Sevdiğini özleyenler buyurun

Sevdiceğin mi canım?

Evet canımm aradı =) mağazadaymış birşeyler aldım kendime farketmemişim şimdi okudum kızdım sana ve kırıldım dedii =) kaç kere konuşucaz bunları daha kaç kere anlatmam daha napmam lazım dedi =)) böyle konusarak sadece kırıyosun benii dedi =)

Düşünebilcek kapasitedeyim dedi =) Hayatımı senınle tamamlandırıcam bılıyosun ve emınım dedi =) Tek hayalımsın dedii =)

Nasıll bağrıyooooo =) Sorma bana artık diyoo =) eminim eminim eminim dedii ..

Sanırım hoşumaa gidiyoo ehehheheeh =)))
:lepi:

Hehehe kız yapma valla yazık.Bunlar bende çok yapıyorum sonra pişman oluyorum.Mesela durup durup beni seviyor musun diyorumSevdiceğimde ya bildiğin soruların cevaplarını niye soruyorsun diyor.Olsun duymak istiyorum diyorum fena kızıyor Bana şey dedi en son.Anlayışsızsın çünkü sevildiğini bilmiyorsun dedi.Ben aramadan aramıyor mesaj atmadan atmıyorsun dedi.Ya bana bir şey olsa hiç mi merak etmiyorsun sen beni dedi.Apıştım kaldım.:kedi: Yarında görüşcez sanırsam.Akşam mesajlaştık şey dedim.Çalışmasan bile dedim eğer planın varsa benim için sorun olmaz dedim.Sevdiceğimde hayır yok yarın bir şeyler yapalım dedi.Bende tamam dedim.Ama yarın için bizim kızlarada söz verdim ne yapcam bilmiyorum:kedi::kedi:

biz kadınların hoşuna gidiyor sevildiğimizi duymak
erkekler gözleri ile kadınlar kulakları ile aşık olur

Yok kızlar yukarıda yazdım kacırdınız heralde onuu =)

Acaba askerden sonra söz muhabbetını annemle konusmadım dıyemı trıp atıyo keyfısyız böyle dıye dusunerekden durumu anlatan bı msj cektımm....

Hayatım annemle konusamadım bozuldun heralde bıraz...Ben bu konuda cok heycanlıyım cokda ıstıyorum ama sen erken yasda sorumluluk sahııbı yapmak ıstemıyorum..Askerlıkden sonra belkı bı zaman bekar qezmek ıstersınn ...Zaten cevrendede sozlu nısanlı arkadasın hıcc yok sana agır gelıcek dıye cekınıyorumm ..Zora sokmak ıstemıyorum bu yusden konusmadım annemle gıbı uzun bı msj cektım. =)

Cevapda qelmeyınce düşünüyo sandımm =) Meğer mağazadaymışş sonra okumuşş hemen aramışşş nasıll bağrıyoo =) hemde gönlümü yapıyooo =) Sevıyorumm yahu cok sevıyorumm =)

şimdii bıraz daha az zaman kaldıı şuanda benı ıdare edıyoo =) hatta cekıyo nazımı trıbımı =)
Ama askerlık bıttıken sonra bambaska bı merveyle tanısıcakk =) kıskanc mızmız merve yerını olqun ve gusel bı bayana yerını bırakıcak =) benımde buyumem lazım artıkk kıskanclık yapmamam lazım =) herseyde olumsuz yön aramamam lazım =) boğmamam lazım =)

Konuyu kaçırmışımm :kedi:
Çok doğru yoldasın canım kesinlikle benim uygulamaya çalıştığım şeyde tam olarak bu.Umarım ikimizde başarılı oluruz.:içelim:

Konuyu kaçırmışımm :kedi:
Çok doğru yoldasın canım kesinlikle benim uygulamaya çalıştığım şeyde tam olarak bu.Umarım ikimizde başarılı oluruz.:içelim:

Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı nekscım =)
Sende isteme konusunda mı uygulamaya qecmek istiyosun ...yoksa büyüme konusundamı =)
:jeyyar:

Duramıyom duramıyom delikafadulden
Bana teyze diyebilirsin yavrucuğum -tatlicadiarzu-

ehehhe dur deyomm kızzz =))
Hayırlıısı olsun canım kısmetı neresıymıs bakalım =)

Ciddiyim hee şimdi anladım neden öle hissettimi o bebek hissettiryo bana =)
Teyzeciğimmm =)

Ablammmm heycan dorukta hee 29u iyi bakalım =)
:lepi:

Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı nekscım =)
Sende isteme konusunda mı uygulamaya qecmek istiyosun ...yoksa büyüme konusundamı =)
:jeyyar:

İstemeye daha en azın 1 yıl var canım.
Benim derdim büyüme konusunda.kaydirigubbakcemile
Hatta bu muahbbet çok geçer sevdiceğim bana büyüdün mü bakim der
Ama bu konuda baştan onu uyarmıştım ben çocğum demiştim ben seni büyütürüm demiştiopuyorumnanaktan Ehh artık yavaş yavaş zamanı geldi.Çocuklukları bir kenara bırakıyorum.Mesela ben o msj yazmadan yazmaz aramadan aramazdım.Asla görüşelim demezdim.Sonra bir haftadır yazıyorum.Hatta görüşelim bile dedim.O kadar ilerledim yani.Gerçi dün akşam görüşme fikrinden vazgeçirmeye çalıştım kızlarada sözüm var.Ama ayarlamış kendini heral.Hatta dedim ki canım ben kendime şort,bikini filan bakıcam rahatsız olucaksan planın varsa uygula dedim.Yok birlikte bakarız dedi.-tatlicadiarzu- Gerçi çok özledim bakalım yarın neler olcekkzemuszemus

Bende aramadan aramaz msj cekmeden msj cekmezdım bunlar eskıde kaldı ama hayla ondan görüşme teklıfı qelmesını beklıyorumm =) huy işde =)

Bende cok kıskancımm cok üstüne düşüyorum bazen cocugummus gıbı davranıyorum...
Annem dıyo bana bazen bana ...Hem hoş hem kötüü...Onun bı birey oldugunu unutuyorum benden bagımsız hareket edebılır ama cıldırıyorumm..... Bakalımm ıns bu huyumdan vazgeceblırım ..Yoksa ondan vazgecmek zorunda kalıcam..Cunku artık tahammul sınırlarını zorluyorumm..sızde bılıyosunuz okuyosunuzz zaten=)
:lepipuyorumnanaktan

Bu arada beni zaten o bu yaşa getirdi =) emeği büyükk ee 16 yasından beri birini omuzlarında tasımak zor olsa qerek =)

Umarım hakkınızda hayırlısı olur be canımmm.:1hug:

İnşallah canım :1hug:
Ama en zor kısmı böyle haber beklemek sanırım.. Nereye gideceği belli olsa ona göre hazırlarım psikolojimi.. Şu günler bir geçsin de hayırlısıyla..
:Saruboceq:

Canım ben neler yaptım neler...Ayşe ablam ve eski kızlar çok iyi bilir.Askerdeyken bile burnunun içinden getirdim herşeyi..Kesinlikle yaptığımız hata bu sonuçta onlarda bir birey.Ben izne geldim resmiye bindirğimizden sonraki ilk buluşma.Telde konuşuyoruz ben bunu gördüm teli kapadım.Arkamı döndüm başımı yere eğdim sadece yürü dedim Ay şimdi çok utanıyorum onca hasret var benim davrannış biçimime bak.Çok şaşırdı.Çiçek alcaktım hani diyo yok diyorum.Su içer miisin yok yemek yiyelim mi yok.Ben oturuyordum arada kocaman bir boşluk o oturuyordu.Hatta gidiceği günün ertesi günü ben onla olmak yerine arkadaşlarımla adalara gitmiş eğlenmiştim.Çok kötüyüm.Aynı şeyi o yapsa bitmişti.Bir keresindede bulluşmaya geç kaldım.Sevdiceğime hiç gelmeseydin çok geciktin dedi.Bende iyi o zaman dedim geri döndüm gidiyorum:) Geldi peşimden özür diledi.Sürükledim çocğu astım suratımı dönmüyorum dedim.Tabi sonunda kıramadım daha neler neler.Az değilim ben yaa

İnşallah canım :1hug:
Ama en zor kısmı böyle haber beklemek sanırım.. Nereye gideceği belli olsa ona göre hazırlarım psikolojimi.. Şu günler bir geçsin de hayırlısıyla..
:Saruboceq:

İnşallah canım.
En azından benden daha şanslısınız sevdiklerinizde öle.
Ben sevdiceğim askerlik yeri belli olduğunda destek olamamıştım.
O ne kadar kovalasa bende o kadar kaçmıştım.
Çok odumdum ben ya.Hala anlamıyorum nasıl katlanıyor bana.
Umarım ne hayırlı yer olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…