sevdigim nisanlanmis,keder icindeyim.

Yasadiklarimiz gerçek olmayabilir,hatta size eğlenceli de gelmiş olabilir.ama benim hislerin gerçek.ölüyor gibiyim.ona isim vermeden ulaşmak,içimi dökmek istiyorum.nazil karşılar sizce?

Yanlış anlamadım dimi? 1-2 kez görüşmüşsünüz ve bu adam zaten size olmayabilir de demiş..Nesine bu kadar bağlandınız? Bende sandım 3-4 yıllık bir ilişkiden sonra ayrılmışsınız sonra o başkasıyla nişanlanmış falan.

Yasadiklarimiz gerçek olmayabilir,hatta size eğlenceli de gelmiş olabilir.ama benim hislerin gerçek.ölüyor gibiyim.ona isim vermeden ulaşmak,içimi dökmek istiyorum.nazil karşılar sizce?
Sizce mantıklı mi, ya nişanlısı duyarsa ne olacak kadının yerine koy kendini başka biri sizin nisanliniza böyle birşey yazsa ne yapardiniz.

Rahat bırak adamı nişanlanmış işte seni isteseydi senle olurdu

Onu almak için değil.sadece dertlesmek,isim bile vermeden.
Alacaksın demedim zaten mantıklı değil. Nişanlısı okuyabilir haberi olabilir ve nisanlisindan ayrılabilir istediği kadar isimsiz olsun dertlesmek olsun iyi bir yöntem değil.

kesinlikle ulaşmaya çalışmayın,gurursuz duruma düşmeyin..sizi önemsemeyen biri için değmez..

Hic iyi karsilamaz. Hayatinda biri oldugu icin senin hislerine onem vermez. Biraz acimasiz olacak ama seni bir aciz gibi gorur. Nisanli adama ne yazacaksin ki. Huzur bozmaktan baska bisey degil.

Birisi sizin nişanlınıza mesaj atsa ne hissedersiniz. Ne yapacak sanıyorsunuz ki sevdiği kadını bırakıp size mi gelecek ?

o adamı unutmalısınız o artık nişanlı onun hakkında hayal kurma hakkınız bile yok bence. hem adam size ümit vermemiş, zamanınızı çalmamış niye nişanı bozulsun falan diye düşünüyorsunuz. böyle düşünmeniz çok ayıp. ne hakkınız var ki o adamın üstünde. nişanlısı emek vermiştir zaman vermiştir sevmiştir umarım çok mutlu olurlar. masj falanda atmayın kimsenin huzurunu bozmaya hakkınız yok .

Birisi sizin nişanlınıza mesaj atsa ne hissedersiniz. Ne yapacak sanıyorsunuz ki sevdiği kadını bırakıp size mi gelecek ?
Ayir,sadece çok üzgün olduğumu bilsin,bir hic uğruna üzülmüş olmayayim istiyorum,ama makul gelmiyor bana faydasi olmayacak.

Sert olacak ama önce sizin kim oldugunuzu cikarmaya calisir, kendinizi tanitirsaniz belki hatirlar ve agzina geleni sayar heralde. 1,2 kere görüstük sevgili bile olmadik ümit falan da vermedim ne cesaret beni arayip rahatsiz ediyorsun nisanlim yanlis anlayacak senin yüzünden iliskim bozulacak... Yazacaginiz mesaji nisanlisi görürse ne olacak? Adam bir sürü aciklama yapmak zorunda kalacak, nisanlisi belki inanacak belki inanmayacak güven problemi yasayacak. Ne hakkiniz var buna? Bir erkek bu kadar hakli olabilir yani. Nisanlisi kiz arkadasi bile olmasa yine aramaniz yanlis olurdu, cünkü ilgisizdi ben ayrildim diyorsunuz. Üstünden 1 sene gecmis gitmis nedir bu arsizlik?

