• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğimi kırdım ya =(

katılıyorum bak bu telafi için kesinlikle doğrukaydirigubbakcemile5

yapacam bunu tamam =)) bir de şöyle bir durum var erkeklerin en sevmediği şeydir ortam içinde gururlarının incitilmesi.. bizimde ağrımıza gider bu durumlar ama erkeklere daha fazla koyar çünkü onlar ortam içinde gururlarının okşanmasını isterler.. onları yüceltmemizi isterler.. ben ne yaptım adamı resmen rezil ettim lafını ağzına tıkadım tatlı tatlı konusuyodu oysa canım şöyle yap bence böyle yap bence diye.. :gitme:

kabalık etmişsin biraz ama sevgilin gayet olgun birisi belli..
ne uzatmış ne cevap vermiş, sen bilirsin deyip konuyu kapatmış.. vallahi kıymetini bil..
ve ne yaparsan yap gönlünü al çocuun, hiç haketmemiş valla..

gerçekten değerini bil :) keşke herkeze böyle biri nasip olsa allah mutlu etsin hiç ayrımasın sizi maşallh

canım bence gururu incilmiş aama çokta olgun bi tawır koymuş bence..bide adetin yakınsa hormanlarını kontrol edemiosundur..ben o dönemde barut gb oluom saçma sapan hareketlerde bulunuomkafamçokkarıştı

evet yapmamalıydın bu şekilde ama işine fazla karışmamasını da tekrarla bence, onun da alması gereken bi ders var bu durumda.

canım bence gururu incilmiş aama çokta olgun bi tawır koymuş bence..bide adetin yakınsa hormanlarını kontrol edemiosundur..ben o dönemde barut gb oluom saçma sapan hareketlerde bulunuomkafamçokkarıştı

kız aynen bi gün sonra regl oldum..kaydirigubbakcemile ben de barut gibi oluyorum o dönemlerde

barısmanıza cok sevındım cnm.ya nedır bu cocugun senden cektıgı söle bakim:)

barısmanıza cok sevındım cnm.ya nedır bu cocugun senden cektıgı söle bakim:)

hiç sorma canım yaa bazen elimde olmadan çok kırıyorum.. bu aralar alınganlığım üzerimde ne yapsa küsüyorum.. ben kimseye eyvallah etmezdim kimsenin kaprisini nazını çekmezdim ama söz konusu sen olunca dayanamıyorum diyor.. sanırım bana birazda rahat batıyor... kaydirigubbakcemile

Back
X