Sevdiğini özleyenler buyurun

BUU ARADA ablamm çoooooooooooooook tşk ederim :1hug:
ablamm benim en az 10 15 kg vermem lazım:kedi:
15 bile olmasın ama 10 olsun şu 3 aydaa :kedi:
ya süreklii koşturuyom ama gitmiyoo ben kahvaltıyı sevmediğimden yapmıyorum uyandıktan 4 saat sonra falan yaparım bugünde öle oldu o szaman yağ yapıyor dyolar uff mafoldumben

yok artık ne 10 kilosu :1shok:

Gizemim, Photoshop cok kullanırdım ben eskiden, iki resmi üstüste koyup bir resmin görüntü degerini düsürüyorsun sonra yerlerini ayarlıyorsun istedigin gibi Şeniz

ve yine mutfaktayım uzun zamandır menemen yememistim nerden canım cektiyse cokacimcoook

bu arada kayınvalidelerimi aradım kandillerini kutlamak icin, nasıl sevindi canlarım :asigim: kayınbabamda tutturdu gel gel diye ama neyse yemek yiyip gelcem anlatcam :jeyyar:

biz sabah konuştuk aşkımla ama sesini özledim yaa arar işallah şimdilerde... :Saruboceq:

Gizemcim senin yaşındaki o kilolar biraz daha büyüyünce rahatlıkla veriliyor emin ol.. Senin tek yapman gereken düzenli spor.. Böylece vücudunu şekillendirebilirsin.. Ya ben napayım.. 41 kiloyum mafoldumben

gizemim benim yaa çok fazlan yok kuzummm...:))

5 kilo versen hemen farkeder süzülüverirsin :) :1rolleyes:

Gizemcim senin yaşındaki o kilolar biraz daha büyüyünce rahatlıkla veriliyor emin ol.. Senin tek yapman gereken düzenli spor.. Böylece vücudunu şekillendirebilirsin.. Ya ben napayım.. 41 kiloyum mafoldumben

vayyy kuzummm çok zayıfmışın amaaa...:gitme:
boyun kaç yevrumm ?

ben 52 yim ama 55 olmam lazım en az. 1.71 boyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…