kişi böyle bir mesaj atsa Ne düşünürsünüz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okuyamadım durumumuz yoktu. şaka bir yana çok hoşuna gider bence onu düşünüp yazmışsınız o kadar.
Yok tamamen benim kendi yazım.Zaten yaşanmış bir gün bu.O biliyorFazla samimi gelmedi bna bi yerden alınmış gibi ama kişiden kişiye değişir
Tamam o kısmı siliyorum hemen.Okuyunca banada komik geldiHepsi çok romantik
Kuruyemişçi işi bozmuş.
Zaten duygusal birisi.Siz beğendiniz dimi ? Size yazılsa hoşunuza giderdi yani:)
O çok romantik ve duygusal birisi ama :)erkektir anlamaz ki, desem çok mu duygusuz olurum.
Evet.Umarım hoşuna gideryani giderdi tabii, onu ne kadar sevdiğinizi anlatmışsınız.
Kesinlikle kuruyemişçiye ben de takıldım. Bir de erkekler bu kadar uzun mesaj okumaz. Ben kocama sevgiliyken yazsam arar, kısaca burada ne yazdığını anlatır mısın derdiHepsi çok romantik
Kuruyemişçi işi bozmuş.
Bi erkeğe bu kadar uzun değil de daha kısa bişey yazın bi yerden sonra inan ki anlamıyacak kısaca gece ateşim gündüz güneşim taptığım ilk aşksın sen yaz daha mutlu olurYok tamamen benim kendi yazım.Zaten yaşanmış bir gün bu.O biliyor
Hatalarımı düzeltirseniz çok sevinirim aslında.Türkçe dersine gitmeyeli epey zaman oluyor.Ayrıca mektup olarak vermek aklıma geldi ama vaktim yok ve o böyle şeylerden hoşlanan biri değil.Mesaj olarak değil bence mektup olarak ver.. madem bu kadar uzun ve duygusal bir yazı.. bir zarf içinde olmayı hakediyor bence..
Kızmazsan yazım kuralları açısından bir daha kontrol etmeni tavsiye ederim..
Bi erkeğe bu kadar uzun değil de daha kısa bişey yazın bi yerden sonra inan ki anlamıyacak kısaca gece ateşim gündüz güneşim taptığım ilk aşksın sen yaz daha mutlu olur![]()
Kesinlikle kuruyemişçiye ben de takıldım. Bir de erkekler bu kadar uzun mesaj okumaz. Ben kocama sevgiliyken yazsam arar, kısaca burada ne yazdığını anlatır mısın derdi![]()
Sen kısalt okuduktan sonra hmmm yazıp gülen surat koyrsa moralin bozulurYa öyle ama içimden gelenler bunlar doğrusu.Kısaltamadım :)