• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğimin yaşının küçük olması

3 yaş nedir ki, için rahat olsun.
benim çok arkadaşım var kız 22 çocuk 19 yaşında. bi de biri son biri 2. sınıf falan..
önemli olan anlaşmak :34:

hayatınıza birini sokacaksanız ilk olarak sevip sevmediğinizden emin olmanız lazım..bir ömür onunla geçirirken yaşını değil sevginizi hesaplayın..siz şimdiden şüpheler doldurmuşsunuz yaşıyla ilgili aklınızda bence sevdiğinizden emin değilsiniz..yani o anlaşılıyor..seven insan zayıfmı şişmanmı,yaşı ufakmı küçükmü büyükmü,boyu kısamı demezki...siz 26 o 50ye merdiven dayasa neyse..yarı yarıyada değil..siz ailenizden gördüğünüz tepkiden bile değil yaşından takıntı yapmışsınız baksanıza..bu durumda siz yaşını dert ettikçe onunla tam mutlu olmazsınız..akıl yaşta değil baştadır yani..

bende büyüğüm bende :8:
ne pepsi ne fanta ne cococola
sadece 7GÜN büyüğüm :9: :9: :9: :9:

takılma canım boşver...yaş dediğin nedirki gönüller bir olsun...abartıda değil yaş farkı
yaşa bakmayan işler: evlilik ve ölüm ikiside Allahın emri :61:

Son düzenleme:
Ben aranızdaki yaş farkına takılmadım abartılacak bir şey değil ama okuyunca aa daha 23 yaşında çocuk o yahu:53: dedim kendi kendime, sonra düşündümde evlendiğimzde eşim ve bende 23 yaşındaydık,:27: çok şükür 5 yıllık harika bir evliliğim var. Kaygıların yersiz yeterki karşındaki doğru insan olsun sen bundan emin olduktan sonra kimse önünüzde duramaz. Allah her şeyden önce huzur nasip etsin.

aradaki yaş farkı onemlideğil bence hatta sizin ki az bile.. aradaki yaş farkı sadece su durumda sorun yaratabilir o da erkek arkadasının yası çok küçük ise. mesela o 18 dir sen 23 ozaman sıkıntı... ama ne tanıdıklarım var evliler karısı adamdan 5 yas büyük mutlu mesut yaşıyorlar. hatta şimdi küstüğüm ama eskiden samimi oldugum bir arkadasım vardı yeni evlenmiş kendinden 10 yaş küçük biriyle:))

Hepinize yorumlarınızdan dolayı çok tşk ederim
gerçekten söyledikleriniz çok iyi moral oldu bana..
onu seviyorum ve kim ne düşünürse düşünsün onu bırakmıcam..
Her insan aşkı bulamıyor ama ben buldum ve onu kaybetmicem aşkıma sahip çıkıcam..
KK yı seviyorum.. hepinize tşkler....
:16:

Tek sorununuz bu olsun canım yeter ki anlaşın da..

3-5 Yaş nedir ki ben kendimden 7 yaş küçük birini bile severim ama tabi ki erkekler geç olgunlaşıyor. Bunu da bilirim :26:

Hepinize yorumlarınızdan dolayı çok tşk ederim
gerçekten söyledikleriniz çok iyi moral oldu bana..
onu seviyorum ve kim ne düşünürse düşünsün onu bırakmıcam..
Her insan aşkı bulamıyor ama ben buldum ve onu kaybetmicem aşkıma sahip çıkıcam..
KK yı seviyorum.. hepinize tşkler....
:16:

seviyorsun madem bence yaşa takılma..ben boş keseden konuşuyorum işte kendimce fikir veriyorum sanma başıma gelmese yorum bile yapmam bak bu durumda..(kimse üstüne alınmasın sakın bişe)..yani sevdiğinden eminsen bunları düşünme..benden yaş olarakta boy olarakta olan oldu eskiler..ama ilk yorumumdaki gibi yani akıl yaşta değil başta..ailende inşalah bunu anlar ve anlayışla karşılarda mutlu olursunuz..bir ömür aşkla kalın emi:):nazar:

