Sevdiğini evlenirken gören var mı?

Ben gordum. Oncesi kotuydu evlendiginde o kadar acı hissetmedim cocugu oldu etkilenmedim cok fazla. Simdi hic umurumda degil. Aradan bes sene gecmis su an tabi.

İyi geceler hanımlar sevdiği adamın evlendiğine şahit olan var mı? Ne hissettiniz nasıl atlattınız?
Ben evlendiğini gördüm. Yani böyle boşluk oluştu içimde. Tuhaf bir histi. Benimle evleneceğini sigarayı bırakacağını vs vs neler konuşmuştuk. Oturacağımız ev bile belliydi. Ailesi ile tanışmıştım ki çok seviyorlardı beni. Sen xle evlenince çalışırsan yemeğinizi temizliğinizi ben yaparım filan derdi annesi. Babası filan ailecek de tanışıyorduk. Ama nasip bana yüzük almak için biriktirdiği parayı benden ayrılır ayrılmaz bulduğu kıza harcadı ve tektaşı taktı. Uğurlar olsun dedim kendi kendime. Sonra bir gün bana mesaj attı. Düğününden önce. Görüşelim diye. O zaman da yeni nişanlıydım. Kabul etmeyince iş çıkışıma geldi. Helalleşmek istemiş. Benim sende bir hakkım yok varsa da helal etmiyorum dedim. Seninle iyiki olmamış bana rahat bir hayat veremezdin zaten dedim. Bozuldu. Ve gitti. Sonra duydum ki evlenmiş düğünü de yapmışlar. Ben mutsuzluğum üzerine kurduğu yuvası ne kadar huzurlu olur bilemem. Ama ben iyiyim önemli olan o :)

Gördüm.
Sivrisinek ısırığı kadar acıttı.
Açıkcası ayrıldığım insan artık başkası oluyor,
Yabancı oluyor.
Ne bileyim,gelinlikli kızla gördüğüm için,
Kız adına sevindim. Tuhaf bir gülümseme oluştu yüzümde.
Kısmet böyleymiş.
Onların mutluluğu,beni mutsuz etmedi. :)

Şükür olmadı. Giden gitmiştir. Üzülsende hayat durdu desende hayat geçecek herkes unutacak. Kim unutmazsa o sevgi değil kendimi üzmek hayatımı karartmak için çaba sarf ediyorum demektir. Saplantı hırs iyi değildir.

Ben nişanlıyken görmüştü beni de kendi aptallığıyla kaybettiğin kadına dön bi bak istedim der gibi nişanlıma sarıldım. 4ay sonra evleneceğim hafta haber yollamış bana dönsün de ben bu ülkede bile yaşamamaya razıyım diye :KK70: gerizekalılığından nişan attım başkasıyla nişanlandım evlenicem ancak aklı başına gelmiş ama iş işten geçmiş uğurlar ola. Bende evlenirken tanıdıkların yanında ballandıra ballandıra anlattım eşimi. beni bıraktığı için yaptığın iyiliği asla unutmam yoksa bu kadar mükemmel adamı kaçıracakmışım diye:halay:laf yerine ışık hızıyla ulaşmış :KK53: şimdi eşim ve bebeğimle de görüyor mal gibi bakakalıyor. Üstünden 7yıl geçmiş ya hala öyle bakıyor dana. O tanıdığımıza da loveitredi hamileyken görünce çok kötü oldum demiş. Kızz gece gece ne açıyosun böyle konular bak mazi açıldı kel görünecek birazdan:KK70::KK53:

Ben gördüm hatta insta storylerden dügünü nü bile izledim . Acikcasi canim yandi ama söyle bi oturup dusunuyosun o benim hayalimdi ve ben yillarca bekledim diye o gunler geliyo gozunun önüne ama inan ki rvlenmesi daha iyi boylece sende yoluna bakabiliyosun

Ben gördüm aylarca acıdan kıvrandım kahroldum geçen gün gördüm ozamanlar brat pit çekiciliğinde gelen şahsı şimdi aşırı itici buldum viyy bunun içinmiydi dedim o gecelerce kahrolmak kendime kızdım şimdi geriye dönüp baktığımda ne kadar salakmışım diyorum ve iyiki olmamış onunla evlenen ben olsaydım kesin boşanırdım cidden herşeyin hayırlısı. Sende ileride aynı pişmanlığı yaşamamak için kendini üzmemeye çalış.

Severek ayrıldığım 4 yıllık bir ilişkiyi bitirip ani bir kararla mantık evliliği yaptım :) ayrıldığım şahsiyet de düğünüme gelmişti falan
Yok artık,ne sıfatla? Bu adam kim diye soran oldu mu? eski bir tanıdık dediniz mi? Fonda Ümit Besen çaldı mı?

Back
X