Popüler Konu Sevdiğim sözler

Ben bu bebeği yok edemedim. Tanrıcılık oynayamadım.

Meryem Uzerli

İnsanlar değişir;

- Kırıldıklarında
- Kandırıldıklarında
- Çok şey öğrendiklerinde
- Aşık olduklarında

İhtiyacım var;

-Sevgiye
-Saygıya
-Hoşgörüye
-Eğlenmeye
-İlgiye
-Şefkate
-Yeniliğe
-Kafamı dinlemeye
-Tatile
-Heyecana
-Motivasyona

Bazıları sensiz daha iyi olacağımı söylüyor, ama onlar seni benim gibi tanımıyorlar.

Adele

Seni her özlediğimde birtanem, kuşlara bakıyorum..

Behçet necatigil

Ben senin sınırlı gövden ile beni sonsuz sarmanı diledim.
Birhan Keskin

Ona kızgın değildim.Ne de olsa başka bir yerdeydik. Başka şartlar altında. Ya da o üstünde kalmış, ben şartların altına düşmüştüm.

Hakan Günday

Suyu sevmeyen insanın, rüzgârı anlamayan, gökyüzünde bir bulutu olmayan insanın gideceği uzaklık, olsa olsa kendine sızan çaresizliktir. Yaşlı bir kadının hüznünü duymazsanız, bir genç kızın saçlarında çarpan kalbini nasıl göreceksiniz?

Şükrü Erbaş

Yanımda bir canlının yatmasını neden bu kadar istediğimi şimdi daha iyi duyuyorum. Yaşamaya belki de her şeyin bittiği bir yerde başladım. Ya da kendi yaşamıma inanmıyorum. Kendi varoluşum yetmiyor bana. Yanımdaki bir tene değip, yürek atışlarını duyabildiğimde, yaşamın gücünü algılıyorum.
Tezer Özlü, Kalanlar

Gene bırakıyoruz gece bizi baştan çıkarsın. Çatılar gerisindeki gölgelerin ardında açık renk bir gölge gibi duruyordu gece.
Tezer Özlü, Kalanlar

Şu dünyayı adamakıllı görmeden, dünyanın ne olduğunu adamakıllı anlamadan buradan gidecek olduktan sonra ne diye buraya geldik sanki? Yaşadığımızın farkına varmayacak olduktan sonra ne diye yaşıyoruz?
Yarın öldüğümüz zaman birisi bize sorsa: “Dünyada neler gördünüz?” dese herhalde verecek cevap bulamayız. Koşmaktan görmeye vakit olmuyor ki.
Sabahattin Ali

Anahtar gibi sadece kaybolduğunda aranan biri olmak istemiyorsan nasıl olsa paspasın altındadır rahatlığını vermeyeceksin kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…