Sevdiğini özleyenler buyurun

günaydınn şafak çılar .. umarım günler çabuk çabuk gecer sevdiklerinize kavusursunuz...ayrıcanaaa hoşşbullduumm :)

cnmm yazılarınızı şimdii okudumm herkse çok tşklerr düşündfüğü içinn

olay tam olarak şöle oldu:

damadın babasıı karısınaa bağırıyoo(adam kanser hastasıı hanii ben kanserimm herşeyii derim kafasındaa) konşuurkenn arkadaşım yapmıcaksınn diyip bağıran tip kii damadımız 27 yaşındaa daha geçen yıllardaa dayak yiyomuş babasındann babasııı birazz kaçıkk yanii

dayımdaa benim biraz sinirlidir ama ilk defaa çok sustuu kızı için sabrettii en sonundaa bağırdıı kzıımın başını yakarsınızz olmaz bu işş benim kızım eziyet çekmesinn falan da filan... kuzen ağlayıncaaa dayım sustuu gitti mutfağaa ..damadın babasıdaa (sanki öle dedik) istenmiyorum benn diyipp gitti evdenn sonra karısınıı falan çağırttıı....

kuzenlee eniştee evlencez biz dedii dayım saygı duyarımm ama o aileylee sen olmazsın gibi laflar etti kuzen hyr evlencem falan dedii bu seferr dee dayım kuzene baya laf sölediii kız ağlaya ağklaya gelin olduu amaaa gelin odasındaa baya güldürdükk foto çekerkenn
bitanemm benim yaaaa inş. şimdi hep mutlu olurr

Ayy canım yaa ben konunun biraz dışında kaldım ama şimdi okudum.
Ne olursa olsun aşkları kazanmış ve ben gerçekten çok sevindim.
Gerçek bir sevgiymiş ki galip gelmiş.
Umarım zorluk yaşamazlar ve çoook mutlu olurlar...opuyorumnanaktan

dünn gece 11 de arıcaktımm ama aramayımm dedimm :roflol:

çünküüü ayakkabıdann isimim silindiim iii mrk ediyomm cnmmm :kedi:

Genel olarak herşey yolunda şükür canımda ben rahatsızım.
İznimde üşütmüşüm valla her yanım ağrıyor.:çok üzgünüm:
geçmiş olsun cnmm :teselli:

dünn gece 11 de arıcaktımm ama aramayımm dedimm :roflol:

çünküüü ayakkabıdann isimim silindiim iii mrk ediyomm cnmmm :kedi:

sonunda evlenebilmelerine sevindim cnm.bu arada iyiki aramamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…