Sevdiğini özleyenler buyurun

mervecim düşün gururunu bir tarafa koy
aşkta gurur olmaz
çok özledin onu aradığında normal konuş

mervecim keşke msj atsaydın müsait değilim die..=(kırılmış seninki belli..bence ondan bekleme sen ara canım

Gızemcım ömür boyu aramasa qene aramam.....
ıster arasın ister aramasın..
Aramasada sevıyorumm arasadaa

Aşkımın Şiddetin korkuyorumm !!!

mervecim keşke msj atsaydın müsait değilim die..=(kırılmış seninki belli..bence ondan bekleme sen ara canım

Kadın mesajları gunler aylar sonra okuyoo atsamda o anda okumazdı zaten ki ertesı gun goruscektık zatenn ..Aanlatıcaktım arıyamadım musayıt olmadım felan diye:S:SS:

Hepınızde bana kızıyosunuz ama olmuyoo =)

Cumartesı cenazeye gıttı
Pazar cenaze evıne gıttı
Pazartesı doktora gıttı ( akşam aradım mevlute gıdıyorum dedı )
Salı abısıne sordum evde yok dedi :S:S:SS:S

Ben ne yapayımm daha.....Acaba gercekden tembıhledımı annesını :S:S

cnm siz p.tesi tartışmadınızz mıı
c.tesiden neden tenbihlesin cnm bnm sen şuandaa skaineleşemiyosun hayatımm birazz daha sakinnn omaya clş cnm bnm haklısın aramalıı bundaa çok haklısın asker piskolojisi ama aramalı genede... ama işi oladabilir
bak geçen gün nasıl kızıdm bnmkineee aramadı 2 aat oldu dedim haber eldi işiçıkmışaradı 7 dk konuştu delirdim dedim uykusu için kapadı dedim aradı cepten gelceğini söelemk istememiş... konuştuk 40 dk snn aklına gelmeyen bişi olmuştur mtlka bençıkıyorum opuyorumnanaktan
iyi geceler

Iyı qeceler kızlar bende cıkıcam artıkk benımkıde aramaz zaten artıkk =((

Sen ne kadarr şüphe duysanda senı sevıyorumm bitanemm
Sen herşeye değersinnn !!!

mervecim yarın ara barışın küslük olmaz böle...hadi iyi geceler tatlım üzme kendini düzelir herşeyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…