Sevdiğini özleyenler buyurun

herkese slm.
ben de nerde şafak saysam die dolanıyordum sitede. geç oldu ama yerimi buldum bile. çarşamba günü nasipse yolcu edeceğim nişanlımı askere. :gitme: 5ay boyunca burdayım galiba. mafoldumben

idare ediyorum işte...

tşk :))

sen nasılsın???

merve sana da günaydın.............

Çok iyiyim allaha şükür.

Mersine gittim geldim sınavlarım fena değildi.
Sevdiceğimlede açık açık konuştum kafamdakileri artık irdelemicem belkide o haklı.
Teli kapamıştım mersinde sonra dayanamadım mesaj attım.Neden kapadığımı açıkladım.Senden uzak durmaya çalışıyorum bir şeylerin eksik olduğunu düşünüyorum dedim.Döktüm içimi.Çok kırıldı biliyorum.Ben bunları yazarken oda neler yaptığını yazıyormuş meğerse aynı anda gönderdik mesajı.Pişman oldum.Sonra bana şey dedi.Ön yargılısın dedi sanki bana bir şeyler söylemek istiyorsun ama söyliyemiyorsun dedi.Ben sevgimden eminim ama sanki senin şüphelerin var dedi.Ben artık daha ne yapabilirim dedi.Nasıl düşünmek istiyorsan öyle düşün ve yorumla dedi.Bende dedim ki ön yargılarımdan kurtulmak için seninle bunları paylaşıyorum dedim.Sonra tatlıya bağladık nasıl oldu bende anlamadım

günaydın kızlar ve hayırlı kandiller.a.s.
benide aranıza alırmısınız.benneyaptımki
bu sabah nişanlımın nereye gideceği belli oldu.
kastamonuya gidiyo. 10 gün sonra falan gidecek.
çok zor gelicek bu bana ya:gitme: ne yapıcam bilmiyorum.
öğrendiğimden beri donuk vaziyetteyim. hiç bi tepki yok bende.
ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum...

Bu arada sevdiceğim çok güldürdü beni ay bu çocuk çok çekiyor benden ya:)
Yola çıkıcağım gün hayırlı yolculuklar demedi.Gerçi tel kapalı olcak demiştim ondan yazmadı.
Bende dedim hayırlı yolculuklar bile demedin dedim ben kapalı olsa bile yazıyorum dedim salaklık bende dedim:) (Duygu sömürüsü)
Geri dönüş yolunda telim kapalı mesaj atmış.Hayırlı yolculuklar canım diye.
Hehehe birde büyük harfle yazmışş çok güldürdü beni kaydirigubbakcemile3

Seviyorummm hemide çooooooooook:asigim:

Hoş geldin canım...
Hayırlısı olur inşallah.
Kısa dönem mi uzun dönem mi?

aranızdakileri halletmenize çok sevindim.

duygular sözcüklere döküldüğü zaman zaten ortada pek de bi problem kalmıyor, tabi doğru şekilde dökülmesi lazım....

mutluluğunuzun daim olması dileğiyle DDD

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

belki bey-efendi yarın akşam yola çıkıp ıst.a gelecekmiş. ayın 7 si de bizim 35. ay dönümümüz olacaktı ayrılmasaydık.

bakalım, gelince konusacağız, ama pek de umudum yok.

yeniden devam etmeyı isteyip istemediğimden emin değilim, ama davranışlarının nedenini çok merak ediyorum. bu yuzden onla buluşup konusacağım.

uzun dönem canım. 15 ay.:gitme:

Bizimkide uzun dönemdi canım.
Dile kolay 460 gün ama bitti...

Ben sevdiğini askere gönderme imkanına sahip olanlra gerçekten imreniyorum.
Ben keçiliğim ve umursamazlığım yüzünden sevdiceğime askerdeyken evet demiştim.
İlk zamanlarında arkadaş olarak yanında destektim belki ama adını koyduğumuz anki gibi değildi tabi.İnan bana zaman ve sabır günler geçip gidiyor.Önemli olan kalplerinizin her daim bir olması.

İnşallah canım ya cümlemizin ki.
Ben çok fazla ince eliyip sık dokuyan biriyim huyum bu.
Ve çok fazla gururuma düşkünüm aşırı boyutta karşı taraftan e ufak bir şüphem olsun duvarlarımı örüyorum hemen.Aslında bu korkaklık guruda değil acı çekmekten korkuyorum.Ama belkide gereksiz acı çektiriyorum.Bunları düşünmicem.Seviyorum seviliyorum bunun tadını çıkarıcam.Anı yaşıcam yanii inşallah beceririmzemuszemus

En doğrusunu yaparsın canım.
Birbirinizi uzun zamandır görmediniz ve telde bir şeyleri çözüme ulaştırmaya çalışıyorsunuz en azından kendi adına.Bu durumda sağlıklı bir sonuç almak zor tabi.Yüz yüze konuşun nedenleri dinle kendi düşüncelerini anlat.Umarım ikiniz içinde en hayırlısı olur.

inş. bitip de sağ salim döndüğü günü de müjdelersin bize....

Şimdiden Allah yardımcınız olsun...

saol canım.amin

evet canım. öyle yada böyle geçireceğiz bu günleride...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…