Sevdiğini özleyenler buyurun

Anam peygamber sabrı varmış seninkinde de.. Ben olsam dayanamaz patlatırdım bi tane :mymeka:

Bak işte demek ki ne kadar çok seviyormuş ki bütün her şeye katlanmış.. Şimdiden sonra kıymetini bilmen önemli.. Allah hiç ayırmasın sizi inşallah :Saruboceq:

Anam peygamber sabrı varmış seninkinde de.. Ben olsam dayanamaz patlatırdım bi tane :mymeka:

Biliyorum biliyorum değişmeye çalışıyorum gerçekten...
Bir keresinde isteme de tuzlu kavhe içemessin diye iddalaşıyordum.İçerim dedi.Yüzünü buruşturursun bizimkilerde vermez dedim.Sana öle geliyor dedi.Peki beyfendi denicez dedim.Ama sende içiceksin dedi tmm dedim.Neyse oturuyoruz ondan öncede yemek yedik.Kahve söledik sade bir de yanına tuz istedik.Boşalttık tuzu.İçmeye başladık.Sevdiceğim içiyor ben onu izliyorum.Bende içiyormuş gibi yapıyorum.Hiç buruşturmadı yüzünü.Baktım hepsi bitmiş.O benimkine bakmadı bile.Sonra kalktık ben gayet iyiym tabi içmedim sonuçta.Baktım midesi bulanıyor nasıl kötü oldu benim yüzümden olmuştu

Benımde senden aşşa kalır yanım yokmuş neskcımm ama cok erken yaşta başladık ona bağlıyorum ben =)Hayırlısı bakalım =))

Neden aramıyo diyorumm uyuduğunu tahmın ettım ama tam ben arıcaktım aradı nasıl bı uykulu sess =) bebeğim uyumuşummm kıyamam dedimmmm o halini bılıyorumm gözler yarım acık surat kızarmısss o ses tonuu sevıyorumm ulennnnnnnnnnnn git duş al dedimmmm neyse duş alsında konusurus qene =)

Aroracım hıc streslenme ona göre ayarlarım kendımı felan deme...Valla benı bılıyosunuzz gıtsın uzaklarda yapsın burnu sürtsün istedimm .......Istanbula burnumun ucuna geldıı ee sımdıde tekırdag =)
tabı bana oldu dıye sanada olcak dye bı kural yok ama hayırlısı ısde uzakda olur rahat olurr yakında olur zorda olurr kısmet bakalım ...

Ayy kıyamam kız yazık çocuğa :roflol:

Ayy kıyamam kız yazık çocuğa :roflol:

Ben adam olmam gerçekten.
Kızdığım anda gözüm hiç bir şey görmüyor.
Ben ona ne kadar surat yaparsam yapim o benimle o kadar ilgileniyor.
Erkek olrak elinde böle çanta taşıyan erkeklere sinir oluyor.Kız yanında durur erkek taşır ya kol çantasını.NEse kızdığını biliyorum yaa tut şunu diyorum.Hehehe önce şöle bir bakıyor sonra mecbur tutuyor.Mesela ayakkabımın bacığımı çözüldü eğilip onu bağlıyor.Ayağım yara mı oldu bant arıyıp buluyor eğiliğ yapıştıyor filan ne bilim.Beni sevdiğine gerçekten inanıyorum.Ama bazen de sevmiyor diyorum kendimi geri çekiyorum.Haksızlık yapıyorum biliyorum ve gerçekten değişmeye çalışıyorum...

Yok artık benı anlatıyosun sandımm .Bende cantamı tasıtırımm.Ayakkabı bagcıklarımı o bağlar...Terlerım ıslak mendılle yuzumu sıler..dondurma yerız kağıdından o cıkartır.. kola ıcerız kapağını o açarr =) yemek yerız dısarda yedıgımız sey et ise önce benım tabağımıdakı etleri ufak ufak keser =)) herşeyi o yapar =))) evlerınde su ıstıyorumm hemen qetırıyo ıkıletmıyoo =) ay evlenıncede böyle olurmu acabaa =)

Ama sonradan sıkayet ettı bıraz tembelsın suyu bıle benden ıstıyosun dedı ehehheheh aılesının yanında cekındı heralde =)

Sanırım bu sekılde eqomuzu tatmın edıyoruzz...Ben artık yapmamaya calısıyorum...

İnan senin anlattıklarında kendimi grüyorum...
Bunlar aklıma gelen ilk şeyler..En çok şey hoşuma gider mesela ne olursa olsun nerde ve kimin yanında olursa o telefon seni seviyorum demeden kapanmaz.Ben bazen otobüste söyleyemiyorum bende diyorum.Bende ne diyor:) Vapurda mesela böle sallandığında elimi sım sıkı tutuyor düşmiyim diye.O anda sanki sadece o ve ben varım kimseyi gözü görmez.Sevmediği yapmadığı birçok şeye biliyorum ki benim için katlanıyor.Bir keresinde kız geldi ona soru sordu nasıl sinilenir zıpladı.Hava soğuk yağmur yağıyor.Sevdiğimde dediki gel bizde kız kulesinin oraya gidelim.yok dedim.Hızlı hılzı yürüyorum ayağım suyun içine bir girdi sırımsıklam oldumOturduk ben surat yapıyorum.Sevdiceğim sürekli üşüdün mü diye soruyor.Dedim sus senin suçun.Ben ne yaptım diyor.Dedim oraya gidicekmişiz ya sen git kızların peşinden:) Yine bir gün dolmuştayız iki kız geldi oturdu bunun yanına bana bakıp güldü.Suratım asıldı.Penceren dışarı bakıyorum olmuyor.Açtım kitap okuyorum.Attı kolunu omzuma iyice yanaştıı oda pencereden dışarıyı izledi kızlar inene kadar heheheh ay hatırladıkça gülim mi ağlim mi bilmiyorum:)

=)))) Valla canım bu huylarımızdan vazqecmek zorundayızz sizne zamandır bırlıktesınız bılmıyorum ama bızım 4 yılı gectı ve artık tahammul sınırlarını zorluyorumm =)

Oyyyy oyyy çirkin sevqilimm duştan çıkmışş traş olcakmışş =) saymışş 79 tane bıyığım var bebeğim diyoo hehehe qelde qülmee yaaa =) köse benimki kılsız tüysüzz .... Bu halını sevıyorum ama bazen şöyle kirli sakalları olsaydı diyorum . =) Kılları da acık renk cıkıyo zatenn ama yakısmazdı heralde ona kırlı sakal =) esmerlere yakısıyooo =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…