Sevdiğini özleyenler buyurun

hmm ..
cok haklısın bazen umursamaz olabılıyolar ..
arada bole yapmak lazım özlesinler bıraz
umarım hersey yoluna gırer canım

puffff
sen ona mesaj yazıyosun ve cevap vermıyo yıne sen umursamaz oluyosun
cok ılgınc gercekten
burda umursamayan kendısı
bı msj ya cok mu zor

hmm ..
cok haklısın bazen umursamaz olabılıyolar ..
arada bole yapmak lazım özlesinler bıraz
umarım hersey yoluna gırer canım

Saol canım ya...
Sinir bozucu olan ona göre ortada sorun olmaması ama bana göre var.
Bilmiyorum ya ben mi fazla ayrıntılı düşünüyorum.Çok mu abartıyorum?Tek taraflı düşünmemeye çalışıyorum onuda iyi anlıyorum.Sevgisinden en ufak bir şüphem yok.Çünkü yapı olarak istemediği bir şeyi asla yapmıcak biridir.Sevgisi bitse bitti der.Ben de bu konuda onun gibiyim çünkü.İkimizde fazla inatçıyız.1,5 yıl oldu hala en son sen aradın en son sen mesaj çektin muhabbeti var.Ben biraz fazla gururcuyum sanırım.Aramasın aramam mesaj atmasın atmam.Bu huylarımdan da vazgeçmeye çalışıyorum ama bir yere kadar...Sanırım biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım var.
O yüzden teli kapadım.Ama sevdiceğim telimin bozuk olduğunu bildiği için bana kendi telini vermişti.Ve ben en son buluşmada geri verdim.Teli yaptırdım diye.Ona yanlız kalmak istiyorum diyemiyorumBunu gerçekten istiyor muyum onuda bilmiyorum...

bende zaman zaman bole dusunebılıyorum
ama ne onunla yapabılıyorum nede onsuz
belkı bıraz kafanı dınlesen ii gelecek ama bunu yanlıs anlayabılır
herseyı senden beklememeli bıraz da o caba gosterse sanırım hersey daha ii olucak
yani inadından vazgecmeli artık

ve aklımızdakileri dile getirdiğimizde, abartmış, depresyona girmiş, aşırı tepkili davranmış oluyoruz.

empati. denen şeyden haberleri yok sanırım....

puffff
sen ona mesaj yazıyosun ve cevap vermıyo yıne sen umursamaz oluyosun
cok ılgınc gercekten
burda umursamayan kendısı
bı msj ya cok mu zor

Ben mesaj atmışım o yoğunluktan cevap verememiş.
Sonra o cevap vermediği için ben umursamamışım ve aramamışım.
Ben arayana kadar beklicekmiş kendi kendine öle söylemiş.(Çok inatçıdır).
Ama dayanamamış yine aramış.Ben niye aramamışım?Hiç mi merak etmiyor muşum ya başına bir şey gelseymiş.Kala kaldım öyle.Aslında eve geldiğini çoğu zaman haber verir.
Ya işin aslı şu ki.Biz kışın çok rahatttık.Sevdiceğim klima şirketinde çalışıyor kışında işleri çok yoğun değil.Askerden geleli zaten 6 ay oldu.2 ay evde durdu.İşsizlik vs.Sonra bir ara kıbrısa gitti iş için bir hafta kaldı dayanamadı.İkinci bir hasret çok zor geldi dedi.Bu zaman zarfında tabi o evde rahat olduğu için biz sabahtan akşama kadar mesajlaşır tüm gün konuşurduk nerdeyse.sonra şimdiki işine girdi.Kışın olması nedeniyle bu kadar sık işleri yoktu.Dükkanda duruyordu.Biz yine sabahtan akşama kadar konuşup mesajlaşıyorduk.Sık sık görüşüyorduk.Ama şimdi yazla birlikte işleri çok yoğunlaştı.İşi gereği sürekli araçta hareket halindeler.Sabah giriş saati belli ama çıkışı belli değil.Gece yarısı eve geldiği oluyor.Bir gün tatili var onda bile çoğu zaman çalışabiliyor.Hatta doğum günümde bile iş vardıda arkadaşını ayarlamıştı yerine.Neyse bende tam tersi.08:30 17:30 çalışıyorum ctesi pazar tatilim masa başı çalışıyorum.Şuan ben rahatım yani.Ve ben yazdığımda geç cvp vermesi eve geldiğinde hemen yazmaması sinirlendiriyor.Belkide haksızım bilmiyorum.Kendi işi değil sonuçta hem patronuna hemde müşterisine karşı sorumlu.Eve geldiğinde çok yorulmuş oluyor yazamıyabilirde.Tamam hayatında ben varım ama onunda ailesine karşı sorumlulukları var.Belkide dinlenmeye ihtiyacı var.Bilmiyorum bu açıdan düşününce o haklı.Karmaşık bir haldeyimm

