Sevdiğini özleyenler buyurun

heee bideee kendimi yazdımm sonraaa evlencekk kuzenii yazıyoodumm baş harfii Z
Z yi yazdım onu G yee dönüştürmeye çalıştım çookl komiktii G ablamın adını yazcaktımm

Kızlarr ben ne yaptım.
Canım çok sıkkındı hastaydım böle sinirleri çok bozukdu.
Ondan önceki günde sevdiceğim bana eve geldiğinde mesaj atmadı.Bende tesadüf gelmedin mi hala diye sordum.(Normalde pek yazmam) Nese geldim canım evdeyim dedi.Dedim madem geldin neden yazmıyorsun?Neyse sonra uyuduk.Ertesi gün 14 sayfa mesaj attım.Sonra uyudum dinlendim mesaj aklıma geldi.Okudum nasıl saçmalamışım neler yazmışım neler:S Sevginden şüphe ediyorum yoruldum filan demişim.(Halbuki öle düşünmüyorum bir anlık sinir kime çatacağımı şaşırdım) Sonra pişman oldum tabi.Arıyorum mesaj atıyorum cevap yok.Nasıl üzüldüm.Normaldede hayatta kızgın olsa bile cevap verir.Dedim kesin bitti.Ağla ağla helak oldum.Sonra sevdiceğim şirket hattından mesaj attı.Meğer telini şirket arabasıda unutmuş canım haber verim dedim dedi.Hemen peşinden aradı.Dedim sen okumadın mı mesajları.Yok canım dedim ya tel arabada kaldı diye dedi.Bende dedim okuma zaten canım dedim saçmalamışım dedim.Çok sinirliydim dedim.Demek kızcağım şeyler yazdın bakalım hanımefendi neler yazmışsın dedi:) Buğün okumuş.Öğlen aradım.Canım 1. kattayım tel çekmiyor ben seni arıcam dedi.Tamam canım dedim kapadım.Sesi çok iyi geliyordu Kızlar ne olursa olsun alttan alıyor sevdiceğim ben ne zaman adam olcam yaa?

arada hepimiz sinirleniyoruz ama sonradan pişman olcağımız şeyler yapmasak çok ii olur çünkü yine en çok üzülen biz oluyoz canım. alttan almayı bilmesi çok güzel

Ben bunu hep yapıyorum ya...
Her zaman alttan almasını bilir birgün patlıcak ama bakalım hangi güne denk gelicek.Ben onun kadar olgun yada sakin değilim ne bilim.Çocuk gibi davranıyorum çoğu zamanmafoldumben
Şuan zaten çok kötüyüm birde bunun pişmanlığı var üstümde.
Ağlamak istiyorum sadece her yanım ağrıyorr

ayyyyyy canım benim yaa kıyamam ağlaya ağlaya mı gelin ettiler kızı şimdi...yazık öyle aileye (damadın ailesine)

olsun inşallah bir ömür mutlu olurlar Gizemim...
opuyorumnanaktan :Saruboceq:

seni gidi seniii kaydirigubbakcemile3

arada hepimiz sinirleniyoruz ama sonradan pişman olcağımız şeyler yapmasak çok ii olur çünkü yine en çok üzülen biz oluyoz canım. alttan almayı bilmesi çok güzel

canım çok haklısın, nasılsın Çiğdemim neler yapıyosunn ? Şeniz hihoyyyt

bunun farkındaysan cnm ister istemez daha dikkatli olursun merak etme. ya da olmaya çalışırsın en azından dimi yerimseniben

canım çok haklısın, nasılsın Çiğdemim neler yapıyosunn ? Şeniz hihoyyyt[/QUOTE]

iyiyim canım sonunda kavuştum evime pc me çok mutluyum.aşkımla aramız süper bana şiir yazmış nöbette :kedi: herşey yolunda yani güzelim sen nasılsın bakalımm

canım çok haklısın, nasılsın Çiğdemim neler yapıyosunn ? Şeniz hihoyyyt

iyiyim canım sonunda kavuştum evime pc me çok mutluyum.aşkımla aramız süper bana şiir yazmış nöbette :kedi: herşey yolunda yani güzelim sen nasılsın bakalımm[/QUOTE]

şiir mi yazmış ya ne hoş :)) :1hug:

ben de çok iyiyim canım köydeydim 4 gün, ve dün de Edirnede sevdalımın yanındaydım...
Benimki de devamlı evimizin şurası şöyle olsun nikah şöyle olsun diye düşünüp duruyor :)) nöbette tabii vakit bol :)) şutarafagitti yerimseniben

Yok ama bu sefer cidden kaybettim sandım.Ayy allah korusun çok acı bir durum.Asla gereksiz tripler yapmıcamm :ecrin_bebek:
aferin işte böle cici kız ol kaydirigubbakcemile5
iyiyim canım sonunda kavuştum evime pc me çok mutluyum.aşkımla aramız süper bana şiir yazmış nöbette :kedi: herşey yolunda yani güzelim sen nasılsın bakalımm

şiir mi yazmış ya ne hoş :)) :1hug:

ben de çok iyiyim canım köydeydim 4 gün, ve dün de Edirnede sevdalımın yanındaydım...
Benimki de devamlı evimizin şurası şöyle olsun nikah şöyle olsun diye düşünüp duruyor :)) nöbette tabii vakit bol :)) şutarafagitti yerimseniben
[/QUOTE]

ohh ne güzel görüşmüşsünüz bende bu haftasonu gitmeyi düşünüyorum şartlar uygun olursa :Saruboceq: evet nöbette bol vakitleri var ve bizleri düşünmeleri çok hoşşş opuyorumnanaktan düğünü evi falan düşünmesi ayrıca hoş tabii :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…