- 7 Aralık 2018
- 7.332
- 18.898
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
İyi geceler hanımlar sevdiği adamın evlendiğine şahit olan var mı? Ne hissettiniz nasıl atlattınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yaniSevdiğim beni evlenirken gördü. Ona o fırsatı verir miyim? Hey yavrum hey
Fazla dram
Gitmişse bitmiştir
Severek ayrıldığım 4 yıllık bir ilişkiyi bitirip ani bir kararla mantık evliliği yaptım :) ayrıldığım şahsiyet de düğünüme gelmişti falanNasıl yani
Ben evlendiğini gördüm. Yani böyle boşluk oluştu içimde. Tuhaf bir histi. Benimle evleneceğini sigarayı bırakacağını vs vs neler konuşmuştuk. Oturacağımız ev bile belliydi. Ailesi ile tanışmıştım ki çok seviyorlardı beni. Sen xle evlenince çalışırsan yemeğinizi temizliğinizi ben yaparım filan derdi annesi. Babası filan ailecek de tanışıyorduk. Ama nasip bana yüzük almak için biriktirdiği parayı benden ayrılır ayrılmaz bulduğu kıza harcadı ve tektaşı taktı. Uğurlar olsun dedim kendi kendime. Sonra bir gün bana mesaj attı. Düğününden önce. Görüşelim diye. O zaman da yeni nişanlıydım. Kabul etmeyince iş çıkışıma geldi. Helalleşmek istemiş. Benim sende bir hakkım yok varsa da helal etmiyorum dedim. Seninle iyiki olmamış bana rahat bir hayat veremezdin zaten dedim. Bozuldu. Ve gitti. Sonra duydum ki evlenmiş düğünü de yapmışlar. Ben mutsuzluğum üzerine kurduğu yuvası ne kadar huzurlu olur bilemem. Ama ben iyiyim önemli olan o :)İyi geceler hanımlar sevdiği adamın evlendiğine şahit olan var mı? Ne hissettiniz nasıl atlattınız?
Evlendi ve gitti.Hayat öok guzel.İyi geceler hanımlar sevdiği adamın evlendiğine şahit olan var mı? Ne hissettiniz nasıl atlattınız?
Yok artık,ne sıfatla? Bu adam kim diye soran oldu mu? eski bir tanıdık dediniz mi? Fonda Ümit Besen çaldı mı?Severek ayrıldığım 4 yıllık bir ilişkiyi bitirip ani bir kararla mantık evliliği yaptım :) ayrıldığım şahsiyet de düğünüme gelmişti falan
Bu adam kim diye sordular mi? Eski bir tanidik mi dedin:)) ya turk filmi gibiSeverek ayrıldığım 4 yıllık bir ilişkiyi bitirip ani bir kararla mantık evliliği yaptım :) ayrıldığım şahsiyet de düğünüme gelmişti falan
Yok artık,ne sıfatla? Bu adam kim diye soran oldu mu? eski bir tanıdık dediniz mi? Fonda Ümit Besen çaldı mı?