Sevdiğini özleyenler buyurun

vayyy kuzummm çok zayıfmışın amaaa...:gitme:
boyun kaç yevrumm ?

ben 52 yim ama 55 olmam lazım en az. 1.71 boyum.
Boyum 1.63 mafoldumben
Eski sevgilim beni aldatınca 50 kilodan 38 kiloya 2 hafta içinde düştüm.. Bi daha da 45in üstüne çıkamadım.. Şimdi de 40-41 arası gidip geliyorum :gitme:
Pis mendebur :dilcikar:

ben olsam keşkem o kilodaa

İnan hiç güzel bişi diil kuzum.. Fiziki özellikleri geçtim, sağlık olarak çok kötü her şeyden önce.. Sürekli halsizlik, yorgunluk ve bayılma hissi var.. Acıktığım anda başım dönüyor, tansiyonum düşüyor.. Leyla gibi oluyorum.. O yüzden her şeyden önce sağlık olsun da görüntü çok önemli değil meleğim..

Boyum 1.63 mafoldumben
Eski sevgilim beni aldatınca 50 kilodan 38 kiloya 2 hafta içinde düştüm.. Bi daha da 45in üstüne çıkamadım.. Şimdi de 40-41 arası gidip geliyorum :gitme:
Pis mendebur :dilcikar:

allaaandan bulsun deyyus...lmaz: kötükedihüso

yavrum ekmek arası makarna ye :))

bol bol zeytinyağı tükett...

ben 48 kiloydum çok uzun zaman. şimdi 52 yim birkaç aydır ama 55 olmak gerek.

sevgilim kemik dötlü diyo bana senağlama -tatlicadiarzu-

hoşbulduk cnmmmopuyorumnanaktan yok askerde değil ama ben samsundayım o antalyada mafoldumben burası askerlerin yerimi çıkim ben ozamankaydirigubbakcemile2

Her gece yatmadan önce mutlaka hamur işi yiyorum.. Günde 1 ekmek bitirdiğim oluyor.. Bana mısın demiyor.. Doktora gittim stresten metabolizman yediklerini direkt olarak yakıyor dedi.. Yediğim yaramıyormuş yani.. Beddua mu etti ne yaptıysa kapçık ağızlı :mymeka:

Kız kemik dötlü dedin de, senin de otururken popon ağrıyo mu delikafadulden Ben yarım saat oturayım hemen kemikler batmaya başlıyo valla en büyük derdim bu benim.. Derslerde falan resmen şekilden şekle giriyorum :roflol:

Pöff sistim :1closedeyes:

magiclowe benimkide askerde degil istanbulda :asigim: ama bende buralardayım kapımız herkese acık hosgeldin aramıza :1hug:

hoşbulduk cnmmmopuyorumnanaktan yok askerde değil ama ben samsundayım o antalyada mafoldumben burası askerlerin yerimi çıkim ben ozamankaydirigubbakcemile2

Yok kız, genelde herkesinki askerde de ondan sordum öyle.. Benimki de daha askerde değil yoksa delikafadulden

hyr tabiki cnm bnm sevdiğini özleyenlerin kardeşin sevdiğin akraban fark etmez nerede olduğudaaa
ok ozaman cnmm çok tşk ederimmmmopuyorumnanaktan
hoş geldinn topiğimizee tekrar cnm bnmm :1hug:
hoşbulduk cnmmma.s.
Pöff sistim :1closedeyes:

magiclowe benimkide askerde degil istanbulda :asigim: ama bende buralardayım kapımız herkese acık hosgeldin aramıza :1hug:

tşk ederim arkadaşımmmmmopuyorumnanaktan
neyse yakın zamanda uyum sağlarım size inşş baya bi sayfa kaçırmışm ama:roflol:

Ayy askımı arayım dedim ama arkadaslarıyla geziyormus, morali cok bozukmus yarimin :çok üzgünüm:
Kayınbabamla konustuk öglen kandillerini kutlamak icin aradım, Kadir'in canı cok sıkkın diyor baska bisey demiyor, gelmicekmisin bu yaz tatile dedi yok nasıl geleyim dedim annemi burda yalnız bırakamam dedim (hem annemde izin vermez yalnız gitmeme, bende istemezdim acıkcası o yokken) ama nasıl olcak seneye kadar nasıl bekliceksiniz dedi Kadir'i bi görsen ölü gibi dolanıyor etrafta dedi, dedim dügün icin iznimi ayarlamıstım ekim icin yani o zaman gelirdik annemle ama dügün ertelendi diye bende paramı biriktirmek icin gelemicem dedim, tutturmus illa gel diyor klava: halden anlayan yokki
Bende cok özledim, bende kötüyüm, ama napim simdi :gitme:

hehe wala öle yaakaydirigubbakcemile3 şimdi kimler nişanlı kimler sözlü kimler sewgili kızlar???

slm kızlarr.. bende özleyenlerdenimmmmafoldumben
hoşgeldin canım aramıza :)) vereliniortak

off sorma hayatım ya, derste neler çekerdim 2 saat...arkama yaslanırım bel kemiğim batar sırtımdan, kıçım acır hep :roflol:

canım benim ya...ne zamana ertelendi düğün ? :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…