Sevdiğime açıldım ve sonuç..

selinli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
185
0
96
İstanbul
Okuyanlar olabilir geçen hafta bir konu açmıştm buraya birini üç yıldan beri seviyorum bir mektup yazdım facede mesaj yoluyla yollayayımmı diye.arkadaşlar yolladım inanırmısınız cevap atmadı birde üstüne engelledi çok şaşırdım neden böyle yaptı sizce neden böyle yapmış olabilir birde çok duygulu bir mektuptu ben etkileneceğini düşünmüştüm kim olsa etkilenmezmi? etkilenmese bile kimin yazdığını merak etmezmi arkadaşlar anlayamıyorum

ya hayatında biri var, ya da face te birinin dalga geçtiğini zannetti ya da internet ortamı diye küçümsedi.

büyük ihtimalle sevgilisi vardir..
eger sevgilisi olmadigini biliyorsan bu tür seylerden
hoslanmiyordur..

Okuyanlar olabilir geçen hafta bir konu açmıştm buraya birini üç yıldan beri seviyorum bir mektup yazdım facede mesaj yoluyla yollayayımmı diye.arkadaşlar yolladım inanırmısınız cevap atmadı birde üstüne engelledi çok şaşırdım neden böyle yaptı sizce neden böyle yapmış olabilir birde çok duygulu bir mektuptu ben etkileneceğini düşünmüştüm kim olsa etkilenmezmi? etkilenmese bile kimin yazdığını merak etmezmi arkadaşlar anlayamıyorum

ben olsam etkilenmem mesela, kim bu sapık derim
yani yanlış anlama benim başıma gelse yani
kimin yazdığını merak etmez mi demişsin zaten kimliğin açık değilmiydi, yani rumuzla mı yazdın
arkadaş değildiniz sanırım face de öyleyse bu tepkisi daha da normal
ya da sevgilisi var face ine o da bakıyo ve direk engellemiştir doğal olarak sevgilisi okuduysa ilk

Neden etkilensin ki? Hiçkimse facebook aracılığı ile iletilmiş duyguların öyle çok yüce olduğunu falan düşünmez. Ciddiye alıp almadığını bilemeyiz, ama rahatsız olduğu açık. Rahatsız olması için hayatında birinin olması gerekmiyor, ben olsam ben de hoşlanmazdım, ve arkasının gelmemesi için gereğini yapardım.

ya birisi vardır aşık olduğu ya da internetten olduğu için ciddi bulmamıştır seni.

tabiki engeller kimin yazdıgı belli degil cunku neden kendini belli ederek yazmadınki ozaman daha iyi olurdu...

kızlar 32 yaşındayım ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu; aşkınızdan ölsenizde asla bir erkeğe ilk olarak açılmayın hele ki bu zamanda... hatta o açıldığında da hemen evet evet bende deyip boynuna sıçramayın... siz üzülürsünüz ve ben güzel duygular besleyen hiç bir hemcinsimin üzülmesini istemem :9::9::9:

diğer konunuzu okumuştum...

Bana sanal ortamdan sizin deyiminizle açılmanız saçma geldi

Ciddi bir durumu neden basitleştiriyorsunuz ki.

Ya yüz yüze ya da hiç bence...

duygularınızı tam anlamıyla anlamasını beklemeyin

kendi hesabımdan atamadım çünkü çekindim o zamanda cevap atmasaydi yıkılırdim ama şimdi hiç olmazsa kim olduğumu bilmediği için o kadar üzülmedim Ama hiç böyle tahmin etmiyordum olumsuzda olsa bir cevap bekliyordum.

İlk ihtimal sevgilisi varmış gibime geldi. Sevgili yok diyorsun, o zaman tanımadığı birinden geldiği için memktup birinin dalga geçtiğini ya da virüs falan sanıp engellemiştir haliyle.

Öbür konunda da demişler ama insanları pek dinlemiyorsun... Açılacaksan illa ki git yüzyüze konuş.

kendi hesabımdan atamadım çünkü çekindim o zamanda cevap atmasaydi yıkılırdim ama şimdi hiç olmazsa kim olduğumu bilmediği için o kadar üzülmedim Ama hiç böyle tahmin etmiyordum olumsuzda olsa bir cevap bekliyordum.

daha iyi ya bu karakterinin düzgün olduğunu gösterir, demekki her aşkı-ı ilana balıklama atlamıcak
bu durumlarda tepkisizlik verilebilecek en iyi tepkidir
sonuçta gerçek kimliğinden yazmamışsın bu kadar alınmana gerek yok, muhtemelen gerçek adından yazsaydın iyi ya da kötü dönüş yapardı muhakkak
gerçek adından yazdığın halde direk engellese alınman normaldi yani

ilerde olur da bu adamla sevgili olsan bile o mektubu kendinin yazdıgını açıklama bence:51:
platonik aşık oldugu birisi olsa, o mektubu aşık oldugu kızın yazmış olabileceğini düşünüp engellemezdi.
e sevgilisi de yokmuş...
demek ki kalbi boş ve mantıklı biri.
hareketlerinle onun sana gelmesini sağla...sen neden açılıyorsun ki canım hem:27:

Back
X