kafamçokkarıştı
cnmm :1hug:
cnmmm gelmesin ama sen de 1 saatlik uzak bi yere git buluuşn?
nerde oturuyosun cnm o nerde?
2 sene birbirinizi görmeden sabrettiğinize göre çok seviyosunuz..
nisantağmuru ve moddy hoşgeldiniz
ben ayşe
başka yolu yokki 1,5 sene önce babamı kaybettim ben malatyadayım profilime olmak istediğim yeri yazdım:çok üzgünüm: o da kütahyada ben gidemem babam öldükten sonra babalık edenim çok olduğu için hiç bir yere gidemiyorum buraya gelse duyarlar ki sülalemde herkes biliyo ama babamın ölümünden sonra üstüme çok geldiler artık sabrım kalmadı onların sözlerini duymak istemiyorum.oyüzden görüşemiyorum.mafoldumben
hayırlı kandiller
kuzularımmmm ben geldim
sanada hayırlı kandilerr a.s.hayırlı kandiller
saolasın bebegimiz hayırlı kandillerr
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana haberim varr daha doğrusu hepinize:kedi:
annem dedi anneannene gidelimm oda sular var ya akama gidiyoruz orda kalcazz susuzlktan gebermiyekk ...
duşş almak isityporum yine 30 dk delikafadulden
5 6 gibi çıkarız heralde bilemiyorum yarın erken gelirim belki aşkum gelicek nete:zemuszemus: :asigim:
Bulunduğun yerden uzak bir yerde buluşsanız canım.
2 yıl gerçekten çok ama çok uzun bir zaman.
Bu konuda seni az çok anlıyorum.Sevdiceğimle bende sık görüşemiyorum.
Evden izin almak büyük sorun benim için.Birde ailem çok güvenir bana mahalledede en ufak bir hatama bakıyorlar.Bende her konuda olduğu gibi bu konudada dikkatli olmak zorundayım.Ama bir şekilde görüşmeye çalışıyorum işte.
nisantağmuru ve moddy hoşgeldiniz
ben ayşe
izmirlim ben şuan adanadayım. annemlerin yanında. keşek benim yerimde sen olsaydın yerimseniben
profilinde malatya yazmadığından kütahya mı demiştim
siz aynı memlekettesiniz sanırm bizde keşke aynı şehirde olsak. laftan sözden bktım artık laf ederler biliyorum birde babam yok ya kolumun kırklığı ordan babam olsa böyle olmazdı gelirdi rahatlıkla şimdi görseler babası öldü bak erkekle geziyo diyecekler:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?