Sevdiğini özleyenler buyurun

iyiyim balım
dün bi pap smear testi yaptırdımmm
birde parça aldılar
sonuçlar 10 gün sonra
sen nasılsın
nerelerdeydin

gecmis olsun ablam, ayakların terliyordu hani anlatıyordun bi ara o yüzdenmi yaptırdın testi?

ben iyiyim ablam Allaha sükür, izinliyim geziyorum durmadan, bir haftam kaldı yarında arkadasla belediyeye falan gidicez, benim nikahım oldu ya hala soyisim degisikligi yaptırmadım onu halledeyim dedim iznim varken. :kedi:

oyyyy soy ismin neydi ne oldu balım

aroraaaaaa benı de heyecanlandırdın kızzz sevgilimin geldiği gün aklıma geldi 15dkç suratına baktım hiç konuşamadım mrb bile diyemedim bakıon bön bön:) o da anladı geldim işte dio heyecanlanma artık yanındayım dio:)ayyy ne komikti 25 dk sonra nasılsın dediğinde iyim dedim aaa knouştu diyo:)

oyyyy soy ismin neydi ne oldu balım

ablamm yapma dur tanıdıklar var sitede :roflol:

ama gercekten neyi nasıl yapcagımı bilmiyorum, almanyadayım ya ben prosedür nasıl oluyor hic haberim yok, arastırdım az nette konsolosluga gitcekmisim pasaport ve nüf. cüzd. degisimi icin, oturdugum yerinde nikah dairesine gidicekmisim, insallah evlenme cüzdanının fotokopisi yeterli olur, orjinali askımda cünki ona lazım vize islemeleri icin off ne zor bu isler

hevin gerçek kimliğini çıkar artık ortayalülülülülülü sitedekiler evlendiğini bilmiyorlarmı yok sa kız

hevin gerçek kimliğini çıkar artık ortayalülülülülülü sitedekiler evlendiğini bilmiyorlarmı yok sa kız

:roflol:
biliyorlar Nurum biliyorlar da benimde buraya üye oldugumu bilmiyorlar :lepi:

seni bulmusken sorayım ya, nasılsın neler yapıyorsun görüsmeyeli? Cihan'la aran nasıl?

:roflol:
biliyorlar Nurum biliyorlar da benimde buraya üye oldugumu bilmiyorlar :lepi:

seni bulmusken sorayım ya, nasılsın neler yapıyorsun görüsmeyeli? Cihan'la aran nasıl?

şu evlilik konusunda herşey çok güzel hatta okadar güzelki süper diyebilecegim kadar.. ama bu evlilik demiyimde yanı ciddi konuşmalara kapalı işte zamanı gelince diyip duruyor buda benı içten içe öldürüyor başka da hiç bi sorunumuz yok çok şükür eger uygun olursa hafta içi yalova çinarcıga gidices:kedi:

ah be gülüm tek derdiniz bu olsun,
calısıyormuydu sevdigin?
hani calısmıyorsa ailenin karsısına iyi cıkabilmesi icin bekleyelim zamanı var diyordur,
isini saglama alıyor yani.
Hem senin okulun daha bitmemisti dimi ne kadar kaldı? Belkide bunu bekliyordur, ama sakın seni sevmedigini düsünme evlenme konusu acılmıyor diye, dur bakalım zaman ne göstercek, sonucta sizin iliskiniz günü birlik degil yıllardır süren bi beraberlik, onca ay asker yolu bekledin sen durmaksızın sabırla, Allahım bu evlilik konusundada sana en büyük sabırı verir insallah. Şeniz

ablam kızmıyon demi vallaha örnekk alıyorum senii
sözlerinii....

tabiidayımın karşısınaa ednın dayıı ne ediyon demiyomm :roflol:
kuzne(kızına) bugün ednın dayıma gittim yoktu dedim koptuk bi ara gülmekten

kaydirigubbakcemile3 onur duyarım örnek alınmaktan deliş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…