• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğin adam için??

yorumlarınız icin teşekkür ederim oncelik okul elbette fakat benimki sadece soruydu yanlıs anlasıldım sanırım.. Ha bu arada cok sükür sevgilimde ailemde okumama engel değiller :KK39::KK200:

Suan duygusal baktığın için eminim sorun olarak görmüyorsun, sakın diyorum hayatının hatası olur..

Üniversite yarın öbür gün kocam beni aldatır, ya da şiddet uygular boşanmak zorunda kalırım gibi sadece maddi ve ekonomik güvenlik nedenlerden ötürü okunmamalı bence.
Herhalde sadece Ortadoğu ülkelerinde kadınlar bu sebepten okutuluyorlar aileleri tarafından.
Üniversite bir alanda kendini geliştirmek, vizyon sahibi olmak ve dünyanın belli sınırlardan ibaret olmadığını da anlamak için okunur okunmalı.
Umarım eğitimi tamamlar ve liseden sonra üniversiteye gidersin.Sonra zaten zamanında burada böyle bi konu açmanın ne kadar anlamsız olduğunun farkına varırsın diye düşünüyorum.

Evlenen bı arkadasım pek de mutlu sayılmaz. Sonradan olma karıyerını de kocası sagladıgı ıcın kavgada ısten cık baskısı yapıyor o kapıyı ben actım sana gıbısınden. Sanki kız fedakarlık yapmamıs hic.

Merhaba kadınlar klübünün dert ortakları.. :)
Liseden sonra aşkınız icin üni okumayıpta sevdiği adamla evleneniz var mı icinizde?

Hayatınızın hatasını mı yapmıs oldunuz yoksa iyikide yapmısım mı diyorsunuzuz..
Sizleri seviyorum mutlu kalın ablalarım :KK200::KK15:
Sakın böyle bişey yapmayın. İlerde Allah korusun boşanayım desen hiç bir dayanağın olmaz elinde. Ben çok gördüm hepsi de pişman olmuştu sadece boşanmak için değil tabi ki. Mesleğiniz olsun çalışın her türlü konuda kendine güven ve söz hakkınız artar. Öyle kaynanadan görümceden çekme olayları da az oluyor çalışan kadınlarda. Yani çok daha fazla sebep sıralayabilirim.

Eger karsindaki sahis okumani istemiyorsa ben bunda art niyet ararim .

Neler okuyoruz burada

Hadi evlendin

Seni belki aldatacak

Ekonomik ozgurlugun olmayacak

Bosanamayacaksinn vs vs

Bir adam esinin okumasini neden istemez

Hangi erkek esinin kultursuz olmasini ister

Cahillik insani nelere surukluyor

Aklinizi basiniza alin

Koca cok

Koca her yerde

Iyi dusunun

Ben uni 2. sinifa baslamadan nisanlandim :) suan son siniftayim ve hala bekliyoruz ... hala pisman degilim. Kendiside okumami istiyor :)
Her ne kadar sevsemde onu, en kötü ihtimali düsünmem gerekiyor... Bu demek degil ki ALDATMASINI falan ...
Düsün ileride 3 cocugumuz oldu ... Esim ( allah korusun, düsüncesi bile kötü :KK43: ) vefat ediyor. Ben kendi ayaklarimin üzerinde durup 3 cocuguma bakmak isterim kimseye muhtac olmadan.
Hatta nisanlimin annesi okulu birakip biran önce wvlenmemizi istedi ... Nisanlim cok kizdi ve böyle birseyin olamayacagini söyledi.
Hepsinden haric babama bir sözüm var benim :)

Son düzenleme:
sevdigin insan icin niye kendinden okulundan vazgecesin ki?
sen hala bir bireysin kendi hayallerin kendi düsüncelerin ile.. yani hickimse icin hicbirseyinden vazgecme

Küçük yaşta kadınlığa soyunmanın bir anlamı yok.
Ben üniversitede evlenmeye bile karşıyım , hayır ne gerek var . Herşeyin bir zamani var .
20 yaşında daha hayata bakışları oturmamış kızlar evlenip boyundan büyük sorumluluk alıyorlar.

Bir gram aklın varsa eğitimini sakın bırakma , sakın kardeşim sakın .
Kandırmasın kimse seni inan ilerde çok afedersin ama köpek gibi pişman olursun .
Mutlu olsanda olmasanda olursun.

Önce okul sonra is öyle evlilik. Bunu sadece soruydu diye masumlastirmaya gerek yok demekki böyle düşünüyorsun zaman zaman.

17 yaş evlilik düşünülecek bi yaş değil. 17 yaş okunacak hayal kurulacak bi yaş.

Back
X