- Konu Sahibi masaldanbozmakabus
-
Bu is olmaz kardesim dötünüde yirtsan bu is olmaz cünkü her iki tarafda kendi irkindan yana.
Niye anlamak istemiyorsun???
Bu is olmaz, herkes kendi irkindan evlensin, sende onlara emri vaki yapamazsin, onlarda sana emri vaki yapamaz.
Ama evliliginizde mutlu olmaniz imkansiz.
Bizim ilişkimiz çok yeni,evlilik planı henüz uzunca bir müddet yok.Askerliği var daha 15 ay.Hayir canim iki yorumumda celiskili degil.
Ama iki bakis acisini sana sergiledim.
Aciklayayim:
1. yorumum, ben olsam cok sevdigim bir erkek icin dinimi degistirirdim yazdim.
2. yorumumda anne hakli, cünkü anne gecmisinde neler neler yasamis belki sadece din yüzünden degil belki baska nedenlerden dolayi biricik oglunun bir türkle evlemesini istemiyor olabilir bunu bizler bilemeyiz yazdim, ama sabirli olursan bu iliskinize emek vererek zamanla olabilir belki dedim, belki seni tanidiktan sonra anne seni sevebilir ama bunada zaman lazim dedim.
Celiski hic bir yerde yok...
Bu arada kac yasindasin?
Ve iliskiniz kac senelik?
bizim insanımız heryerde hepimiz ermeniyiz diye ayaklanırken demekki onlar hepimiz türküz diyemiyor hatta türk gelin aldım demek istemiyor belkide bizim dinimizde ne güzeldirki erkekler sokak kadınını bile eş yapar ve onu düzeltmeye çalışır ki yanlış bilmiyorsam hadisidi var aldığın eşi kendine döndürrüsen sevabı var diye bilemedim benim kendi fikrim din dil ırk ayrımı yapmam aşk varsa kabulumdür.aşağıda konuyla ilgili netten yazı buldum..canım baştan istenmediğini bilerek hala ne yapmalıyım demen zor bir durum Allah yardımcın olsun...
''Allaha ortak koşan erkeklerle, kadınlarınızı evlendirmeyin. Allaha ortak koşan hür erkek hoşunuza gitse de, iman eden bir köle, Allaha ortak koşan bir erkekten daha hayırlıdır. Onlar ateşe çağırırlar, Allah ise izniyle, cennete ve bağışlanmaya çağırır. O, insanlara âyetlerini açıklar ki, öğüt alıp düşünsünler.''
Bir iliski uzun süre seviyeli ve kalireli yürüyorsa, suna cok inaniyorumki kim olursa olsun zamanla onaylayacaktir bu iliskiyi ama zamana ihtiyac var.
Önyargilar genelllikle tanimadigin, bilmedigin seylere karsi olur, ama tanidiktan sevdikten sonra önyargilar kalkar.
Bence sevgiline baski yapacagina annesiyle tanismaya bak, onunlada irtibatin iyi olsun, belki o zaman kararini tamamiyla degistirebilir.
Pardon mesajini yeni gördüm, o zaman birak hele sevgilin bir askerligini yapsin herseyi zamana birakin.
Sevgilini dinle neticede oda seni sevdigi icin bir cözüm yolu bulacaktir. Ama simdi daha cok erken. Daha yeni arkadas olmussunuz. Evliligi 1-2 sene sonra ciddi düsündügünüzde kim ölür kim kalir. Onun icin gününü gün et.
Ben sahsen ermenileri cok severim, zamana birak daha hersey cok erken.
Türk düşmanı değiller ama soylarına türk karışsın istemiyorlar benim anladığım kadarıyla.İnsan birine değer verince din dil ırk ayrımı yapamıyor,yapmak istemiyor.Ben çok üzgünüm böyle bir muameleye maruz kaldığım için.Canımı yakan bu zaten
herkezin kökeni farklı lazı çerkesi kürtü vs. var kimse gerçek türk değilki ay çok saçma yaaa ben olsam sevsemde dönüp arkamı giderdimne demek tanışmak bile istemiyormuş, önyargıya bak, cesarete bak, niye bu durumda ezilen sen oluyorsun,kusurluymuş gibi soruyorum sana sen kendini kusurlu eksik mi görüyorsun? cevabın hayırsa neden böyle muamele görüyorsun? ayrıca madem evliliğe zaman çok henüz 5 aylık bi ilşkidesin yaşayıp görceksin ozaman ve sana şunu söyliyim sen zaten karar vermişsin sadece seni kabul etmelerini bekliyorsun ailene ve kendine saygı duy duyur öneririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?