Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı şehirde misiniz?kızlar hiç sevdiğinizden hediye alamasanız 5 yıl boyunca özel günlerde doğum günü vs filan hiç üzülürmusunuz o yıllar içerinde aldığı çiçek sayısı 2 gecmemiştir
Bana pek normal gelmedi. Sen ona hediye alir misin?
yaa çok romantikBenim eşim sevgiliyken (6 yıl sürdü) ilk yıl dönümünde çiçek alıp bim poşetine koymuş biri ikinci aldığı ise arkadaşıyla gidip aldığı gömlek o kadar yakası açıktı ki iki defa zor giydim üçüncüsü benim beğendiğim eteği kasaya götürüp almıştıİki yıldır evliyim ki hediye konusunda ümidi kesmiştim şimdi iki büyük orkidem, bilekliğim, küpe kolye setim, ve kitaplık oluşturacak kadar kitabım var
buarada ehliyet, koşu bandı, diyetisyen randevuları gibi kendince hediyeleri var
yok ilki benimSimdi durumun kaynagi nedir cimri mi yoksa odun mu o da onemli bence. Bir de kac yasinda, daha once sevgilisi olmus mu yani yontulmus mu..bunlar da cok onemli faktorler. Erkeklerin cogu odun, daha onceden yontulup bir seyler ogrenmediyse oyle hediye falan beklemeyin genel olarak. Lakin dogumgunu, yilbasi ve 14 Subati es gecmesi hic normal degil. Etrafindaki tum erkekler hediye almaya cikiyorken bu adam ne yapiyormus yani??
ilki benim 33 yaşında daha önce okul mevzuları olduğu için durumu pek yoktu alamadı ama sonra işe fikan girdibu ay ki doğum günümdede olduğu halde almadı ne 14 subatta görmedikSimdi durumun kaynagi nedir cimri mi yoksa odun mu o da onemli bence. Bir de kac yasinda, daha once sevgilisi olmus mu yani yontulmus mu..bunlar da cok onemli faktorler. Erkeklerin cogu odun, daha onceden yontulup bir seyler ogrenmediyse oyle hediye falan beklemeyin genel olarak. Lakin dogumgunu, yilbasi ve 14 Subati es gecmesi hic normal degil. Etrafindaki tum erkekler hediye almaya cikiyorken bu adam ne yapiyormus yani??
işte benimde artık zoruma gidiyor kendisinede dedim yok olda alırdım para ama kendisine pahalı şeyler almayı bikiyot elektronik gilanSevgiliniz olduğunuzdan haberi var mı?
Hem aşırı cimri hem aşırı odun bi de size hiç değer vermiyor. İnsanın 5 senede hiç mi gönlünden kopmaz ya hu. Ben olsam şimdiye ayrılmıştım çoktan. :/
ne güzel allah bozmasın biz kızlar küçük şeyletden mutlu olmayı bilirizyaa çok romantik![]()
önemsiz o konularda hiç almaz ama ben hep alırım hiç es gecmem ama onda yok böyle şeyler alamadım bende almak isterim filan diyor ama icraat yok ya evlenincede böyle olursaÜzülürüm yani açıkcası, önemli olan hatırlanmak 5 liralık gül bile olsa mutlu olurum.. 5 yılda bir kere bile almadıysa ya çok cimri, ya aşırı fakir yada düşüncesiz
aynen öyle örnmsenmek istedim sadece buNormal değil. Tabi ki sevgi hediyeyle ölçülmez ama seven kişi de sevdiğini bir şekilde mutlu etmek ister.
peki sen ona hediye alır mısın? Yani eğer alıyorsan her seferinde odun gibi bakıyor mu? 14 şubatta bulustunuz diyelim sen ona hediye verirken o ne yapıyor gerçekten? o almıyor diye sen de almayı bırakmış olabilir misin?işte benimde artık zoruma gidiyor kendisinede dedim yok olda alırdım para ama kendisine pahalı şeyler almayı bikiyot elektronik gilan