Sevdiğinden uzakta olmak

minegg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
436
1
0
33
İstanbul
ben aranıza yeni katıldım.. bugün dert mi desem ne bilmiyorum ama canım çok sıkkın.. internete yazdım öylesine birşey bu siteyle karşılaştım ve üye olmak istedim.. dert ne derseniz aslında belli birşey yok.. sadece canım sıkılıyo boğuluyo gibi oluyorum. saçma saçma şeyler düşünüyorum kendi kendime işte.. sevgilim uzakta :( az önce konuştuk oda anladı ne oldu diyo.. olan birşey yok ki.. insanlar bazen ortada neden yokken sıkılır, bunalır ya öyle birşey heralde buda.. yada hasretlik mi derim bilemem ki.. sevdiğinle 2 yıl yan yana, diz dize olupta şimdi uzakta olmak koyuyo.. galiba biraz da bundan.. saçmalıyorum galiba biraz kusra bakmayn :(

ben aranıza yeni katıldım.. bugün dert mi desem ne bilmiyorum ama canım çok sıkkın.. internete yazdım öylesine birşey bu siteyle karşılaştım ve üye olmak istedim.. dert ne derseniz aslında belli birşey yok.. sadece canım sıkılıyo boğuluyo gibi oluyorum. saçma saçma şeyler düşünüyorum kendi kendime işte.. sevgilim uzakta :( az önce konuştuk oda anladı ne oldu diyo.. olan birşey yok ki.. insanlar bazen ortada neden yokken sıkılır, bunalır ya öyle birşey heralde buda.. yada hasretlik mi derim bilemem ki.. sevdiğinle 2 yıl yan yana, diz dize olupta şimdi uzakta olmak koyuyo.. galiba biraz da bundan.. saçmalıyorum galiba biraz kusra bakmayn :(

meraba canım,hoşgeldin...banada oluyor arasıra durduk yere sıkılıyorum,dünyada neler var bide onları getiriyorum aklıma evsiz barksız sokakta yaşayanlar,ekmek parası bulamayanlar,anasız babasız olanlar...sonra oturup halime şükrediyorum

Son düzenleme:
Evet banada olur genelde yağmurlu ve kasvetli havalarda çok olur. Sebep yokken kendimi üzgün hissederim filan.

Evet banada olur genelde yağmurlu ve kasvetli havalarda çok olur. Sebep yokken kendimi üzgün hissederim filan.

kişilik olarak da genelde depresif bir insansanız ara ara böyle olmanız normal
bende de olur..aslında herşey oldukça yolunda giderken öylesine mutsuz hissederim kendimi
ama geçicidir bu durum..siz de böyle hissettiğiniz anlarda kendinizi oyalayacak bişeyler bulun
mutlu olduğunuz şeyleri yapın
bu arada aramıza hoşgeldiniz :16:

Hele birde hüzünlü bir parca calsin aninda bitiyorum, aglamaya basliyorum bazen durduk yerde :52:

malesef o bendede var en mutlu olduğum zamanlarda bile aklıma bir gün öleceğim geliyor herşeyi kafama takıyorum ev temizliğini bile yani düşünün uyurken uyandığımda odam kirliyse veya dağınıksa onu sıkıntı ediyorum kendime ama kalkıncada yapasım gelmiyor off :43: niye böyleyim ya hayattan zevk almak istiyorum normalde çok neşeli hayatı yaşamayı seven biriyim ama bu düşünceler beni sıkıntıya sokuyo :2:

kişilik olarak da genelde depresif bir insansanız ara ara böyle olmanız normal
bende de olur..aslında herşey oldukça yolunda giderken öylesine mutsuz hissederim kendimi
ama geçicidir bu durum..siz de böyle hissettiğiniz anlarda kendinizi oyalayacak bişeyler bulun
mutlu olduğunuz şeyleri yapın
bu arada aramıza hoşgeldiniz :16:

bu tür durumlarda sevdiğim şeylerden bile haz almıyorum.. normalde bu saate kadar çoktan yemek yemiş olmam gerekirdi.. midem hadi artık diyor ama canım hiç istemiyor.. geçse bu durum artık yaa...

malesef o bendede var en mutlu olduğum zamanlarda bile aklıma bir gün öleceğim geliyor herşeyi kafama takıyorum ev temizliğini bile yani düşünün uyurken uyandığımda odam kirliyse veya dağınıksa onu sıkıntı ediyorum kendime ama kalkıncada yapasım gelmiyor off :43: niye böyleyim ya hayattan zevk almak istiyorum normalde çok neşeli hayatı yaşamayı seven biriyim ama bu düşünceler beni sıkıntıya sokuyo :2:

evet aynen.. mesela sabah işe gelirken çok neşeliydim.. etrafıma gülücük saçıyordum.. ofise bi girdim olan oldu.. acaba diyorum ofis ortamı mı beni sıkıyor.. yani burası bana iyi gelmiyor mu.. yada adetliyim ondan mı.. püfff sebep ne bilmiyorum ama kötü bi gün.. az önce patronum geldi ona da dedim bugün kötü bi gün diye.. gülüyor... çook saçma geliyo bazen herşey..

hoşgeldin canımm...

sakin ol önce :) benimde sevdiceğim askerde 4 aydır görmedim daralıyorum daralıyorum ama geleceği günü düşünüyorum iyi oluyorum :17:

hoşgeldin canımm...

sakin ol önce :) benimde sevdiceğim askerde 4 aydır görmedim daralıyorum daralıyorum ama geleceği günü düşünüyorum iyi oluyorum :17:

arada geliyolar işte napim.. allah sabır versin sanada.. ya benim ki başka memlekette yaşıyo ben okumaya gittim öyle tanıştık başladık 3 yıl oldu(mşllh) ama işte okul bitti geldim o kadar zor kiii... başlarda kolay giibi geliyordu.. çok özlüyorum ya.. bunalıyorum.. offff rabbim sabır versin..

hoşgeldin
bu bahsettiğin herkeste zaman zaman olur canım
kendini teskin etmeye çalış
sevgilinin uzakta olduğunu değilde ikinizin mutlu olduğunu düşün

Back
X