işi yoğun, ama yine de yapmak istese yapar diye düşünüyorum. bir gülücük atmak bile mesajla çok mu zor...

ama bizim beyin işi gücü de yok. tatilde.....................

haklı olabılır ama sende cok sey ıstemıyosun sonucta
her ilişkide bole gelgıtler olabılıyo canım ya
uzme kendını gecer bunlar
inş yıne eskısı gıbı olursunuz

Aslında herşeyi bekleyen benim sanırım.
Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum belkide.Buraya yazarken kendi hatalarımada görüyorum aslında.Biz 2007 mart ayında arkadaşım aracılığıyla tanıştık.Bir gün msnde karşılaştık tüm gün konuştuk.Sonrası hem net üzerinden gelişen bir sohbet oldu.O gece çalışıyordu gündüzde benim için nettte geçiriyordu.Sonra görüşmeye karar verdik.Utancımdan yemeği dahi yiyemedim.Sonrasında sohbet devam etti.Görüşmeden sonra benden hoşlandığını açıkladı.Ama ben hayır dedm.Hayatımda biri olmalı mı emin değildim.Ayrıca aşık olmam gerekirdi ama değildim.Bir kaç böyle devam etti.O sevdiğini söylüyor bense arkadaşız diyordum.Sonra askerlik geldi.Ben bitti irtibat kopar derken.O her fırsatta nete gelip mail atmaya başladı.Bende karşılık verdim ama şimdi okuyorumda mailleri hepsini saklıyor buz gibiymiş.Neyse o hafta sonu izinlerini haber veriri bende imkan varken girmezdim nete.Beklerdi ve en sonunda uzun bir maille bana yaptıklarını anlatırdı.Gezmek yerine beni beklerdi.En sonunda bir gün dayanamadı ve tek taraflı sevgi olmaz.Ben anladım bu iş olmicak daha fazla üstüne gelmicem dedi.Tamam dedim.Sonra askerdeyken eğitime gitmiş 1 ay.Tel numaram onda olmadığı için haberde veremiyor tabi.Gecem gündümüz o oldu.Uyku denen bir şey kalmadı.Değerini kaybedince anladım aşık olmuştum.Sonra bir gün msnde karşılaştık.Bundan öncesindede resimleri çıkarmış gece nöbette yanıma alıyorum hayal kurarak nöbeti bitiyorum derdi.Resim istedi ailesine göstercekmiş.Dedim biz neyiz ki?Sana sormalı dedi.Benim duygularım hiç değişmedi hala dedi kaldı.Çok düşündüm bende seni seviyorum dedim.Ve 16 mart 2008 askerdeyken başladı ilişkimiz.Tabi benim için ilkti çok zor zamanlarım oldu.Hem sağlığı açısından endişeleniyor bir yandan da askerde sonuçta aramıyor vs diye sinileniyor yine sinirimi ondan çıkarıyordum.Hep alttan aldı.Hatta bir gün bitti dedim.Yine alttan alan o oldu.Sen benden vazgeçtin dedi.3 şartla affederim dedi.Teli ben kapatıcam.Sıra sıra kapardık.Tel kapanırken seni seviyorum denilicek.Ve bir daha asla bitti demicem.Sonra askerlik bitti.İşsizlik,kıbrısa gidip gelme vs derken çok şey yaşadık.Ki askerliğini şırnakta yaptı.Ama ben kışın o rahatlığa sürekli görüşmeye alıştım sanırım.Şimdi olmayınca beni sevmiyor diyorum.Hooop önüme duvarlarımı örüyorum.Aramasın aramıyorum mesaj atmasın atmıyorum.Görüşelim demesin asla görüşelim demiyorum.Çok sabretti.Belkide artık ben alttan almalıyım.Ama yapıma o kadar terski ne kadar istersem istiyim bir yerde yine hakim olamıyorum kendime.Bazen sevmiyor musun diyorum?Eğer öyle olsa inan bana uzatmam diyor.Hatta en son şey demişti.Sen anlayışsızsın çünkü sevildiğini bilmiyorsun.Ailesi beni biliyor ciddi bir adım atalım desem dünden razı.Ben mi hatalıyım çok mu ayrıntıcı ve bencilimm

