Popüler Konu Sevdiğim sözler

Sözün dikildiği yer, gönüldür; Ismarlandığı yer düşüncedir. Onu kuvvetlendiren, akıldır. Meydana çıkaran, dildir. Bedeni, harflerdir. Canıysa, anlamı. Süsü, düzenli söylenmesidir. Düzgünlüğüyse, doğru oluşu... Hazreti Ali

"Çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği her an Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim."

-Al Capone.

"İki şey sonsuzdur; insanoğlunun aptallığı ve evren. İkincisinden o kadar emin değilim."

-A.Einstein

İncelik "güven" yaratır, düşüncedeki incelik "derinlik" yaratır, duygulardaki incelik ise "sevgi" yaratır, bunlara sahip olan insan ise her zaman "kendini aratır"...

Lao Tzu

Bir görünüp bir kaybolmak ayın ve yıldızların işidir. Sen insansın, hatırladın mı?

Tarık Tufan

Erkekler ve kadınlar hakkında bilmeniz gereken tek şey; tüm kadınlar delidir ve tüm erkekler aptaldır. Ve kadınların deli olmasının asıl nedeni ise erkeklerin aptal olmasıdır.
George Carlin

En anlamlı yemin söz vermektir, en büyük intikam affetmektir, en adi söz hiç sevmedim demek; ve en güzel cevap gülüp geçmektir...

Ağlanacak halimize gülüyoruz der kızarlar. Oda birşey mi? ben ölünecek halime yaşıyorum...

Boşver be kalbim kimse anlamasada bilmesede yorulduğunu.. Yaradan bilir doğruluğunu....

Bazen güldüm, bazen ağladım. Hayatı yaşanır sandım, yanıldım. Yüzüme gülenlere hep inandım. Ben herkesi kendim gibi sandım...

Herşeyi sana bırakıyorum zaman,
Hepsini al ve git…

Hani derlerya elimi sallasam 50 si diye, 1 tane olsun sonsuz olsun 49′u aşkıma kurban olsun...:)

Durumum çevrimdışı, beynim meşkul, ruhum hemen dönecek, aklım darda, elim telefonda, kalbim sende..

Evet kabul ediyorum 2 yüzlü biriyim. “O” yanımdayken gülen, “O” giderken ağlayan bir yüzüm var...

Mezara gerek yok! “O”nun 2 dudağının arasına gömün beni.. yakından görmek istiyorum elveda diyen katilimi...

Erkek adam ağlamaz denir ya, tamamen yalan.. Sakın inanma! Unutma ki, erkek adam ağlamayan değil, bir kadını ağlatmayandır aslında...

Haklı olduğun mücadeleden korkma! Bilesin ki atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler...

Sevginin yaşı, cinsiyeti ya da kuralları yoktur. Kadınca, Erkekçe ya da Çocukça diye ayıramazsın.. O yalnızca “insanca” dır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…