Sevdiğini özleyenler buyurun

umarım herşey güzel olur canım..

kıslaarrrr nabersinizz ya bugün bi giremedim o kadar yoğundu kii neyse atlattımm hemen geldimmm...önceee hepinizin kandili mübarek olsunnn snrr şafak bugün 213 sırnaşık şey
bende migren var bide başım bi tuttu aptal gibiydim bütün gün hepinizi öpüyommm tek tekkkopuyorumnanaktan

aallah razı olsun,seninde kandilin kutlu olsun canım..geçmiş olsun bu arada..

şincikkkkk

sularımızzz yokkk :naniknanik:
hemide p.tesiden berii :dilcikar: (aso gene diller çıktı k.bakma hayatım :roflol:)

anneannemde azda olsa akıyorrr dedik gidelim bici bicilerimizi yapalımmmmmmm yarın öğlen akşama doğru gelelim :laelaelaelaelae:
kiiiiii gittikteeeee ........

ben uzandım yol yürüdüm aayağım daha yeni yeni geçiyorr ağrıı başladı :sinifsinif:
uzanayım dedim anneme''sen duşunu al ben senden sonra alırım :vereliniortak:
annemde ''tmm '' dedii

annem aldı çamaşırlarını gidiyoo duşaaa :CüvCüv:
mutfaklaaa wc çaprazzzz

tamm anneannemde sünger münger hazırladıı annem wc nin kapısından giriyorrr duu...

dedmde mutfaktaa hamburt cumburt mama yiyorrr.....
annem wc nin kapısından tm geççekk dedem seslendi

''x x nereyeeee giriiyonnnn (bi yandan hamburt cumburt yiyo :roflol:) SULAR ŞİMDİ GİTTİ ''

ddediiii :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

benn koştumm kalktığım yerdennn bi baktımm annem dedemee bakıyoo dedem hiç umursamaz yemek yiyoo halaaa
ayy benn biii koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
:roflol: :roflol:
biz oraayaa duş için gittiikkkkk biz gidinceee sualrr kesindiii
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: v:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

tabii bizdeee masumm masumm evimizee geriii geldikkkkkk ::

hala gülüyorummmm :naniknanik:
:roflol: :roflol:

lmaz: lmaz: delikafadulden

hee bidee bennn çantamaa tüm eşyaları koydum nasıll ağırrr nasıll onlara yandıı cnm :roflol:
ayna mı rujlarım farlarım(kısaca makyaj çantam :roflol:)
defterler:roflol:
kataloglar:roflol:
okuma kitabı :roflol:
2 şişe su :roflol:
sarj aletleri :roflol: vs. :roflol:

kızlar yemeğe misafirimiz var o yüzden forumdayım ama yazamıyorum arada gelip makjay topiklerine bakıyorumm :kedi: gizoşş demek yien susuz kaldınızz :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…