Asi gelmedimi daha ya :gitme:
Nisan'ım nerelerde yine sevdalısının yanına mı gitti benim canımcım zaten hiiiiiiiiiiiic kıskanmadım :umursamaz:
aroralar çay içiyorlardır :jeyyar:
selaaaamm
gunaydın gızemcım :))
selam verende yok mafoldumben
ben gıdıyorum :a015:
hevin im nasılsın cnm Şeniz inş. herşey yolundaa gider işlerin çabuk hallolur
hevin ne demek yavrum
selam joeyfun, ayy ne güzel ya gözün aydın canım bende askımı istiyorum mafoldumben :gitme:
sagol Gizosumm Şeniz sen nasılsın?
iyiyim kuzum ya az sancım var malum gün yaklasıyor ama izinliyim calısmıyorum bir haftam kaldı, dedim su soyisim islerini halledeyim yarında arabamı tamire vercem cok sükür arkadasımda izinliymiste sabah beraber yollara düscez kaydirigubbakcemile
selam joeyfun, ayy ne güzel ya gözün aydın canım bende askımı istiyorum mafoldumben :gitme:
ah be gülüm tek derdiniz bu olsun,
calısıyormuydu sevdigin?
hani calısmıyorsa ailenin karsısına iyi cıkabilmesi icin bekleyelim zamanı var diyordur,
isini saglama alıyor yani.
Hem senin okulun daha bitmemisti dimi ne kadar kaldı? Belkide bunu bekliyordur, ama sakın seni sevmedigini düsünme evlenme konusu acılmıyor diye, dur bakalım zaman ne göstercek, sonucta sizin iliskiniz günü birlik degil yıllardır süren bi beraberlik, onca ay asker yolu bekledin sen durmaksızın sabırla, Allahım bu evlilik konusundada sana en büyük sabırı verir insallah. Şeniz
sağol cnm kıyamam sana ya sende görürsün inşallah en yakın zamanda aşkını :1hug:
ohh iyi olmuş arkadaşınında izinli olması ablacım bu arada ben evli olduğunu yane nikahının kıyıldığını bilmiyordumm tebriklerrr
inş. nice mutlu huzurluı seneleri ağız ttadınızlaa geçirirsiniz... inş...
geççek geççekk hepp birlikteee sonsuzaa kadar mutluu olcezz :teselli:
o günler çabuk gelcekk inş. :1hug:
hevincim gerçekten öyle alah bana öyle sabır vermişki ben hayatımda heşey kesn olsun isterim olmıcaksa olmasın diyen bir insanım aslında ama olucak işte insanın agzı dili baglanır derler ya galiba öyle okulumun 1 yıl var bitmesıne oda iş için beklior az kaldı inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?