• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğin adam için??

defnemahsarglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
372
193
53
Merhaba kadınlar klübünün dert ortakları.. :)
Liseden sonra aşkınız icin üni okumayıpta sevdiği adamla evleneniz var mı icinizde?

Hayatınızın hatasını mı yapmıs oldunuz yoksa iyikide yapmısım mı diyorsunuzuz..
Sizleri seviyorum mutlu kalın ablalarım :KK200::KK15:

Liseden sonra aşkınız icin üni okumayıpta sevdiği adamla evleneniz var mı icinizde?

Dediğin gruptan değilim ama sana "okurson olmom sönö" diyen adamdan KAAAAAÇÇÇÇÇÇ!

Ay sonradan gordum üni okumayip evlenen yazisini pardoono_O

Sakın diyorum sakın yapma..

Önce mesleğin olsun, yüksek eğitimin olsun , bir toplumda kadınlar daha çok vizyon sahibi olmalı, kadınların ufku daha geniş olmalı..

Bireysel olarak bakarsak da daha çok küçüksün ...tercihlerin , beklentilerin , hayallerin değişecek.. Kendine Zaman tani

nasipse o iş zaten olur. sırf evlenmek için eğitiminden taviz vermeye gerek yok. yapmayın kızlar.
okulunuzu bitirin ve daha guzel şartlarda evlılık sürdürün.
sevgi varsa gerisi önemsız tabii. ama sevgısının yanında bır de huzur, kalıtelı yaşam varsa harıka olur
bu devırde evde 2 kişi çalışmalı

ben yapmadım ancak %100 hayatımın hatası olurdu.
hiçbir genç kızın da böyle bir taviz vermesini anlayamam.
çok seviyorsa bekler erkek tarafı. bir yere kaçmıyoruz ya.

Bir evlilik okumayi neden engeller? Mesela ha 4 sene erken ha 4 sene gec evlenilmis ne farkeder? Hayatinizin erkegiyle yine evlenin ama nedir bu "evlenirsem okumama gerek yok" havalari? Bu dunyada insan artik anne babasina bile guvenemiyorken, "senin icin olurum diyen adam beni babamin evine birakti" konular acilirken bu guven nereden geliyor?

Son düzenleme:
Tabi ki asla yapmazdim öyle bir hatayı evlenmemiş olsaydım ve üni okusaydim asla mesleğini eline almadan evlenmezdim şuan pismanim okumadigim için ama evlendiğim için değil tabi ama şuan üni okuyan başarabilen insanlara ozeniyorum gerçekten

Hangi aşk, hangi sevgi insana okulunu bırakıp adamın biriyle gitmeyi gerektirir?üniversiteyle aşkın ne alakası var? Hem okuyup hem sevdiğinle evlenilmiyor mu? Böyle soruları sorman bana yaşının çok küçük olduğunu düşündürdü. Böyle saçma sapan şeylerle aşk ispat edemezsin. Bu " sevdiğin için ölür müsün" sorusuna benzemiş, sanki sevdiğin için ölmeyi gerektirecek bir durum oluyormuş gibi. Bunlar 15-16 ergen yaş kafası, soruları açıkçası. Az olgunlaş, mantıklı ol. Sana okulunu bırakmayı şart kosan biri varsa hayatında, bu kişiden koşarak uzaklaş.

Hıııı sana bir ömür seninle kalacağının garantisini noterden onaylı veriyor galiba öyle mi?

Babana bile güvenme demişler bu dönemde elin herifine bu derece güvenen kızlara
bir tarafımla gülüyorum kusura bakmayın..

Sonra 'Ama ben onun için okumadım ühühühühü, bunu bana nasıl yapar ühühü, mesleğim yok, ailem desahip çıkmıyor ühühühü,' diye konu açarsınız.

ben evlendim çok çok çok mutluyum ama açıktan devam ediyorum üniversiteye ayrıca bunu yapan cok mutlu olan da var olmayanda eger böyle bir durumun varsa üniyi okumanı tavsiye ederim adam biryere kaçmıyo ki bunları sana pişman oldugum için değil iyilik yapmak için söylüyorum çünkü pişman değilim çok sükür pırlanta gibi bir eşim var rabbime sükür olsun cok seviyorum onu lise 4 ün basında nisan yaptık okul bitti düğün yaptık iyi ki de evlenmişim iyi ki de onu sevmişim hala da cok cok cok seviyorum ama dediğim gibi okuluma devam ediyorum ben . bak canım yarın bir gün ne olacagımız belli değil çok klişe gelebilir su an bu laflar ama böyle işte bdv yi aç oku biraz aldatılanları kocası sevgili bulup kaçanları evden kovulanları boşananları pişman olanları göreceksin yani once okulunu bitir aitı üstü 4 yıl cok değil ki yani seni isteyen adam bi dört yıl daha bekler yani tabiri caiz ise eseğini sağlam kazıga bagla biraz kabaca oldu ama bir bayansın kendini güvence altına alman lazım allah hakkından hayırlısını versin

üniversiteyle evliliği yanyana getirip kendine tercih sunma sakın hayatını zora koşturma oku üniversiteyi evlen kaç yasında evlenirsen evlen evlilik aynıdır kaçıracağın hiçbirsey yok :) ama üniversiteyii okuyup evlenirsen meslek sahibi olursan evlilikte de genel olarak hayattada kazanacagın cok sey olur emin ol ;)

Kesinlikle böyle bişey yapmazdım yapmayı düşünen varsada yapmasın seven erkek her türlü bekler eğer okuma ben sana bakarım diyosa yavaş yavaş o ortamdan uzaklaşırdım

Valla canım ac bdv yi oku. Sadece ev hanimlari değil dogum izninde olan kadinlardan bile kocalarinin nasil 3 kurusu fazla gordugunu gorursun. Kadinlarin maddi dayanagi olmadigi icin bosanamadiklarinida gorursub. Yani belki sevgilin cok iyidir bilemeyiz ama ben her durumda kendimi en kotuye kosullandiririm. Üniversite insana sadece egitim katmiyor. İnsanlarla iletisim kurmayi, asta uste nasil davranacagini, is yasaminda nasil hareket etmen gerekecegini, nasil konusman gerektiginide ogreniyorsun. Koca kacmiyor ya beklesin 4 sene daha

bence okulunu bitir canım mesleğin olsun elinde seven insan zaten bekler ne olcagı belli deil ki bu hayatta seviyorsa bekler olmadı nişan filan yaparsnz okumaya devam ederken ciddiyetini belli etmek amaçlı.evlilik için acele etmye gerek yok bence.

Back
X