Sevdiğini özleyenler buyurun

hevin'im nerden çıkı bu şarkı bilmiyorum 1 haftadır bu şarkıyla yatıp kalkıyorummmm
ama aşkımı çok seviyorumm çoooooooooooooooooooooooooooooooook özledim :asigim:
ama çok özledim mafoldumben

Oo sende bendensin :içelim:
beraber safak sayarız artık,
Nisan'ım seninle safaklarımız nerdeyse aynı seninki bir ay önde (tabi benim dügün o tarihte gerceklesirse) :Saruboceq:

kuzum bakarsın daha önce oluverir düğün opuyorumnanaktan

Bitanem demir tedavisi gördüm ben 2 sene.. Sonra böbreklerim iflas etti :gitme:
Şimdi normal çıkıyor kan değerlerim Allah'tan..

hevin'im nerden çıkı bu şarkı bilmiyorum 1 haftadır bu şarkıyla yatıp kalkıyorummmm
ama aşkımı çok seviyorumm çoooooooooooooooooooooooooooooooook özledim :asigim:
ama çok özledim mafoldumben

Kıyamam bebegime :1hug:
ama Aldatma sarkısını ne dinliyon kuzum, Hadise'yi dinle "Bence evlenmeliyiz hemde bu sene" :roflol: (Ben öyle yapıyorumda)

kuzum bakarsın daha önce oluverir düğün opuyorumnanaktan

Insallah tatlım, hayırlısı bakalım :Saruboceq:

Bitanem demir tedavisi gördüm ben 2 sene.. Sonra böbreklerim iflas etti :gitme:
Şimdi normal çıkıyor kan değerlerim Allah'tan..

oyy kuzuma kıyamamm...:1hug::1hug:

o zaman yimeğe devammm...Edirnenin ciğer sarması da süper he, ciğerde de full demir var hem de kilo yapar, annadın sen onu yerimseniben -tatlicadiarzu-

bliyorum neden dinlediğimi şimdide kınayı getir aneyi dinliyorum kuzen haftaya pazar evlencekk
betüşümm hoş glemişseennn aşağıdasa gördün çık bakım hemen haftaya kuzen evleniyoo sen sevdiğine kavuşuyonn ne mübarek pazar günüymüş

oyy kuzuma kıyamamm...:1hug::1hug:

o zaman yimeğe devammm...Edirnenin ciğer sarması da süper he, ciğerde de full demir var hem de kilo yapar, annadın sen onu yerimseniben -tatlicadiarzu-

Ne zaman gitsem yiyorum zati.. Dayanabilir miyim ben o lezzete delikafadulden

:1hug:

hayırlısı canım benimm opuyorumnanaktan

benim sevgilim de Samsunlu, muhteşem bir yer Samsun gittim gezdim gördüm
yerimseniben

amanın yarım samsunlu buldum kendimeekaydirigubbakcemile3 bende çok sewerim memleketimi cnmm yaaa ama ewlenince antalyada oturcaz, buda zaten çocukluktab beri hayalimdi..

Sans yokk, cepte para yok, ev araba yok, yok Allah yook
bosver akısına bırak herseyii inceldigi yerden kopsunnn

:dance: :dance: :dance:

amanın yarım samsunlu buldum kendimeekaydirigubbakcemile3 bende çok sewerim memleketimi cnmm yaaa ama ewlenince antalyada oturcaz, buda zaten çocukluktab beri hayalimdi..

aa canım biz de Samsun Adana veya Antalya ya da İZmir de oturucaz işalla

Huuhuuuu şirineeelerrrrr ben geldimmm:sm_cool:​

canıııımmmmmmm hoşgeldinnnnnn opuyorumnanaktan

bu arada beniim 96 gün var amaşafak sıkıştırıyooooo duramıyommmmmm yerimdee oturup oturupp kalkıyorum
ablacımmmmmmmm gelmedin mii halaa :gitme:
inş. iyisindir eniştede sende...

aa canım biz de Samsun Adana veya Antalya ya da İZmir de oturucaz işalla

canıııımmmmmmm hoşgeldinnnnnn opuyorumnanaktan

ne güzel yaaa kaydirigubbakcemile5 antalyayı tawsiye ederim canım benim, nişanlımda antalyalı olduğu için biçok kere gittim gerçekten süper bi şehiirrrrkaydirigubbakcemile2 sizin düğün nezmana inşş??

Betüss hosgeldin fıstık heycan ne durumda :sm_cool:
Heleecann doruktaaaaa delikafadulden Önümüzdeki hafta bu zmanlar aşkıma kavuşmuş olcamm yada son saatleri sayıyo olucammm delikafadulden
beedüşümmmmm b etüşümmm
cnm yazıyı okudun muu ne mübarek pazar günü olcak kuzen evleeniyoo sen kavuşuyonn
darısı BİZLERE
Yok bebeğim okumadım yaa gerçektendeee mübarek günmüşşş yaaaaa Artık nişanlım gelince düğün gününü saymaya başlarım bednee :kedi: Şafak saymaya çok alıştı bu bünye birden bırakabileceğimi sanmıyorumm :roflol:

Hoşgeldin canımm :))
Çok az kaldı dimi delikafadulden

delikafadulden Sormaa canımmm yaaaa son haftaaaa inanamıyorummmmmm :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…