Sevdiğini özleyen hasret kalan onu uzun zamandır göremeyen var mı aranızda ?

Sevdigim ((=
Sevmekten bi turlu vazgecemedigim ((=
Sevdigim var da sevgilim yok..
Sevdigimi de 1.5 aydir falan gormedim heralde. 1.5 aydir sarilmadim, sesini duymadim, kokusunu icime cekmedim, gozlerinin icine bakmadim..
Zor tabi :ssz:
Sevsem bile bir daha bunlarin hicbirini yapamayacagim zira iki gun once tamamiyle yollarimizi ayirmaya karar verdik :ssz:

:ssz:
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Sevdigim ((=
Sevdigimi de 1.5 aydir falan gormedim heralde. 1.5 aydir sarilmadim, sesini duymadim, kokusunu icime cekmedim, gozlerinin icine bakmadim..
Sevsem bile bir daha bunlarin hicbirini yapamayacagim zira iki gun once tamamiyle yollarimizi ayirmaya karar verdik :ssz:

Bendede aynen 1,5 ay önce ucup ellerimden gitti bi daha ne sesini duydum ne yüzünü gördüm ama nasil özledim onu hep yanimdaydi hep mutluyduk beni hic yanliz birakmamaisti simdiye kadar ondan ayri gecen ilk 1,5 ayim en fazla 2 hafta ayri kalmistik simdiye kadar ama simdi nasil böyle dayanabiliyor nasil bilmiyorum ki :(((( ben ölüyorum özlemden

Bendede aynen 1,5 ay önce ucup ellerimden gitti bi daha ne sesini duydum ne yüzünü gördüm ama nasil özledim onu hep yanimdaydi hep mutluyduk beni hic yanliz birakmamaisti simdiye kadar ondan ayri gecen ilk 1,5 ayim en fazla 2 hafta ayri kalmistik simdiye kadar ama simdi nasil böyle dayanabiliyor nasil bilmiyorum ki :(((( ben ölüyorum özlemden

ben de varım!!!!
en uzagfından en acısından var özlem ben de de!!
2 ay önce yurt dışına geldim gelmeden bir ay bir bucuk ay önce görmüştüm!
tam 3,5 aydır görmüyorum dokunmuyorum..
öncesinde de ayrı şehirdeydik zaten..
ve daha minimum dört ay burdayım o da minimum..
ha bu arada sevgilim vardı ama yok gibiydi..sevgilim degil artık ama olsun hemen silinmiyor özledim çok özledim
o yanımda olsa kocaman sarılsam.. keşke birlikte olsaydık bötyle mi olurduk :(((

Sizin ki yine iyiymiş çok kısa süre ayrı kalmışsınız ama tahmin edebiliyorum o günlerin bir türlü geçmediğini.Ben 5 yıl sarılamadan,dokunamadan,onu görmeden birbirimizi bekledik..Allah ona göre sabır veriyor gerçektende ama çok zor...Allah kimseye yaşatmasın.

Sevdigim ((=

beeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn :16:ayrı şehirlerdeyiz maalesef :14:12 gün oldu yanımdan gidelii yaklaşık 25 gün var gelmesine :17:ama yıllar yıllaaar geçmiş gibi özledimm aşkitellamıı :32: inş herkes sevdiğinden bir ömür hiiç ayrılmazz inş uzaklar yakın olur hep bir nefes kadar veee inş yanındayken de zaman durur geçmez :24:inş bunlar kabul olur allaam yareppiiimm sübhaneke dinimiz amin :54::9:

Kizlarrrrrrrr bende varimmmm :(

tam tamina 2.ay önce nisanlandim. Sonra da tekrar geri döndük

ve nerdeyse 2 aydir görmüyorum nisanlimi herseyimi :(

cok özledimmmm cok :( daha 64 gün var yanina gitmemeee off off :(

Ben varımmm :( ve ağustos ayına kadarda göremicem tabii ben yanına gitmezsem bir delilik yapıp

2 ay oldu 2 hafta sonra 21 aralıkta kavuşcaz inşallahh
çook zor çoook yukarda arkadaş 9 ay demiş Allah sabır versinnnn :50::50:

1.5 aydır görmüyorum ve ocak sonuna kadarda göremicem sanırım yukardaki arkadaş özlemek nedir diye sormuş hislerimi yazacağım. Özlenen kişinin hayali suretiyle birlikte kokusunun huzurunun gülüşünün gözünüzün önünde belirmesidir düşündükçe dayanamamak sabretmeye çalışmaktır..

48 gündür kokusundan uzaktayım... Bırakın şehir dışını, yurt dışında. Sesini bile çok kısıtlı bir zaman duyabiliyorum. Ne zaman yeniden bir araya geleceğimiz ise belli değil ne yazık ki... Gideli neredeyse iki ay olacak; ben hala alışamadım. alışmak istemedim belki de... şuan neden uyuyamıyorum sanıyorsunuz. :43:

Back
X