Sevdiğimin Annesi

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.572
108
Merhabalar hanımlar,yaklaşık 1 haftadır çok üzgünüm.Benim 5 aylık bir ilişkim vardı.Ufak tefek sorunlar dışında ciddi tartışmalarımız olmuyordu.Geçtiğimiz haftalarda yine tartışmıştık telefonda.Ben hatalıydım ve ileri gitmiştim ama sonrasında sevgilimden özür diledim hatalarımı kabul ettim ve değişeceğime dair ona söz verdim ve psikolojik destek almaya başladım.Ama kendisinin üzgün olduğu zamanlarda annesi ondan gizli telefonunu karıştırmış ve mesajlarımızı okumuş,tartıştığımız mesajlarda dahil.Mesajlarda kendimizi kaybetmiştik o da ben de kırıcı olmuştuk.Ama bir daha yapmayacağımıza dair söz verip bu yönde adımlar atmıştık.Annesi büyük olaylar çıkarttı.Benimle olmasını hatta görüşmesini yasakladı.”Ya o ya biz,onunla konuştuğunu bile duyarsam seni redderim,onu öldürürüm.” tarzında cümleleride oldu.Sevgilim çok arada kaldı ama bitmesinide istemiyordu ikimizde çok acı çektik ama annedir sonuçta.Ona aldığım herşeyi geri gönderdiler.1 haftadır çok acı çekiyorum Allah’a dualar ediyorum hep.Çıkmazdayım.Fikirlerinize ihtiyacım var.

Evlenseniz kadın aranızdaki tartışmalara da karışacakmış demek ki. Çocuk da annesinin lafından çıkmayan en tehlikeli tiplerden işte bas bas bağırıyor.
Kurtuldum diye sevin.
Ruh hastası mıdır nedir öldürürüm ne demek yaa

Konu neydi ki annesi böyle celallendi?? Ben kız evlat olmama rağmen annem bana sadece söyler, son söz her halükarda bana aittir. Ona aldığın şeylerin gönderilmesi sevgilinin bilgisi dışında mı oldu yani... ana kuzusu erkekten hayır gelmez. Saygı başka, emrine amade olmak başka

Sizin ne yaptığınızı bilmiyorum ama kadın haklı ise çocuğa kötülük yapmayın ayrılın derim, kadın haksız ise öyle bir kaynana ile bir ömür düşünemedim ayrılın derim.

Konumuz onun kıskançlıklarından patlak vermişti ama benimde o sıralarda psikolojim iyi değildi çok sevdiğim bi abimi motosiklet kazasında kaybetmiştim.beni öldürmekle,bitirmekle,ailemi araya sokmakla tehdit etmesi onu korkuttuğu için mecburen herşeyi yolladı.

Mesaj okuma olayı nedir ki ya ne ayıp kadında ki kontrol mekanızmasına bak. Ayrılma konusuna gelince, bazen birşey olmuyorsa ALLAH onu gerçekten hayırlı olmadığı için nasip etmiyor. Bu da onun için bi sebep... Şimdi çok zorlanacaksın ama ilerde belki şükredeceksin.

Sizin ne yaptığınızı bilmiyorum ama kadın haklı ise çocuğa kötülük yapmayın ayrılın derim, kadın haksız ise öyle bir kaynana ile bir ömür düşünemedim ayrılın derim.
Ben onun kıskançlıklarına tepki göstermiştim.annesi bizim şakalaşmalarımızı bile sorun haline getirdi.ben hatalarımı kabul ettim ve detaylıca konuşup halletmiştik.annesi zorladı.

Bende çok şaşırdım.

Boşuna demiyoruz hep kavga anında bile saygıyı elden bırakmayın ilişkide diye. Kendi kaybederken belli küfürler kullanmamissindir insallah. Ama annesi şimdiden böyle müdahale edebiliyorsa ilerde de müdahale ederdi. Yani seni nasıl teselli edebilirim bilmiyorum vallaha

Ayrılmazsan kaynana seni öldürnezse bile böyle bir kadına gelin olarak zaten intihar etmiş oluyorsun.

Annesine yönelik hiçbir terbiyesizliğim olmadı.

Kim haklı kim haksız bilmiyoruz ve fark etmez.
İki kişilik ilişkiye 3. Kişi taraf oluyorsa, ilişki değildir o.
Ayrıl diye komut veren boşan döv gibi komutlarda vermek isteyebilir.
Sıkıntılı.

Mesaj düzenlenmiştir.

Manyak olan kayınvalide adayıymış.
Verilmiş sadakan varmış. Tehditler savuran bir kadınla baş edilmez.
5 ayda da bu kadar insanlar birbirini yıpratmamalı zaten.
Destekmalmay devam et, bu da geçer :)

Mesajlarin iceriyini gormeden bisey diyemem malesef ...

Tehditleri yapan oğlu değil kendisi ne yazık ki..banada birebir yöneltti hem mesajla hem telefonda

Düzenleme yaptım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…