Canım ben neler yaptım neler...Ayşe ablam ve eski kızlar çok iyi bilir.Askerdeyken bile burnunun içinden getirdim herşeyi..Kesinlikle yaptığımız hata bu sonuçta onlarda bir birey.Ben izne geldim resmiye bindirğimizden sonraki ilk buluşma.Telde konuşuyoruz ben bunu gördüm teli kapadım.Arkamı döndüm başımı yere eğdim sadece yürü dedimAy şimdi çok utanıyorum onca hasret var benim davrannış biçimime bak.Çok şaşırdı.Çiçek alcaktım hani diyo yok diyorum.Su içer miisin yok yemek yiyelim mi yok.Ben oturuyordum arada kocaman bir boşluk o oturuyordu.Hatta gidiceği günün ertesi günü ben onla olmak yerine arkadaşlarımla adalara gitmiş eğlenmiştim.Çok kötüyüm.Aynı şeyi o yapsa bitmişti.Bir keresindede bulluşmaya geç kaldım.Sevdiceğime hiç gelmeseydin çok geciktin dedi.Bende iyi o zaman dedim geri döndüm gidiyorum:) Geldi peşimden özür diledi.Sürükledim çocğu astım suratımı dönmüyorum dedim.Tabi sonunda kıramadım daha neler neler.Az değilim ben yaa
İnşallah canım.
En azından benden daha şanslısınız sevdiklerinizde öle.
Ben sevdiceğim askerlik yeri belli olduğunda destek olamamıştım.
O ne kadar kovalasa bende o kadar kaçmıştım.
Çok odumdum ben ya.Hala anlamıyorum nasıl katlanıyor bana.
Umarım ne hayırlı yer olur.
Anam peygamber sabrı varmış seninkinde de.. Ben olsam dayanamaz patlatırdım bi tane :mymeka:
Biliyorum biliyorum değişmeye çalışıyorum gerçekten...
Bir keresinde isteme de tuzlu kavhe içemessin diye iddalaşıyordum.İçerim dedi.Yüzünü buruşturursun bizimkilerde vermez dedim.Sana öle geliyor dedi.Peki beyfendi denicez dedim.Ama sende içiceksin dedi tmm dedim.Neyse oturuyoruz ondan öncede yemek yedik.Kahve söledik sade bir de yanına tuz istedik.Boşalttık tuzu.İçmeye başladık.Sevdiceğim içiyor ben onu izliyorum.Bende içiyormuş gibi yapıyorum.Hiç buruşturmadı yüzünü.Baktım hepsi bitmiş.O benimkine bakmadı bile.Sonra kalktık ben gayet iyiym tabi içmedim sonuçta.Baktım midesi bulanıyor nasıl kötü oldu benim yüzümden olmuştu
Bak işte demek ki ne kadar çok seviyormuş ki bütün her şeye katlanmış.. Şimdiden sonra kıymetini bilmen önemli.. Allah hiç ayırmasın sizi inşallah :Saruboceq:
menn deldimmmm mafoldumben
Ayy kıyamam kız yazık çocuğa :roflol:
Hoşqeldinnnn yafrummmm balımm =)opuyorumnanaktan:lepi:
EY AŞK NELERE KADİRSİN SEN =):asigim:turkbayragi
Ben adam olmam gerçekten.
Kızdığım anda gözüm hiç bir şey görmüyor.
Ben ona ne kadar surat yaparsam yapim o benimle o kadar ilgileniyor.
Erkek olrak elinde böle çanta taşıyan erkeklere sinir oluyor.Kız yanında durur erkek taşır ya kol çantasını.NEse kızdığını biliyorum yaa tut şunu diyorum.Hehehe önce şöle bir bakıyor sonra mecbur tutuyor.Mesela ayakkabımın bacığımı çözüldü eğilip onu bağlıyor.Ayağım yara mı oldu bant arıyıp buluyor eğiliğ yapıştıyor filan ne bilim.Beni sevdiğine gerçekten inanıyorum.Ama bazen de sevmiyor diyorum kendimi geri çekiyorum.Haksızlık yapıyorum biliyorum ve gerçekten değişmeye çalışıyorum...
Yok artık benı anlatıyosun sandımm .Bende cantamı tasıtırımm.Ayakkabı bagcıklarımı o bağlar...Terlerım ıslak mendılle yuzumu sıler..dondurma yerız kağıdından o cıkartır.. kola ıcerız kapağını o açarr =) yemek yerız dısarda yedıgımız sey et ise önce benım tabağımıdakı etleri ufak ufak keser =)) herşeyi o yapar =)))
Sanırım bu sekılde eqomuzu tatmın edıyoruzz...Ben artık yapmamaya calısıyorum...
ne kaynatıyosunuz hatınlarzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?