Sevdiğini evlenirken gören var mı?

Ben görmedim ama eşimle nisanlandigimizda biri geldi ilkokuldan bir çocuk annem kapıya çıktı annesiyle gelmiş
Annesi sordu kızınız nisanlandi mi diye
Annem evet dedi.
Kadın dediki oğlum ilkokuldan beri kızınızı bekliyordu küçük diye hep bekledik ise gidip gelirken hergün görüyorMuş dedi ( tabi benim hiç haberim yok oğlan okadar edepliymis ki hiç görmedim bile rahatsız etmedi )
Sonra oğlan annesine bağırdı ben sana demiştim neden gelmedik al işte diye Üzgün bir şekilde gitti .
O çok içime dokunmustu sonrasında çok dua ettim inşallah hayırlı birini bulur diye
Böyle olmuştu.

Cocugun tepkisine gülesim geldi. 😂😂😂😂

Ben görmedim ama eşimle nisanlandigimizda biri geldi ilkokuldan bir çocuk annem kapıya çıktı annesiyle gelmiş
Annem evet dedi.
Kadın dediki oğlum ilkokuldan beri kızınızı bekliyordu küçük diye hep bekledik ise gidip gelirken hergün görüyorMuş dedi ( tabi benim hiç haberim yok oğlan okadar edepliymis ki hiç görmedim bile rahatsız etmedi )
Sonra oğlan annesine bağırdı ben sana demiştim neden gelmedik al işte diye Üzgün bir şekilde gitti .
O çok içime dokunmustu sonrasında çok dua ettim inşallah hayırlı birini bulur diye
Böyle olmuştu.

O bağırma olmasaydı romantikti baya :)))

Aslında severek ayrılmıştık garip bir durumdu. Geçen ocağa kadar bana yazmak istiyordu ama ikimizde de gurur vardı. Şimdi evleneceği kişi uzun bir ilişkiden çıkmış aklı hala eskisinde. Eski sevgilimin hesabı olmayan bir sosyal medyada bununla ilgili paylaşımlar yapıyor benimkini yedek kulübesi olarak görüyormuş. İnsan üzülüyor o kadar emek ver sonu böyle olsun.

Bnm de 3 senelik sevgilin ailesi istemediği için ayrıldı çok yeni. Sanki ömür gececek bu sıkıntı gecmeyecek gibi geliyor
Imkanın varsa zorlayın derım ben bıraz daha zorlamadıgıma pısman oldum kımse kırılmasın uzulmesın dıye vazgectım ama olan sana oluyor senın varsa vazgecme derım. Ama yoksada olmayacaksada yapacak bısey yok bende ılk ayrıldıgımda nasıl onsuz nefes alacam dıye cok aglamıstım onsuz yasayamam sanıyordum sımdı cocugunun resmıne bakıp aaa nekadar tatlı dıyebılıyorumm gecıo ıllakı

U
Oha ya benim bile aglayasim geldi masallah hava durumu snlatir gibi anlattin sen: (
[/QUO
Ustune 8 yıl gectı anlatmak kolayda yasadıklarım cok agır gectı ınsan alısıyor gercekten 7 yıldan sonra bu sene bı konusma sansımız oldu sadece nasıl evlendıgını sordum anlattıkları sadece kendısıne uzuldum dusun keske severek evlenebılseydın dedım sadece cunku sadece dugune yakın gormus kızı. Okadar alısmısım demekkı o lafı soyledıgıme gore. Eee ne demısler oldurmeyen acı guclendırır

Annem evet dedi.
Böyle olmuştu.

Al işte gırdın gırdın! 😂😂😂 şaka bir yana üzüldüm çocuğa.

Konu sahibi sana gelince, çok büyük ihtimalle sevdiğin adamın düğünündeki gelin sen değildin diye birkaç zaman sonra şükredeceksin.

Ben eski sevgilimin evlendiğini gördüm diyemem de duydum.
İlk ciddi ilişkimdi aileler biliyordu.
Duyunca insanın aklından vay be hayat ne garip evlilik hayalini onla kurarken o şu an başkasıyla yaşıyor bunu, sen başkasıyla nişanlısın dedim.
Tabi o kişi evlendiğinde ben de nişanlıydım o yüzden etkilenmedim belki yalnız olsaydım biraz etkilerdi beni.

Sevdigim adam degil ama 5 yil iliski yasadigim eski erkek arkadasim evlendigi gun, tesadufen yolda dugun alayina denk gelmistim. Ayrilali 3 yil olmustu. Arabayla gecmek icin onlarin gecmesini beklemistim:)) o zaman da gulmustum suan da komik bir ani benim icin.

Ben O'nun evlendiğini duyduğumda dünyam yıkılmıştı zaten yıllardık ayrıydık ailemin katı kuralları yüzünden içimde hep bir umut vardı ayrı şehirlerde olsak da bir gün karşılaşırız diye biz ayrıldıktan sonra O başka şehre gitti yerleşti taa 22 yıl öncesi hep bekledim, aldığım her nefeste sadece onun için dua ettim 2 büyük ameliyata girdim tek hayalim bir mucize gerçekleşir aynı Türk filmlerindeki gibi gözümü açtığımda onu görürüm diye hep umut ettim. bulunduğum şehirde deprem olmuştu tek korkum onu görmeden ölmekti onu son bir defa görmeden ölürüm diye çok korktum 4444 lü duaları 2 defa okudum onu uzaktan da olsa bir kez göreyim diye 2 sinde de iş için okuduğum fakülteye gelmişti ve bakıştık. o benden önce kendisinden yaklaşık 18 yaş küçük biriyle evlenmiş 2 çocukları olmuş geçen sene de boşanmışlar kadın başkasıyla evlenmiş ben ondan sonra evlendim hayatımın anlamı canımı vereceğim 2 evladım var Allahıma bin şükür evliliğimin ailemin isteğiyle oldu benim dengim değil kadir kıymet görmedim bu evlilikte çok çok üzüldüm yıprandım ama ayrılamam ailem baskıcı otoriterdi şimdi annem babam da yaşamıyor ama bana bıraktıkları manevi miras ayrılma bizim ailede bazı katı kurallar çok katıdır şimdi duymuyorum görmüyorum kendimi biraz toparladım . Geçen sene bir Toplantıda çok samimi arkadaşımla karşılaşmışlar arkadaşıma beni sormuş arkadaşım da evlendi 2 çocuğu var mutlu demiş yüzündeki hüznü ve acıyı gördüm demişti bana selam söylemiş. Annem ölmeden önce bu evliliğe onay vermediği için pişman olduğunu kardeşime söylemiş keşke kızı verseydik bu kadar mutsuz olacağını bilseydim demiş bunlara verir miydim demiş beni vermediklerine çok pişman olmuş rahmetli annem keşke o da ailem vermediğinde çekip gitmeseydi direnseydi bana ve hayat küsmseydi şimdi o yapayalnız mutsuz ben iki çocuğumla aramada aşkın olmadığı öylesine evli bir kadınım

Back
X