Oyyyy oyyy çirkin sevqilimm duştan çıkmışş traş olcakmışş =) saymışş 79 tane bıyığım var bebeğim diyoo hehehe qelde qülmee yaaa =) köse benimki kılsız tüysüzz .... Bu halını sevıyorum ama bazen şöyle kirli sakalları olsaydı diyorum . =) Kılları da acık renk cıkıyo zatenn ama yakısmazdı heralde ona kırlı sakal =) esmerlere yakısıyooo =)
Nerdesinn kızım senn topiğimize uğramaz oldunn =)
kızım geliyorum hergün yapmayın yaa:gitme:sürekli durmuyorum ama geliyorum kuzum:gitme:
EY AŞK NELERE KADİRSİN SEN =):asigim:turkbayragi
selam hatunlar opuyorumnanaktan
Merve yapma bunu bana :gitme: :sinifsinif: Ah Kadir'imm :asigim:
Oyhh kıyamam damarınamı bastımm =))
Allahım bütün sevenler KAVUŞSUN =)turkbayragihihoyyyt:lepi puyorumnanaktan
Cok özledim be seker napim :gitme:
Amin amin aminnn :Saruboceq:
Merve koptumm :roflol: kac tane kıl saymıs eniste bidaha de bakim :roflol:
Ağlarım valla duyqusel yapmayn ortamı =((
Hevınım 79 tane saymışş hehehhee yerim ben onuu =) Hanqı parmağıyla saydıkı valla yıycem sunun parmaklarını =):lepi:
:roflol: :roflol: :roflol:
benim askım kirli sakalla dolasıyor bazen o kadar hosuma gidiyorki onu öperken yüzüme batması varya ne hos bi duygu o :asigim:
bi kere ben almanyaya döndükten sonra sac sakal birbirine karısmıstı onda diyorki yanımda olsan öpermiydin yinede hacı sakalın olsa bile öperdim bebegim demistim nasıl hosuna gitmisti :asigim: ama kirli sakal bambaska ya :asigim:
hheheh vay vay neler duyuyorumm =) Ya zaten ben hiç yanağından öpmem ehehehhe =) boynundan öperim qenelde böyle kokusuda qelır ohhhhhhhh yanakları zayıf sefmıyorumm =) Sorun merve nerenden öpüyo deyin hemen söler bılırr askım benım =) :lepi:
oo ben çok öperim
öperken hiç yer ayırmam :jeyyar: :roflol:
portakal atışalım ortada buluşalım sen ordan gel ben burdan kuşadasında buluşalım
mehtap : 20
şafak : 128
:jeyyar:
takvimin degismis ablam cok hos olmus :lepi:
bana az müsade annecigimin canı bisküvili krem santili kek istemis yapim hemen bitaneme :asigim:
görüsürüz daha sonra canlarım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?