Sevdiğini kişi; ilişkiniz çok normalken, bir anda küfürler etmeye başlasa ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
İlişkiniz çok normal ilerliyor veya evlisiniz ve güzel bir hayatınız var. Aniden delirdi ve durmadan küfürler savuruyor? Tepkiniz ne olurdu. Mesela: Kavga mı edersiniz, hemen bırakır gider misiniz, yoksa işlerinden vs bahaneler bulup sabretmeyi mi seçersiniz.

hihoyyyt hihoyyyt
hihoyyyt

ben oturup nedenini sorardım yada bi kaç gün uzaklaşırdım kendine gelmesi için

evli olsam boşanma sebebbim olmazdı ama uzun süre bunu burnundan getirirdim

Küfür mü edecek ? :1shok:
Bana küfür edecek birini hayatımdan çıkarırım.Bir defa ağzından çıktı diyelim,tepki vermediniz,dolayısı ile yuttunuz o lafları,bunu alışkanlık haline getirip sayıp sövmeye devam edecektir.
Ne var sinir anında söylenir ,diyenlere anlam veremiyorum.Saygının bittiği yerde sevgi mi kalır? :mymeka:

senin tepkin ne oldu peki?

senin tepkin ne oldu peki?

Hehehe benimkine ben de evel ay canını okumustum etmediğim kalmamıştı1 hafta süreyle ve çıt dememişti garibim, o yüzden şu an deliriyorken susucam geçen hafta kavgamı ettım yettı bana sımdı bakalım delirsin kudursun çünkü işinde de işleri çok yogun anlayış gösterebilirim bir müddet.

Zeynep neslihan sen de yaz ama yorumunu
:sm_cool:

yazayım,valla durup dururken birden delirmesi ve küfür etmesi normal değil,hele işleri yoğun diye küfür mü edilir sevgiliye.

konuşurum nedenini anlamaya çalışırım küfür etti hade ayrılıyorum demem tabikide ...

o kadar kolay değil konuşularak çözülebilir bana göre..

Bende küfür edilmesine karşıyım hiç hoş bulmuyorum bi bayana küfür edilmesini istisna çok fazla sinirlenir sineye çekersin ama sürekli alışkanlık haline gelmişse bence kabul edilemez saygı yoksa zaten sevgide uçup gider

bı sorun var kı kufrettı .. bunu ogrenmeye calısrdım

İlişkilerde Saygı ve Güven önceliklidir.

Her iki değerden yoksun olan ilişkiyi "sevgi" ayakta tutamaz !

Küfür; Saygısızlığın sözsel - işitsel halidir.

Bence her ne sebeple olursa olsun, göz ardı edilmesi ve bahanelerde örtbas edilmesi doğru değil...

Saygısızlığın bahanesi yoktur ...

eğer kocam değil de sevgilimse anında çeker giderim.
kalmak gurursuzluktur bana göre.
küfürür yutup devam etmekse kadının kendisine saygısızlığıdır.

he kocam olsa sineye çekerim değil.
evliyken çekip gidilmiyor, hukuki süreç var malum.
bir evreden geçmek gerekiyor.

ayu idir mayu idir beyim idir. ben bilmem beyim bilir hem .döverde söverde :asigim:
hemen atağa geçmeyiniz belki stoacı felsefeye sahibim:1closedeyes:

uğraşamam kendini bilmezlerle
bırakır kaçarım napiim:a015:

ya canim valla benim eski sevgilimde oyleydi , sinirlenince oyle kufurler ederdiki sasirir kalirdim ama sunuda belirteyim 2 sene boyunce hicbi zaman sahsima kufur etmedi hep disa yonuk kufurlerdi bunlar
ama beni yinede rahatsiz ederdi. cok kez konustum rahatsiz oluorum dedim ama herdefasinda yine ayni seyler oluodu sinirlenince. Ve ben 2 sene dayanabildim sonra ayrildim. Ve ayrildiktan sonra gercek yuzunu daha iyi gorebildim . beni deli gibi seven hic benim sahsima kufur etmeyen adam ayrildiktan sonra banada hic aklima gelmeyecek kufurler etti... Sende bi iyi dusun derim ben

önce susarım.sonra da neden küfür ettiğini sorarım.baktım yine ediyor bu sefer onu hiç dinlemem bile.

Ayyy çok kötüymüş canım, yanımdaki insanın durmadan küfür etmesi, küfür makinesi gibi, iyi yapmışsın ayrılmakla... walla ben dayanamazdım büyük konusmuyum ama baya yanlıs bır durum. :tomato:

bizim bu yörede karular heç bısey bılmez hepicimiz bır ağızdan derıkkı BEN BıLMEM BEYıM BıLıR
ne edek metropol karısı değilik ondan zaar..

haksızsam kızsın bağırsan bana ama küfür etmesin. küfürün bedelini ağır ödetirim. kaldıki arada şakayla karışık küfür eder gibi oluyo hemen koyuyom ağırlığımı. tahammül edemiyom küfüre ne bana nede başkasına küfür edilmesin. çok çirkin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…