Sevdiğini özleyenler buyurun

Aramadı aramıycak sanırımmm =)
Çok mutsuzummm nasıl sabredebılıyorr.......Sakın fırsatı olmuyodur demeyınn .. Bılıyorumkı o fırsatı yaratabılr......

Şuan kuş olsammm uçsammm görsem onuu.....neler düşündüünü bilebilsem keşke...

Sağoll canım benim inş bakalım....Sesini duymak bile rahatlatıcak benii ..Isterse qene bağırsın çağırsınn..

Bilmiyorum ne olucak halimizz.... Aramadı aramıycak.....Bu belırsızlıkde içi nasıl rahat ediyoo??
Askerdeyken bilee ipler onda sankii...Gene ben kuruntudayımm qene ben sıkıntıdaymm.. Onda hıcbısı değişmedi :S:S:S

Kızqın kırqın olabılırsın ama sevdıgın ınsan sonucda karsındakı.....Müsayit olmadıgım ııcn annesının telefonunu acmadım..Zaten ertesı gun gorusucez dıyede arama geregınde bulunmadım...AMAN NE BUYUK SUCC.................

Ya abla allah askına nasıl arıyamıycak ya...Savasmı cıktı allah koruusn..Sel yagmur mu oldu yıldırımmı düştü nolduda arıyamıyo..

Ben cavusum öleyım böleyım dıye ahkam kesıyo aramak ıstedıgındede rahat rahat arar ablacım o işine gelmıyodur suanda..

Şuanda arasa hıc konusmasa bıle...Sadece onu cok sevdıgımı söylemek ıstıyorum...
Sonumuz hayır olsun...Biliyoo damarımı ona göre hareket etsinn başka bısı demıyorum !!!

mervem çavuş neymiş balım ya
benimki teğmen olacak 20 günü var o bile arayamıyor meleğim
asker onlar

mervem çavuş neymiş balım ya
benimki teğmen olacak 20 günü var o bile arayamıyor meleğim
asker onlar

Sonuna kadar haklısın ablacım ama sıkıntılı zamanda mutlaka bır yol bulunur düşüncesindeyim...Bılmıyorum sinirdende olabilir....

Bakalım ne olucaksa olur...Bugun aramazsa ama yarında ben acmıycam...

Ikımızde ınat ıns sonu kotu olmaz bu işin...
İş aıle olunca asla aslaaaa altan almaz..
Bende 2.plana atılıyorum diye alttan almam....BİTER.......

Ablacım farkındamısın her ne sekılde olursun olsunn aramızdakı sorunların qenel sebebı onun aılesı oluyoo ?????

merve siz nie kavga ettiniz yakafamçokkarıştıen son internete senden habersiz giriyo die kızmıştın?sonra baya ilerlemiş demekki:sinifsinif:umarım en kısa zamanda barışırsınız tatlım

Asooo ınternet meselesı kaynadı =) Onu konusmadık daha aslı astarı nedır tam bılmıyorum suanda=))

Sımdıkı konuu annesının telefonunu neden acmadım..Hadı acmadım daha sonra tekrar neden ben aramadım =)

Musayıt degıldım babam vardı yanımda=) Zaten aksamdı ertesı gun goruscez zaten dıyede aramadım =)

Benımkı cıldırmıss baya dövüştükk bakalım neler olucakk bugun hıc aramadı...En son telı kotu kapadk :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…