mrb herkese ama ben ci cee diyip kaçıcam mucx herkese :)
cnmm yazılarınızı şimdii okudumm herkse çok tşklerr düşündfüğü içinn
olay tam olarak şöle oldu:
damadın babasıı karısınaa bağırıyoo(adam kanser hastasıı hanii ben kanserimm herşeyii derim kafasındaa) konşuurkenn arkadaşım yapmıcaksınn diyip bağıran tip kii damadımız 27 yaşındaa daha geçen yıllardaa dayak yiyomuş babasındann babasııı birazz kaçıkk yanii
dayımdaa benim biraz sinirlidir ama ilk defaa çok sustuu kızı için sabrettii en sonundaa bağırdıı kzıımın başını yakarsınızz olmaz bu işş benim kızım eziyet çekmesinn falan da filan... kuzen ağlayıncaaa dayım sustuu gitti mutfağaa ..damadın babasıdaa (sanki öle dedik) istenmiyorum benn diyipp gitti evdenn sonra karısınıı falan çağırttıı....
kuzenlee eniştee evlencez biz dedii dayım saygı duyarımm ama o aileylee sen olmazsın gibi laflar etti kuzen hyr evlencem falan dedii bu seferr dee dayım kuzene baya laf sölediii kız ağlaya ağklaya gelin olduu amaaa gelin odasındaa baya güldürdükk foto çekerkenn
bitanemm benim yaaaa inş. şimdi hep mutlu olurr
Kızlarr ben ne yaptım.
Canım çok sıkkındı hastaydım böle sinirleri çok bozukdu.
Ondan önceki günde sevdiceğim bana eve geldiğinde mesaj atmadı.Bende tesadüf gelmedin mi hala diye sordum.(Normalde pek yazmam) Nese geldim canım evdeyim dedi.Dedim madem geldin neden yazmıyorsun?Neyse sonra uyuduk.Ertesi gün 14 sayfa mesaj attım.Sonra uyudum dinlendim mesaj aklıma geldi.Okudum nasıl saçmalamışım neler yazmışım neler:S Sevginden şüphe ediyorum yoruldum filan demişim.(Halbuki öle düşünmüyorum bir anlık sinir kime çatacağımı şaşırdım) Sonra pişman oldum tabi.Arıyorum mesaj atıyorum cevap yok.Nasıl üzüldüm.Normaldede hayatta kızgın olsa bile cevap verir.Dedim kesin bitti.Ağla ağla helak oldum.Sonra sevdiceğim şirket hattından mesaj attı.Meğer telini şirket arabasıda unutmuş canım haber verim dedim dedi.Hemen peşinden aradı.Dedim sen okumadın mı mesajları.Yok canım dedim ya tel arabada kaldı diye dedi.Bende dedim okuma zaten canım dedim saçmalamışım dedim.Çok sinirliydim dedim.Demek kızcağım şeyler yazdın bakalım hanımefendi neler yazmışsın dedi:) Buğün okumuş.Öğlen aradım.Canım 1. kattayım tel çekmiyor ben seni arıcam dedi.Tamam canım dedim kapadım.Sesi çok iyi geliyorduKızlar ne olursa olsun alttan alıyor sevdiceğim ben ne zaman adam olcam yaa?
arada hepimiz sinirleniyoruz ama sonradan pişman olcağımız şeyler yapmasak çok ii olur çünkü yine en çok üzülen biz oluyoz canım. alttan almayı bilmesi çok güzel
bunun farkındaysan cnm ister istemez daha dikkatli olursun merak etme. ya da olmaya çalışırsın en azından dimi yerimseniben
seni gidi seniii kaydirigubbakcemile3
canım çok haklısın, nasılsın Çiğdemim neler yapıyosunn ? Şeniz hihoyyyt
Yok ama bu sefer cidden kaybettim sandım.Ayy allah korusun çok acı bir durum.Asla gereksiz tripler yapmıcamm :ecrin_bebek:
aferin işte böle cici kız ol kaydirigubbakcemile5Yok ama bu sefer cidden kaybettim sandım.Ayy allah korusun çok acı bir durum.Asla gereksiz tripler yapmıcamm :ecrin_bebek:
iyiyim canım sonunda kavuştum evime pc me çok mutluyum.aşkımla aramız süper bana şiir yazmış nöbette :kedi: herşey yolunda yani güzelim sen nasılsın bakalımm
yapma canım benim ya, valla insan çok üzülüyo sonra...kaydirigubbakcemile5
canlarım bugünde çok yoğunduuu
gelicem az sonraaa
ayy eve gitsem yaaa
yemeğe bile gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?