Popüler Konu Sevdiğim sözler

İkimiz de aynı şeyi düşünüyoruz; Ben seni, Sen kendini.

Gene Sunay Abi...

Bugün damarlarımda kan yerine ayrilik dolasiyor
Bugün ellerime ellerin yerine yalnizlik dokunuyor
Ve ask simdi cok uzakta uyuyan bir cocugun kalbidir
Ve ask simdi cok uzakta uyuyan bir cocugun kalbindedir
Bugün parmaklarima saclarin yerine sessizlik dolaniyor
Bugün bana kollarin yerine karanlik sariliyor
Ve ask simdi cok uzakta uyuyan bir cocugun kalbidir
Ve simdi bir kalbi bir benden ayirip gitmenin tam vaktidir
Hoscakal…

hoşçakal......

C.A.

[video=youtube;mgIT2kusJxU]http://www.youtube.com/watch?v=mgIT2kusJxU[/video]

AŞK...... topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır... ... Ya canın acıya acıya adım atacaksın... Yada canını acıta acıta söküp atacakasın..... HZ.MEVLANA....

Neden bulup kaybederiz, bu hayatın bize imtahanı mıdır ? yoksa yaşattıklarımızın, yaşadıklarımızın intikamı mıdır ? imtahanımıdır ?
bu kadar mı acımasız ? Yoksa bu yaşadıklarımızın, yaşattıklarımızın diyeti midir ?
diyet ise ödeyelim ...
oysa koparıp alacaktım ....
[video=youtube;A3vkGYvoJgI]http://www.youtube.com/watch?v=A3vkGYvoJgI[/video]
C.A.

Her şeye eyvallahım var, 'yalan' hariç..
Yalanını yakalayıp ta küstüğüm dağın,
Odununu yakmam ben...

sabahın körü ....

Laf ebeliği yapma sevgili, Çünkü ebe de sensin sobe de :)
Sunay Akın

Çay bardağında bırakılan dudak payı kadar bile ...uzak kalamam gözlerine...
Sunay Akın

Elden düşme sevdalar değil istediğim. Yüreğinin sahibi olmalıyım yada hiçbirşeyin. Yüreğinin sahibi değilsem önemi yok birşeyin...
Sunay Akın

Biliyorum yarınlarım dünden farksız. Hayat mı bana küstü ben mi ona küstüm hatırlamıyorum ama, şu aralar fena dargınız...

Sunay Akın

Taş ol,kuş ol,dert ol,sevgi ol,ne olursan ol! ama yine kendin gibi ol...
AmyW

Sevmek yürek ister değil, Her yürek sevmek ister. sadece sevdiğine sonuna kadar sahip çıkabilmek, cesaret ister...

Sunay Akn

İki pencere αçık kαlıncα cereyαn, İki yürek αçık oluncα Aşk olur; ama sonuç değişmez: İkisininde sonunda üşütürsün :)
Sunay Akın

Sunay Akın- Sen çok yaşa emi :) şu sözün beni en acıl halimde bile güldürmüştür.Neden mi? her durumda ve konumda üşütmeye müsaiitiz de ondan

Bazen öyle bir noktaya geliyorum ki, bir çok şeyin adını koyamaz Oluyorum.. Dost, düşman, aşk, öfkem ve neşem hepsi birbirine karıştı.. Net Olan bir şey Var ki, kalbim yumuşadıkça insanlar daha bir acımasızlaşıyor.. İşte bu yüzden artık kabuğum daha bir sert.. Attığım adımlar ürkek ve yavaş, hayallerim sınırlı.. Kalbimin anahtarı ise sadece Samimiyet ve dürüstlük... Gerisi de Allah’ a Emanet

Mete Han Çin ordusu ile karşı karşıya gelmişti. Etrafı gözetlemek için veziriyle bir tepeye çıkar ve bakar ki Türk ordusu Çin ordusu karşısında bir avuç karınca gibi duruyor. Veziri Mete'nin geri çekiliceğini düşünerek Mete'ye sorar:
-Ne düşünüyorsunuz efendim?
Mete Han vezirine dönerek :
-Bu kadar Çinliyi nereye gömeceğimi düşünüyorum

hayat iki ucu b.klu değnek
yaşamak ve ölmek

cadı
sözüm kendime

Bir kez kaçar uçurtması, sonra gökyüzüne küser insan.

BİR KEZ KAÇAR UÇURTMASI, SONRA GÖKYÜZÜNE KÜSER İNSAN...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…