Sevdigin kadinin MELEK olmasini istiyorsan; ona CENNETİ sunacaksin.

ysmnfth

اسما اليف فاتيه ياسمين
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
1.927
2.305
248
Evet arkadaslar basliktada yazdigim gibi bu konuda konusmak isteyenleri bekliyorum buraya Benim fikrim bi kadin odullendirilmek ister, sevilmek ister. Bazi seyler gorulsun ister.Bunun karsiligindada daha verimli olur.

Son düzenleme:
Hadi ya olabilir valla. Nasil tasincakki ama bu

offffff süper sözz
"sevdiğin kadının melek olmasını istiyorsan ona cenneti sunacaksın "
ama nerde öyle erkek
tek taraflı bakmak moda artık

Sonuna kadar katiliyorum ama nerde bunu dusunecek erkekler...

eğer bulunursa şayet öyle mükemmel bir erkek kendinden önce seni düşünen ,her şeyi uğruna feda eden, tek gözyaşına kıyamayan işte dünyanın en şanslı kadınısın demektir
hayallerimin erkeği işte
bana dünya malı vaat etmeyen,dünya saadeti vaat eden ve uygulayan aynı zamanda işte
ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
Aman cnm sana birsey diyeyim mi?
6 yil boyunca bana surekli mukemmeli yasatan, beni goklere cikaran,
sevgi, emek, ask, sadakat, vs vs vs herseyi, hic bir beklentisi olmadan onume seren bir adam,
nisanlanacagimiz zaman, beni terketti :))
Cennetimi, cehenneme cevirdi, neye yaradi peki?

Simdi bana hicbir sey vaadetmeyen bir adamla evliyim.
Mutlu muyum, sorunlar yasiyor olsakta, kandirilmadigim icin mutluyum.

ahhh canım yaa
demek ki senin için hayırlı değilmiş hem ALLAH seni seviyor(gerçi herkesi seviyor ama )baksana evlenmeden iç yüzünü göstermiş sana ya evlenince çocuk olunca falan terke etseydi
ALLAH bundan sonra mutluluğunu daim etsin
ben çok romantik ve duygusal bakıyorum sanırım hayata bazen abarttığımda oluyor tabi yıkılıyorum böyle bekledikce sevgilim daha da öküzleşiyor

Ne kadar az beklentiye girersen, o kadar mutlu oluyorsun.
Ama sen sevgilinden beklentini dile getirmissin hayatim.
Bende kendim gb zannediyorum herkesi, evli yani:))
Sevgililik donemi daha sikintili oluyor.
Mesela kendimden yine ornek vereyim.
Esimin aramamasina cok takilirdim sevgiliyken.
Aman Allahm ne kavgalar, ne gurultuler.
Simdi ise telimi nereye koydugumu unutuyorum:))
Ve gunduzleri muhakkak oglenleri arar, hic aksamaz.
Kizmissam cvp vermiyorsam da, cikar gelir hemen.
Ayni cati altinda yasamak cok daha farkli yani.

Bu arada guzel dualarin icinde cok tskler.

İnanmıycaksınız belki ama benim eşim öyle biri. Dünyalar iyisi bir insan. Asla beni kırmak,üzmek istemez. Bir damla gözyaşıma kıyamaz. Dini inancı sağlam. Sadece bana değil çevresindeki bütün herkese karşı çok iyi. Asla argo,küfür kullanmaz. Benim için herşeyi yapar. :) Çok şükür çok şanslıyım

insanoğlu yetinmeyi bilmez..cennette serilse,biryerden bir kusur bulunur...en önemli unsur saygıdır..saygı büyükse o zaman herşey olur..

Halet-i Ruhiye me cuk diye oturmuş bir söz... Dur face ye yazayım mesaj iletilsin bi yerlere

Sözü beğendim fakat o zaman aynı mantıkla erkeklere uyarlanabilir... Sonuçta tek taraflı bakmamak lazım, değil mi?

Çok güzel bir söz ama tek taraflı düşünmemek lazım..
Beklentisi az olanın, haya kırıklığıda az olurmuş.. Öyleyse biz kalbimizden geleni yapalım, karşımızdakide bi zaman sonra dayanamaz zaten..
Hep derler ya; "tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır" o hesap işte.
Biz ne kadar ılımlı, sabırlı, pozitif bi insan olursak, karşımızdaki de o nebze değişiyor..
Tecrübeyle sabittir

güzel bir söz ama bunu yapan erkek çok az.birde herşey karşılıklı bence iki tarafda birbirine değer verirse saygılı olursa ev ortamı cennete dönüşür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…