Ben geldimmm:)
Nasılsınız hanımlar?
ebnn geldimm
son 88 günn :teytey:
Ablam okudum şimdi Gizoşu tüh yaa çok fena olmuş...
İnsanlar aşka saygı duymalı...bu iş aileleri bu kadar da ilgilendirmemeli, herşeyin sınırı olmalı yaa...
Aroram kuzum bence de yüklü gelmiş, eğer 1 aylıksa, bir araştır derim kuzucum.
hoşgeldinn cnm
ii geceler sizlere hanımlarr sayın sönmez davet etti cok mutlu oldumbahreyn uzak sayılırsa işte oyüzden sevdam cok uzaklarda: . .
hoşgeldin canım ben kendi adıma çok iyiyimmm :lepi: sen nasılsın nasıl gidiyoo
cnmm yazılarınızı şimdii okudumm herkse çok tşklerr düşündfüğü içinn
olay tam olarak şöle oldu:
damadın babasıı karısınaa bağırıyoo(adam kanser hastasıı hanii ben kanserimm herşeyii derim kafasındaa) konşuurkenn arkadaşım yapmıcaksınn diyip bağıran tip kii damadımız 27 yaşındaa daha geçen yıllardaa dayak yiyomuş babasındann babasııı birazz kaçıkk yanii
dayımdaa benim biraz sinirlidir ama ilk defaa çok sustuu kızı için sabrettii en sonundaa bağırdıı kzıımın başını yakarsınızz olmaz bu işş benim kızım eziyet çekmesinn falan da filan... kuzen ağlayıncaaa dayım sustuu gitti mutfağaa ..damadın babasıdaa (sanki öle dedik) istenmiyorum benn diyipp gitti evdenn sonra karısınıı falan çağırttıı....
kuzenlee eniştee evlencez biz dedii dayım saygı duyarımm ama o aileylee sen olmazsın gibi laflar etti kuzen hyr evlencem falan dedii bu seferr dee dayım kuzene baya laf sölediii kız ağlaya ağklaya gelin olduu amaaa gelin odasındaa baya güldürdükk foto çekerkenn
bitanemm benim yaaaa inş. şimdi hep mutlu olurr
geçmiş olsun cnmm :teselli:Genel olarak herşey yolunda şükür canımda ben rahatsızım.
İznimde üşütmüşüm valla her yanım ağrıyor.:çok üzgünüm:
cnmm yazılarınızı şimdii okudumm herkse çok tşklerr düşündfüğü içinn
olay tam olarak şöle oldu:
damadın babasıı karısınaa bağırıyoo(adam kanser hastasıı hanii ben kanserimm herşeyii derim kafasındaa) konşuurkenn arkadaşım yapmıcaksınn diyip bağıran tip kii damadımız 27 yaşındaa daha geçen yıllardaa dayak yiyomuş babasındann babasııı birazz kaçıkk yanii
dayımdaa benim biraz sinirlidir ama ilk defaa çok sustuu kızı için sabrettii en sonundaa bağırdıı kzıımın başını yakarsınızz olmaz bu işş benim kızım eziyet çekmesinn falan da filan... kuzen ağlayıncaaa dayım sustuu gitti mutfağaa ..damadın babasıdaa (sanki öle dedik) istenmiyorum benn diyipp gitti evdenn sonra karısınıı falan çağırttıı....
kuzenlee eniştee evlencez biz dedii dayım saygı duyarımm ama o aileylee sen olmazsın gibi laflar etti kuzen hyr evlencem falan dedii bu seferr dee dayım kuzene baya laf sölediii kız ağlaya ağklaya gelin olduu amaaa gelin odasındaa baya güldürdükk foto çekerkenn
bitanemm benim yaaaa inş. şimdi hep mutlu olurr
dünn gece 11 de arıcaktımm ama aramayımm dedimm :roflol:
çünküüü ayakkabıdann isimim silindiim iii mrk ediyomm cnmmm :kedi:
kaydirigubbakcemile3 bizede haber ver silinip silinmediğini kaydirigubbakcemile3dünn gece 11 de arıcaktımm ama aramayımm dedimm :roflol:
çünküüü ayakkabıdann isimim silindiim iii mrk ediyomm cnmmm :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?