Sevdiğini özleyenler buyurun

Asi gelmedimi daha ya :gitme:
Nisan'ım nerelerde yine sevdalısının yanına mı gitti benim canımcım zaten hiiiiiiiiiiiic kıskanmadım :umursamaz:

Aaayy Betüsümm balım ya gözünaydın bitanem sonunda kavustun Ömerine, sabrın sonu selamettir Allah'ım sendeki sabrı bizede versin :Saruboceq: doya doya sarıl sevdigine kuzum Şeniz

Aroramm anam simdi neler yapıyordur askıyla :jeyyar: hiiiiic kıskanmadım :umursamaz: seninde gözünaydın bitanecimm Şeniz

hevin im nasılsın cnm Şeniz inş. herşey yolundaa gider işlerin çabuk hallolur

sagol Gizosumm Şeniz sen nasılsın?
iyiyim kuzum ya az sancım var malum gün yaklasıyor ama izinliyim calısmıyorum bir haftam kaldı, dedim su soyisim islerini halledeyim yarında arabamı tamire vercem cok sükür arkadasımda izinliymiste sabah beraber yollara düscez kaydirigubbakcemile

selam joeyfun, ayy ne güzel ya gözün aydın canım bende askımı istiyorum mafoldumben :gitme:

ohh iyi olmuş arkadaşınında izinli olması ablacım bu arada ben evli olduğunu yane nikahının kıyıldığını bilmiyordumm tebriklerrr
inş. nice mutlu huzurluı seneleri ağız ttadınızlaa geçirirsiniz... inş...

ablam çok şükür şu plakalara geldikk sayılı :roflol:
ama daha 25 ekimee çoook var:a015:

joeyfun çiğdemmm ablaa çok sevindimm hihoyyyt

hevincim gerçekten öyle alah bana öyle sabır vermişki ben hayatımda heşey kesn olsun isterim olmıcaksa olmasın diyen bir insanım aslında ama olucak işte insanın agzı dili baglanır derler ya galiba öyle okulumun 1 yıl var bitmesıne oda iş için beklior az kaldı inş.

sağol cnm kıyamam sana ya sende görürsün inşallah en yakın zamanda aşkını :1hug:

Ah ahh en fazla bir sene var daha :gitme:

Zaten o arkadasım olmasaydı konsoloslugu bulamazdım, masallah bizim burayı almanyayı bıraktı avusturyayı avucunun ici gibi biliyor cadı benim arkadasım ya :asigim: (bu arada konsolosluk avusturyada)
sagol balım darısı senin basına Şeniz benim nikahım Subatta kıyıldı, dügün ekimde olcaktı ondan erken kıydık vize islemleri icin, ama malesef dügünü ertelemek zorunda kaldık kriz yüzünden, hayırlısı buymus napalım 5 sene bekledim bi sene daha beklerim

geççek geççekk hepp birlikteee sonsuzaa kadar mutluu olcezz :teselli:

o günler çabuk gelcekk inş. :1hug:

Insallah :Saruboceq:

Herseyde bir hayır vardır Nur'um, isyan eden biri degilsin sen biliyorum seni bu yüzdende Allahım sana öyle bir sabır vermiski, insallah sonunda muradına ericeksin sende bitanem, yeterki hayırlısı olsun hakkınızda :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…