Sevdiğini özleyenler buyurun

ii geceler sizlere hanımlarr sayın sönmez davet etti cok mutlu oldum bahreyn uzak sayılırsa işte oyüzden sevdam cok uzaklarda: . .

canım sevdalı gözün görmediği yerdeyse uzaktır...aramıza hoşgeldinnnn.. vereliniortak:teselli:

siz kutlamıyonuzmu laaaa :jeyyar:

ben çok sarroştum hatırlamıyom ablam delikafadulden :içelim:

eheheh Bir Ekim günü ama tam günü hakkında ikimiz farklı günleri iddia ediyoruz :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 unutmamış aşkım
unutmadın dedim
unutulurmu hep aklımda dedi

:roflol:
Ayy ayy benimki de heç unutmaz öyle abidik gubidik günleri.. Benim aklıma bile gelmez halbuki.. Kutladığında pek gülmüştüm nasl hatırlıyosun diye :roflol:

Unutmuyolar demekki anacım nasıl içlerine işlediyse :roflol:

Sizinki de komedi olmuş anladığım kadarıyla :roflol:
Bizimki de dillere destandır.. Ne zaman konusu açılsa işeyene kadar güleriz :roflol:

Bizimki de dillere destandır.. Ne zaman konusu açılsa işeyene kadar güleriz :roflol:

yaa sorma bizimkisi pek alengirliydi annatırım bilahare bir gün kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
Biraz alkollü meşubat tesiri altındaydık -tatlicadiarzu-
Ama tartışmasız hayatımın en güzel günüydü :teytey: :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bişeyiniz normal olsun be ya

:roflol:
Merakla bekliyorum tatlım kaydirigubbakcemile3
Benim de hayatımın en güzel 2. günüydü.. Birincisi test sürüşü yaptığımız gündü.. O daha da komikti :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…