Popüler Konu Sevdiğim sözler

Oyuluyorum şu masmavi boşluğa; gölgesiz, kıpırtısız. Yalnızlık sensin.

Edip Cansever

Peşinden gidecek cesaretin varsa, bütün hayaller gerçek olabilir.

Ernesto Che Guevara

Büyük olmak iyidir ama, insan olmak daha iyidir. ( Albert Schweitzer )...

Kim bilir,seni düşünerek yazdıklarımı, kimi düşünerek okuyorsun... (İlhan Berk)

Nasıl olsa buralardasındır be adam! :Seni övsek bir çıkış yok,sövsek bir faydası yok. İnsan insanlığın hakkını verecek bundan öte kural yok.

Her hakiki aşk, umulmadık dönüşümlere yol açar.
Aşk bir milad demektir, şayet ‘aşktan önce’ ve ‘aşktan sonra’ aynı insan olarak kalmışsak, yeterince sevmemişiz demektir.
Birini seviyorsan onun için yapabileceğin en anlamlı şey değişmektir.
O kadar çok değişmelisin ki sen, sen olmaktan çıkmalısın!

Elif Safak

Son düzenleme:
Kişi sevdiğini Allah’a emanet ederse, onu birdaha görmeden ölmezmiş..
Öyleyse Allah’a emanet ol.

Elif SAFAK

Ben susuyorum…
Benim sırlarımı sana gönlüm söyleyecek !
Ama dikkat et, gönlün sesini sadece gönül duyar…
Bize can kulağını ver! Ten kulağı gerekmez…

Hz. Mevlana

Bütün kainat birbirine sevgiyle bağlanmış,
Sevgini vermesini öğren, gönlün anlasın ki hepsine yer varmış.
Sevgisiz insandan dünya korkarmış...

Hz.Mevlana

Aşık olduğunuz anda panik yapmayın. Bir yere oturun, derin nefes alın ve katilinizle tanışmanın tadını çıkartın.

Yapma, dünyayı kurtardığını sanıp hayatını büyük fedakarlıklar yaptığına inanarak harcama, ancak kendi hayatını yaşarsan bütünün bir parçasını tamamlamış olursun. Fedakarlıklar vardır elbet ama ne dünyan nede çevren sana zimmetli sana emanet değil. Ne kendini başkasına kahraman, nede başkasını kendine köle yapma. Ve sanma sen çok büyüksün çok güçlüsün fedakar olman gerekiyor, tek gereken senin sen, benim ben olmam. Herkes kendisi olursa başkası için yaptığını sandığı fedakalrıkları kendisine bahane oluşturmaktan vazgeçebilir. Belkide bahaneler olmadan dünya daha dürüst bir yer olabilir. Dürüstlüğün olduğu yerde elbet sevgi ve inançta bir yer bulur kendine..

Son düzenleme:
Neyse bunu okudun da süpermene özenmekten vazgeçtin değil tabii. Hala düşünüyorsundur nasıl kurtarırım bu dünyayı diye

Aslında; İNCİNDİĞİMİZ o KÜÇÜK insanların yaptıkları değil, o KÜÇÜK insanlara; zamanında yüklediğimiz BÜYÜKLÜK..!

Nasılsa elimin altında deme
Sabah binbir emekle yaptığı makyajı
Akşam hiç düşünmeden bir mendile silen varlık,
Seni mi unutmayacak!

~K. İskender

Sana rastlamak mutluluktu; sana sahip olmak başka bir şey, başka bir ad bulmak gerek; içine taşınması gibi bir şey insanın.

Cemal Süreya

Aşkın her halini gördüm!
O yüzden artık ne hali varsa görsün...

- Yılmaz Erdoğan

Beni anlayamazsan gözlerime bakınca göğsümü parçala, bak kalbim nasıl atıyor.

Sabahattin Ali

Yalnızlık ne zordur ne de ayıptır, sen gene de bunu bir aşk mektubu bil ama bil ki biziz bu uzaklığı yapan.

Turgut Uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…