işi yoğun, ama yine de yapmak istese yapar diye düşünüyorum. bir gülücük atmak bile mesajla çok mu zor...

ama bizim beyin işi gücü de yok. tatilde.....................

İşte anlatmak istediğim şeyde bu.
Ben ne kadar zor durumda olursam oliyim cevap veriyorum.
Ama o bunu yapmıyor.Bende direk sevmiyor diye düşünüyorum başka ne düşünebilirim ki?Aslında neden böyle davrandığınıda biliyorum.Çevresindeki evlilikler çok sorunlu.Kıskançlık yüzünden bitmiş evlilikler,kıskançlık yüzünden huzursuz olan evlilikler.Onun düşünceside şu yönde.Eğer ben şimdi herşeyi verirsem ilerde bunları yapamassam üzülücek ve bizde aynı sorunları yaşıcaz.Bunu bana kendi söyledi.eğer istediklerini ilerde veremessem üzülüceksin ve ben bunu istemiyorum dedi.Ama biz başkaları değiliz ki.bu şekilde yaşanmaz....

haklı olabılır ama sende cok sey ıstemıyosun sonucta
her ilişkide bole gelgıtler olabılıyo canım ya
uzme kendını gecer bunlar
inş yıne eskısı gıbı olursunuz

Bu gel gitler benden yana yaşanıyor sorun burda.
Ona kalsa hiç bir sorun yok.
İşte asıl sinir olucu olan tarafda bu.
Ben her seferinde kendi kendimi yediğimle kalıyorum.
Bir bakışı yetiyor her şeyi unutmama.
Çok seviyorum ve bu sevgi korkutuyor beni

her ıkı tarafında hataları olabılıyo ama bu bencıllık degıl canım ya
yınede bu kadar fazla ustune gıtme derım ama o da bılsın sorumlulugunu

canım ayrıntılara bu kadar takılma
cunku kendını uzuyosun,yıpratıyosun

her ıkı tarafında hataları olabılıyo ama bu bencıllık degıl canım ya
yınede bu kadar fazla ustune gıtme derım ama o da bılsın sorumlulugunu

Sence telimi açmalımıyım?
O asla böyle bir şey yapmaz.
Bir gün olsun telini kapatmadı.
Aslında bu yaptığımda bencillik o herşeyy olunda sanıyor ama ben telim bozuk diyorum teli kapatıyorum ve yanlız kalmak istiyorum.O aynısını yapsa çok kırılırdım sanırım

aslında eminim onlarda seviyorlar, ama şunu anlamaları lazım, kendi içlerindeki sevgiyi bize soylemedikleri zaman, göstermedikleri zaman bu çok da işe yaramaz ki.

çok fazla değil aslında istediğimiz, biraz ilgi. beklenmedik bir anda atılan, kısacık bile olsa içten bir mesaj, haber vermek, sadece sözle canım cicim değil de bazen çıldırdığımızda yanımızda olmak...

hala neden anlamıyorlar, aslında çok kolay da kanarız, ama neden yapmıyorlar...

bnce kapatma telini
onun yerıne koyunca kendımı kırılırdım acıkcası
konus onunla anlat sıkıntılarını bılsın
bırlıkte cozum bulun
tum yuku tek basına yuklenme
zarar goruysun cunku

eğer, o telefonu kapattığında sen kırılır ya da kızarsan bence ona bunu yapma.

aç telefonunu ama arama.

ıste bu kadar basıt
ama olamıyo bı turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…