kızlarsss genç koca akımı başlatmışsınız hepinize mutlulklar :64: aşk kazansın

seviyorsun madem bence yaşa takılma..ben boş keseden konuşuyorum işte kendimce fikir veriyorum sanma başıma gelmese yorum bile yapmam bak bu durumda..(kimse üstüne alınmasın sakın bişe)..yani sevdiğinden eminsen bunları düşünme..benden yaş olarakta boy olarakta olan oldu eskiler..ama ilk yorumumdaki gibi yani akıl yaşta değil başta..ailende inşalah bunu anlar ve anlayışla karşılarda mutlu olursunuz..bir ömür aşkla kalın emi:):nazar:

bencede akıl yaşta değil başta.. yaşı küçük olupta çok olgun insanlarda var..Ailemde çevreyi önemsediği için olumsuz bakıyorlar bu duruma yoksa kızlarının mutluluğunu istemeyecek insan değiller.. Senn hakkındada hayırlısı olsun canım ..

bencede akıl yaşta değil başta.. yaşı küçük olupta çok olgun insanlarda var..Ailemde çevreyi önemsediği için olumsuz bakıyorlar bu duruma yoksa kızlarının mutluluğunu istemeyecek insan değiller.. Senn hakkındada hayırlısı olsun canım ..

saol canım..arkadaşımın aileside o görüşte bak..kendiside tutturmuş yaşı küçük istemem napcam çocukmu avutcam bile dedi inan..ama ben aynı görüşte değilim..insanlar farklı yapıdalar..ben mesela kaç yaşındayım ama kendimden küçük erkek olsun kadın olsun öle konularda konuşurumki çok zekiler..tersi bile oluyor işte..mesela benimm üniversitede babam yaşında adam yani aklın almaz davranışı oturuşu hayat görüşü..yanından uzaklaşmak istersin..18lik gelsin onu cebinden çıkarır..ama günümüzde öle insanlar varki tanımadan koyarlar hemencik önyargıyı;boyu kısa,yaşı minik cart curt..yaş insana belki bişeyler katıyor öğretip olgunlaştırıyr lafım yok ama herkes öle olmuyor işte..işte çevre için baştan hükümlü insanlarımız..hemencik kouoverir nasıl olduğunu ortaya..bu arada ailenize demiyorum bişe..ama ailenizde keşke çevre için bu yanlışı yapmasa..kızını seven birine şans vermeliler..

saol canım..arkadaşımın aileside o görüşte bak..kendiside tutturmuş yaşı küçük istemem napcam çocukmu avutcam bile dedi inan..ama ben aynı görüşte değilim..insanlar farklı yapıdalar..ben mesela kaç yaşındayım ama kendimden küçük erkek olsun kadın olsun öle konularda konuşurumki çok zekiler..tersi bile oluyor işte..mesela benimm üniversitede babam yaşında adam yani aklın almaz davranışı oturuşu hayat görüşü..yanından uzaklaşmak istersin..18lik gelsin onu cebinden çıkarır..ama günümüzde öle insanlar varki tanımadan koyarlar hemencik önyargıyı;boyu kısa,yaşı minik cart curt..yaş insana belki bişeyler katıyor öğretip olgunlaştırıyr lafım yok ama herkes öle olmuyor işte..işte çevre için baştan hükümlü insanlarımız..hemencik kouoverir nasıl olduğunu ortaya..bu arada ailenize demiyorum bişe..ama ailenizde keşke çevre için bu yanlışı yapmasa..kızını seven birine şans vermeliler..

Haklısın canım çevre ne der diye mutsuzluğumuza sebep olmadık mı bugüne kadar..Sanki yaşı büyük olan insanlar akıllı olgun olur diye bir kural mı var ...anlamıyorum insanları...

Back
X