Sevdiğini özleyenler buyurun

hehe wala öle yaakaydirigubbakcemile3 şimdi kimler nişanlı kimler sözlü kimler sewgili kızlar???

Nisanlı nikahlı :lepi:
Bizim dügün olcaktı Ekimde ama maddi imkanlar elvermedi malesef, erken nikah kıymamızın sebebi vize islemleri icindi, hayırlısı böyleymis napalım. Isimi saglama aldım ya ben gerisi bos :roflol:

hehe wala öle yaakaydirigubbakcemile3 şimdi kimler nişanlı kimler sözlü kimler sewgili kızlar???

ben sevgiliyim :1rolleyes:

sevgilim Edirnede asker, şafak 391

Eylülde nişanlanıcaz sanırım delikafadulden

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :roflol:

canım benim ya...ne zamana ertelendi düğün ? :1hug:

Balım Ekim'de olcaktı dügün ama olmadı malesef, seneye diyorlar, tabi bu ilkbaharmı yaz mı sonbahar mı olur belli degil, ama askım diyorki dükkanın borcları bitmeden gelemem oraya hem ben hemde sen rahat etmeyiz diyor aklı hep ailesinde olcak o zaman, dogru aslında cünki oda bende borc icinde evlenmek istemiyoruz, ama bu belirsizlik ikimizide mahfediyor. Bende kendimi en kötüsüne hazırladım seneye Eylül diyorum (takvim bu yüzden) seneye ramazan sonrası iznimi alcam ya yaparlar dügünü yada ben alırım askımı kacırırım buraya dayanamıcaz artık ya :gitme:

Arora bak şindik,

ben inek gibin yatıp kaplan gibi yememe rağmen (Sineks üyemizin lafıdır çok gülmüştüm ) kilo alamayınca doktora gittim.

detaylı kan testi yapıldı, Demir eksikliğim varmış hem de çok ciddi.

175 olması gerekirken benimki 24 çıkmıştı :1shok:
doktor şapşırdı nasıl ayakta duruyon diye...
sabahları 10 saat uyumama rağmen yorgun uyanıyordum, cildim bozulmuştu falan.

6 ay demir hapı içtim, ondan sonra 4 kilo aldım yavrum...cildim düzeldi :)) tırnaklarım kırılmıyor artık...
yorgunluğum falan bitti.
sen de bir yaptırsana kan sayımı kuzum ?

bnm de metabolizmam çok hızlı ama gene de kan sayımı yaptırıyorum düzenli olaraktan.
yimekten hemen sonra kahve çay içmek yassah...lmaz: demirin emilimini azaltıyomuşş

kaçır valla hevinim lojistik destek benden :lepi:

Nisan'ım senin yine iyiymis, benim demir degerim 7 cıktı :roflol:
bide benim doktorum kendi patronum ya nasıl kızıyor bana nasıl duruyorsun böyle diye, meger tüm yorgunlugum, kilo almamam, her zaman üsümem vs hep ondan kaynaklanıyormus, sonra demir hapı yazdı banada, aldım bir ay bıraktım igrendim cünki büyük tuvaletim simsiyah cıkıyordu :roflol: söyledim ona normaldir demir hapı iciyorsun dedi herkeste öyle dedi ama o gün bugün icmedim icemiyorum, annem cok baskı kuruyor ic nolcak kim görcek sanki siyahmı kahrenegi mi diye :roflol: :roflol: ama napim igrendim bikere :bbo:

:roflol: ay evet öyle oluyor hayatım ama boşvir yaa hakkaten kim görcek :roflol:

çok iyi geliyor gerçektenn

:roflol: ay evet öyle oluyor hayatım ama boşvir yaa hakkaten kim görcek :roflol:

çok iyi geliyor gerçektenn

vallamı devam etsemmi bende kafamçokkarıştı
koskoca paket duruyor daha icsemmi acaba, ama icsem iyi olcak benim askımda benim gibi üsür hele soguk olunca beni ısıtcagına kendini ısıtır :mymeka: bari ben sıcak olayımda ikimizi ısıtayım :jeyyar:
anam bu konuda bile asklarımızı düsünüyoruz ya :roflol:

oyy canım benimm...

evet benim ellerim hiç ısınmaz kışın...

sevgilim der ki, 'senin ellerin sonradan çıkmış galiba vucudunda ' :roflol:

o kadar mı kıymetim yok o kada rmı değerim yokk
ne kadar acıııı bir o kadar açııkkk
aldatıldımmmmmm
şimdi hangi yüzleeeeeee karşımda duruyorsunnnnnnnnnn
hem şuçlu hem güçlüü
SABRIMIIII ZORLUYORRRRRRRSUNNNNNNNN
utanmadan birdee hesap mı soruyorsunnn
yıkıl karşımdann durrmaaaaaaaaa
sen sevmeyii bilmiyorsunnnnnn

sabrımı zorluyorsun derken kii ses ritimii beni ölüdürüüyoo buu demet akalının aldatıldım şarkısı çok seviyorum nedenseee

hımm anladım arada sorarım yine sabredip cvplarsıınız artıkın:kedi: bende nişanlıyım kızlar,seneye yaz ewlenioruz inşşş:Saruboceq:

ay töbe bismillah dedim bir an...kafamçokkarıştı :1shok:
dedim ne diyor bizim çitlembik...:gitme:

şarkıymış meğer ben bilmem demet akalın :roflol:

oyy canım benimm...

evet benim ellerim hiç ısınmaz kışın...

sevgilim der ki, 'senin ellerin sonradan çıkmış galiba vucudunda ' :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

bide varya düsünüyorumda evlendikten sonra sabahları nasıl erken kalkcam ben? Simdi bile minimum 10 gibi kalkıyorum haftasonları, hele bide Allah nasip ederse bebis olursa? Anam bagırmaktan ne hale girer bebis ben hala kırkıncı rüyamı görür olurum herhalde mirmirmirmir

hımm anladım arada sorarım yine sabredip cvplarsıınız artıkın:kedi: bende nişanlıyım kızlar,seneye yaz ewlenioruz inşşş:Saruboceq:

hayırlısı canım benimm opuyorumnanaktan

benim sevgilim de Samsunlu, muhteşem bir yer Samsun gittim gezdim gördüm
yerimseniben

cankuşum hamileyken mecbur içeceksin demir hapı...
o yüzden şimdiden iç bence sonra sorun olmasın yerimseniben

Oo sende bendensin :içelim:
beraber safak sayarız artık,
Nisan'ım seninle safaklarımız nerdeyse aynı seninki bir ay önde (tabi benim dügün o tarihte gerceklesirse) :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…