Popüler Konu Sevdiğim sözler

Ben bu bebeği yok edemedim. Tanrıcılık oynayamadım.

Meryem Uzerli
 
İnsanlar değişir;

- Kırıldıklarında
- Kandırıldıklarında
- Çok şey öğrendiklerinde
- Aşık olduklarında
 
İhtiyacım var;

-Sevgiye
-Saygıya
-Hoşgörüye
-Eğlenmeye
-İlgiye
-Şefkate
-Yeniliğe
-Kafamı dinlemeye
-Tatile
-Heyecana
-Motivasyona
 
Bazıları sensiz daha iyi olacağımı söylüyor, ama onlar seni benim gibi tanımıyorlar.



Adele
 
Seni her özlediğimde birtanem, kuşlara bakıyorum..

Behçet necatigil
 
Ben senin sınırlı gövden ile beni sonsuz sarmanı diledim.
Birhan Keskin
 
Ona kızgın değildim.Ne de olsa başka bir yerdeydik. Başka şartlar altında. Ya da o üstünde kalmış, ben şartların altına düşmüştüm.

Hakan Günday
 
Suyu sevmeyen insanın, rüzgârı anlamayan, gökyüzünde bir bulutu olmayan insanın gideceği uzaklık, olsa olsa kendine sızan çaresizliktir. Yaşlı bir kadının hüznünü duymazsanız, bir genç kızın saçlarında çarpan kalbini nasıl göreceksiniz?

Şükrü Erbaş
 
Yanımda bir canlının yatmasını neden bu kadar istediğimi şimdi daha iyi duyuyorum. Yaşamaya belki de her şeyin bittiği bir yerde başladım. Ya da kendi yaşamıma inanmıyorum. Kendi varoluşum yetmiyor bana. Yanımdaki bir tene değip, yürek atışlarını duyabildiğimde, yaşamın gücünü algılıyorum.
Tezer Özlü, Kalanlar
 
Gene bırakıyoruz gece bizi baştan çıkarsın. Çatılar gerisindeki gölgelerin ardında açık renk bir gölge gibi duruyordu gece.
Tezer Özlü, Kalanlar
 
Şu dünyayı adamakıllı görmeden, dünyanın ne olduğunu adamakıllı anlamadan buradan gidecek olduktan sonra ne diye buraya geldik sanki? Yaşadığımızın farkına varmayacak olduktan sonra ne diye yaşıyoruz?
Yarın öldüğümüz zaman birisi bize sorsa: “Dünyada neler gördünüz?” dese herhalde verecek cevap bulamayız. Koşmaktan görmeye vakit olmuyor ki.
Sabahattin Ali
 
Anahtar gibi sadece kaybolduğunda aranan biri olmak istemiyorsan nasıl olsa paspasın altındadır rahatlığını vermeyeceksin kimseye.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…