Sevdiğini özleyenler buyurun

adana 'yıı seviyim sevmesinee aşkımı almış olsadaa bendenn
haattta çoook seviyom bi an önce plaka olarak adanaya inmekk istiyoum :jeyyar: :jeyyar:
01 PLAKADII dimiii :kedi:

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..

Seninde kandilin mübarek olsun Betüsüm,

bu arada k.valideler, k.babalar, büyükler arandımı söyleyin bakim delikafadulden
ben sıramı saldım valla öglen aradım hepsini :dance:

bizim düğüne daha çooooook var kuzum :umursamaz:
eylülde nişan olacak ama daha şafak 391...:gitme:
gelince iş bulacak, ev bulucaz döşicez, ben üniversitede akademiye kabul olacam falan uzun bir zaman var daha önümüzde yerimseniben

İZMİRRRRRRRRRRRRRRRRR:Hooray: :Hooray:

:lepi:

safak 284
herkesin kandili mubarek olsunnn

iyi kandiller cnm..
Seninde kandilin mübarek olsun Betüsüm,

bu arada k.valideler, k.babalar, büyükler arandımı söyleyin bakim delikafadulden
ben sıramı saldım valla öglen aradım hepsini :dance:

benim sevdalımın annesi yurt dışında şuanda, aradım kapalı...opuyorumnanaktan

Nerde oturuyor bitanem, söyle bana gidip elini öpim senin yerine Şeniz

:roflol: yok kız gezmeye gitti, İskandinav turunda yerimseniben

yakında dönecek ama, onu da çok özlüyorum nasıl muhteşem biridir canım benim...opuyorumnanaktan

azcıkk çıkım annemlerle otuuramm birazcıkk sabahın kaçından beri hiç çıkmadım :roflol:
ayşe abladaa nerdee merak etmedim değil
mervedeee klava: geldii hemen gitti klava:
gelirim 1 2 saa tiçnide opuyorumnanaktan

bende öle bi hata yatpım
telefonu kapalıydı evden aramadım hala açmadı

Olmazsa aksama birdaha denersin Gizem'im, maksat gönülleri almak Şeniz

:roflol: yok kız gezmeye gitti, İskandinav turunda yerimseniben

yakında dönecek ama, onu da çok özlüyorum nasıl muhteşem biridir canım benim...opuyorumnanaktan

:roflol: ne bilim ya Iskandinavya kimin aklında :roflol:
bende cok özledim k.validemi, cok severim oda beni cok sever ayırmaz hic diger gelinlerinden :Saruboceq: hele eltilerim cok cicii oraya gittigimde yapmadıgımız yok, kocalarını bırakıp bana takılırlar :roflol: kayınlarımda tabi dörtgözle benim Almanya'ya dönmemi bekler :roflol:

Allah bozmasın canımmmmmmm...opuyorumnanaktan

Bizim de aramız pek iyidir, kız kardeşi en yakın arkadaşımdır hatta, onu da çok özlüyorum Adanada yaşıyor...:çok üzgünüm:

Allah bozmasın canımmmmmmm...opuyorumnanaktan

Bizim de aramız pek iyidir, kız kardeşi en yakın arkadaşımdır hatta, onu da çok özlüyorum Adanada yaşıyor...:çok üzgünüm:

Amiiin :Saruboceq: cümlemisin insallah canımcım,
ayy desene hayatımız özlemekle geciyor kıyamam sana :1hug:
Benim kücük görümcemde cok seker bisey, abla diyor hepimize yenge demez, benim kayınlarda askım dahil kızarlar hep cocuga abla degil yenge diye, oda inat bisey aynı benim herif gibi kaydirigubbakcemile3 bildigini okuyor aferim bıcırıgıma :lepi:

Yok kıs mesajla olmaz aradım k.validemle konuştum k.pederim işteymiş onada sms atarım:kedi:

Iyi yapmıssın kuzum, görevimiz bu sonucta yeterki gönüller hos tutulsun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…