sakın üzülme sonra iyi ki olmamış diyeceğin, şükür secdelerine kapanacağın biridir muhtemelen bazı şeyler insanların başına tesadüfen gelmez... her kadın güzledir bazıları ortaya çıkartmayı bilir .... kim bilir ne kısmetlerin etrafında dolanıyordur...

bence yapmayın kimsenin ilişkisini bozmayın o hakkı öbür tarafta ödeyemezsiniz ayrıca yuva yıkanın yuvası olmaz ispat için bir iki magazin sayfasına girmeniz yeterli... bir doktora gidin, bu şeklideki aşk acılarını atlatmanın en kestirme yolu profesyonel destek almaktır.. Sakın bir günaha gireyim demeyin.... Sakkınn

Kendimi sucluyorum,doğru hamlelerde bulunsam belki yaninda olurdu

Dört yıllık sevgilim ve yenilerde eşim olan adama dünyanın en saçma hamlelerini yaptım, yine de sevgili olduk. Bu işlerde öyle belkisi acabası olmuyor kusura bakma. Yani olacaksa hayır da desen, saçmalasan da, direkt seviyorum da desen, adam gelse yürü git de desen yani her ne yolla olursa olsun oluyor!!

Evet ama o baskasini buldu.bana ilgisiz davrandigindan ben bitirmistim.ilgisiz de olsa bitirmesem,simdi yanimdaydi belki de

Ben yine en mükemmel ve ideal sevgiliyken terk edildim aldatıldım hatta eski manitasına bile geri dönen eski sevgilim oldu. Ki onlar da uzun süreli ilişkilerdi aman Allah ölüyorum da dedim he iyi oldu da dedim. Ama hepsinde sonradan anladım kader, kısmet, ruh ikisi işte ne dersen de biri var ve sen hata da yapsan, saçmalasan da kalıyor ve seviyor.

Sen bir adamla nişanlı olsan biri bunu yapsa ne hissedersin önce hemcinisine empati yapacaksın ve az gururlu olacaksın. Ben sevgiliydim adam beni bırakıp eskisine gitti bir gün olsun ne ah ettim ne beddua ettim ne ayırmaya kalktım. Sonra içip sı..p geldi af diledi seni seviyordum dedi ne sevgisi sevmiyordun sevsen o zaman gitmezdin başkasına dedim. Gerçek.i de olmak lazım. Hiç bir hemcinsime kendi yaşamak istemediğimi yaşatmam!! Prensipli bir kadın olun erkek için zırıl zırıl kendini küçük düşüren bir kadın olma.
Sen ne kadar dik durursan o kadar değerlisin bil bunu.
Ha son bir dip not! Hepsi iyi ki ama iyi ki bitmiş. Dört yıl boyunca ayrılsam da yanımda olan, en kötü günümde de gözyaşımı silen, gereksiz saçma sapan terbiyesizliklerime bile tahammül edecek kadar beni seven ve benim en ama en çok sevdiğim adamı bulamazdım o zaman.
Gün gelir ne yaparsan yap yanında kalacak olan adam durur.
Şimdi istediğin kadar kendini rezil et, nişanlıları ayıracak kadar gözden düşürecek hareketler yap, adama yalvaracak kadar düş gözünde olmaz. Olmaz. Olamaz. Kendini ileride kendinden utanacağın konuma sokma sakın. Hiç bir erkek için değmez.
Ayrıca bu kadar güçsüzüm acizim demeyi nasıl beceriyorsun. Ben senelerimi harcadığım adamlardan ayrıldım da kuyruğu dik tuttum ya.
Çok kınadım sizi çok!
Gün geldiğinde göreceksiniz. Şunu yapmasaydım devam ederdik diye bir şey yok. O kişi sizi gerçekten seviyosa her tür saçma sapan durum da yanınızda oluyor!
Sakin olun ve güçlü olun, mıymıy ağdalı duygusal triplerle de kimsenin yuvasına mani olmayın.
Sevmeyen kimse de nişanalanmaz o işler de öyle diil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…