- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Konumuz onun kıskançlıklarından patlak vermişti ama benimde o sıralarda psikolojim iyi değildi çok sevdiğim bi abimi motosiklet kazasında kaybetmiştim.beni öldürmekle,bitirmekle,ailemi araya sokmakla tehdit etmesi onu korkuttuğu için mecburen herşeyi yolladı.Konu neydi ki annesi böyle celallendi?? Ben kız evlat olmama rağmen annem bana sadece söyler, son söz her halükarda bana aittir. Ona aldığın şeylerin gönderilmesi sevgilinin bilgisi duşunda mı oldu yani... ana kuzusu erkekten hayır gelmez. Saygı başka, emrine amade olmak başka
Ben onun kıskançlıklarına tepki göstermiştim.annesi bizim şakalaşmalarımızı bile sorun haline getirdi.ben hatalarımı kabul ettim ve detaylıca konuşup halletmiştik.annesi zorladı.Sizin ne yaptığınızı bilmiyorum ama kadın haklı ise çocuğa kötülük yapmayın ayrılın derim, kadın haksız ise öyle bir kaynana ile bir ömür düşünemedim ayrılın derim.
Çünkü bizim birbirimizi gerçekten sevdiğimizi gördüğü için tehditten başka yol bulamadıAyy seni niye ölduruyo ?
Bende çok şaşırdım.Mesaj okuma olayı nedir ki ya ne ayıp kadında ki kontrol mekanızmasına bak. Ayrılma konusuna gelince, bazen birşey olmuyorsa ALLAH onu gerçekten hayırlı olmadığı için nasip etmiyor. Bu da onun için bi sebep... Şimdi çok zorlanacaksın ama ilerde belki şükredeceksin.
Sen kendine bunu bu sekilde mi acıklıyisun?Çünkü bizim birbirimizi gerçekten sevdiğimizi gördüğü için tehditten başka yol bulamadı
Annesine yönelik hiçbir terbiyesizliğim olmadı.Boşuna demiyoruz hep kavga anında bile saygıyı elden bırakmayın ilişkide diye. Kendi kaybederken belli küfürler kullanmamissindir insallah. Ama annesi şimdiden böyle müdahale edebiliyorsa ilerde de müdahale ederdi. Yani seni nasıl teselli edebilirim bilmiyorum vallaha
Bana telefon açtığında annesinin söylediklerini duydum hep bana yönelik tehditler vardı.Sen kendine bunu bu sekilde mi acıklıyisun?
Konumuz onun kıskançlıklarından patlak vermişti ama benimde o sıralarda psikolojim iyi değildi çok sevdiğim bi abimi motosiklet kazasında kaybetmiştim.beni öldürmekle,bitirmekle,ailemi araya sokmakla tehdit etmesi onu korkuttuğu için mecburen herşeyi yolladı.
Tehditleri yapan oğlu değil kendisi ne yazık ki..banada birebir yöneltti hem mesajla hem telefonda5 aylık ilişkide bu noktaya geldiyseniz annesinin ellerinden öpüyorum. Oğlunu tedavi de ettirip öyle topluma salar umarım.
Mesaj düzenlenmiştir.
Manyak olan kayınvalide adayıymış.
Verilmiş sadakan varmış. Tehditler savuran bir kadınla baş edilmez.
5 ayda da bu kadar insanlar birbirini yıpratmamalı zaten.
Destekmalmay devam et, bu da geçer :)
Tehditleri yapan oğlu değil kendisi ne yazık ki..banada birebir yöneltti hem mesajla hem telefonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?