- 13 Eylül 2015
- 372
- 193
- 53
- Konu Sahibi defnemahsarglu
oyle bir durum yok sadece boyle yasayan varmı dedim okumama engel değil hiç kimseokumamı istemeyen adamla ne evliliği allasen. çok seviyorsa bekleyecek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyle bir durum yok sadece boyle yasayan varmı dedim okumama engel değil hiç kimseokumamı istemeyen adamla ne evliliği allasen. çok seviyorsa bekleyecek![]()
ben de sizin için demedim cümlemi okursanoyle bir durum yok sadece boyle yasayan varmı dedim okumama engel değil hiç kimse
Sakın böyle bişey yapmayın. İlerde Allah korusun boşanayım desen hiç bir dayanağın olmaz elinde. Ben çok gördüm hepsi de pişman olmuştu sadece boşanmak için değil tabi ki. Mesleğiniz olsun çalışın her türlü konuda kendine güven ve söz hakkınız artar. Öyle kaynanadan görümceden çekme olayları da az oluyor çalışan kadınlarda. Yani çok daha fazla sebep sıralayabilirim.Merhaba kadınlar klübünün dert ortakları.. :)
Liseden sonra aşkınız icin üni okumayıpta sevdiği adamla evleneniz var mı icinizde?
Hayatınızın hatasını mı yapmıs oldunuz yoksa iyikide yapmısım mı diyorsunuzuz..
Sizleri seviyorum mutlu kalın ablalarım![]()