- Konu Sahibi lilith2013
-
Canım sanırım problem erkenden bağlanma. Sen çok çabuk bağlanmışsın. Malesef biz kadınlar böyleyiz. Biraz bencillik yapıyoruz. Biz nasıl onlardan ayrılınca acı çekiyorsak onlar da çeksin istiyoruz. Hayat böyle devam etmez ki ama. O yolunu çizmiş sen de çizmelisin. Daha önünde yaşayacağın çok mutluluk varHer gün resmine bakiyordum.keşke bugün bakmasaydim,yaninda bir kadinla gülümseyen resimlerini atmis face profiline.kilitlendim,nefes alamiyorum.güzel de bir kadin.gözlerimi alamadim acaba gerçekten mi gülüyor diye.yüzünde hüzün aradim
Aslında birlikte olduk sayilmaz bir iki kez görüştük ama beni bir daha aramadi.ama ben baglandim ona.gideli 1 yoldan fazla oldu.duygularima anlam bile verememişti ilerde kirilmani istemem ama bu isin sonunda olabilir de olmayabilir de demişti.
Hakkında baslik acmistim hatta'biriyle tanistim ama onu cozemiyorum' diye.elbet nisanlanacakti ama ben neden yikildim,neden hala umut tasiyorum belki nisan bozulur diye.neden ben değilim.neden o kadin.o mutlu Bende kahirdayim.
Neyini ciddiye almadinAşk hikayeniz çok etkiledi beni..keske dizisi cekilse oturup izlesem mendilimle birlikte..
Kendimi sucluyorum,doğru hamlelerde bulunsam belki yaninda olurduBir iki kez görüşmüşsün , 1 yılda geçmiş daha neyı beklıyorsun unutmak ıçın . Kendıne bır ıyılık yap artık ?
Evet ama o baskasini buldu.bana ilgisiz davrandigindan ben bitirmistim.ilgisiz de olsa bitirmesem,simdi yanimdaydi belki desadece iki kere görüşüp bir yıl borunca bekledinmi adamı?
Aşk hikayeniz çok etkiledi beni..keske dizisi cekilse oturup izlesem mendilimle birlikte..
Evet ama o baskasini buldu.bana ilgisiz davrandigindan ben bitirmistim.ilgisiz de olsa bitirmesem,simdi yanimdaydi belki de
Canım sen bitirmişsin. Sana ilgisiz davranıyormuş. Belki söylemesi kolay diyeceksin ama seni üzen bir adam için neden üzülüyorsun?Evet ama o baskasini buldu.bana ilgisiz davrandigindan ben bitirmistim.ilgisiz de olsa bitirmesem,simdi yanimdaydi belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?