Popüler Konu Sevdiğim sözler

Kadınlar ,başka kadınlar için giyinirler,başka kadınların kocaları olduğu için evlenirler,
başka kadınları kıskandırmak için evlerini süslerler.
Başka kadınlar olmasaydı ,kadınlar ne iyi olacaktı ...:)
(paul corey)

Oldukça anlamlı ve güzel bulduğum bir yazı,biryerde daha okumuştum ,paylaşımın için teşekkürler...

Çok mutsuz sonların birinci şartı, çok mutlu başlangıçlardır...

Hakan Günday / Kinyas ve Kayra

alt yazı geçsin tüm kanallarda
acil rh pozitif duyguya ihtiyacım var

ca..ı

"...Ben klasik bir kadere teslim olmak istemiyorum ve öldükten sonra değil, şimdi anlaşılmak istiyorum..." -Ahmet Kaya-

Öyle herkesi sevmeyeceksin..

"Seviyorum" demeyeceksin !

"Seni seviyorum" diyebilmek için gerekirse bir ömür bekleyeceksin.

Can Abi

Besmelesiz sevdin galiba beni. Bak çarpılmışsın; yüreğin bir yana kaymış, şerefin bir yana.

Olmasada hayatımızda lüks yaşam, bizdeki gülüşler kimsede yok paşam :)

Alıntı

Geminin içindeki su, gemiyi batırır. geminin altındaki suysa, gemiye arka olur...
Mevlana

Pirlik, saçın sakalın ağarması ile elde edilmez. iblisten daha ihtiyar kim var?

Mevlana

Pirenin ısırışından meydana gelen yanış, seni yılan soktu mu yok olur gider...

Mevlana

Birisi güzel bir söz söylüyorsa bu, dinleyenin dinlemesinden, anlamasından ileri gelir...

Mevlana

"Mutlu olmanın yolunu karşıdakini mutlu etmek sanıyorduk, yanıldık. Çünkü ne kadar mutlu ettiysek, o kadar yalnız kaldık." - Cemal Süreya

Yalnızlığına iyi bak, sahip çık. Kaç kişinin emeği var onda kim bilir.

Eşeğe, katır boncuğuyla inci birdir. zaten o eşek, inciyle denizin varlığından da şüphe eder...

Mevlana

Şarap kadehtedir ama kadehten meydana gelmemiştir ki. ağzını,şarabı verene aç...
Mevlana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…