Sevdiğim kişiye doğum gününde böyle bir mesaj atsam duygulanır mı sizce?

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
123
31
IMG_0453.webp

IMG_0454.webp

IMG_0455.webp

Biraz uzun oldu farkındayım ama benim için önemli.Size bir şeyler hissettiğiniz kişi böyle bir mesaj atsa Ne düşünürsünüz ?

okuyamadım durumumuz yoktu. şaka bir yana çok hoşuna gider bence onu düşünüp yazmışsınız o kadar.

Mesaj olarak değil bence mektup olarak ver.. madem bu kadar uzun ve duygusal bir yazı.. bir zarf içinde olmayı hakediyor bence..

Kızmazsan yazım kuralları açısından bir daha kontrol etmeni tavsiye ederim..

Mesaj olarak değil bence mektup olarak ver.. madem bu kadar uzun ve duygusal bir yazı.. bir zarf içinde olmayı hakediyor bence..

Kızmazsan yazım kuralları açısından bir daha kontrol etmeni tavsiye ederim..
Hatalarımı düzeltirseniz çok sevinirim aslında.Türkçe dersine gitmeyeli epey zaman oluyor.Ayrıca mektup olarak vermek aklıma geldi ama vaktim yok ve o böyle şeylerden hoşlanan biri değil.

Bi erkeğe bu kadar uzun değil de daha kısa bişey yazın bi yerden sonra inan ki anlamıyacak kısaca gece ateşim gündüz güneşim taptığım ilk aşksın sen yaz daha mutlu olur:21:

Ya öyle ama içimden gelenler bunlar doğrusu.Kısaltamadım :)

Kesinlikle kuruyemişçiye ben de takıldım. Bir de erkekler bu kadar uzun mesaj okumaz. Ben kocama sevgiliyken yazsam arar, kısaca burada ne yazdığını anlatır mısın derdi :confused:

Normalde lüzum olmadıkça uzun mesaj atmam ama Doğum günü ve içimden gelenleri yazdım napayım.Okumazsa da canı sağolsun

Erkekler böyle uzun mesajlar yazılar okumazlar ki:((
Kısa ve net birsey yazsan çok daha akılda kalıcı

Back
X