Sevdiğini özleyenler buyurun

cnmm :1hug:

cnmmm gelmesin ama sen de 1 saatlik uzak bi yere git buluuşn?
nerde oturuyosun cnm o nerde?
2 sene birbirinizi görmeden sabrettiğinize göre çok seviyosunuz..

başka yolu yokki 1,5 sene önce babamı kaybettim ben malatyadayım profilime olmak istediğim yeri yazdım:çok üzgünüm: o da kütahyada ben gidemem babam öldükten sonra babalık edenim çok olduğu için hiç bir yere gidemiyorum buraya gelse duyarlar ki sülalemde herkes biliyo ama babamın ölümünden sonra üstüme çok geldiler artık sabrım kalmadı onların sözlerini duymak istemiyorum.oyüzden görüşemiyorum.mafoldumben

profilinde malatya yazmadığından kütahya mı demiştim

hayırlı kandiller

saolasın bebegimiz hayırlı kandillerr

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana haberim varr daha doğrusu hepinize:kedi:

annem dedi anneannene gidelimm oda sular var ya akama gidiyoruz orda kalcazz susuzlktan gebermiyekk ...
duşş almak isityporum yine 30 dk delikafadulden

5 6 gibi çıkarız heralde bilemiyorum yarın erken gelirim belki aşkum gelicek nete:zemuszemus: :asigim:

hayırlı kandiller
sanada hayırlı kandilerr a.s.

hadi gözünaydın gizoşumm görümcemlerde gelebilermi ananeneee :roflol:

siz aynı memlekettesiniz sanırm bizde keşke aynı şehirde olsak. laftan sözden bktım artık laf ederler biliyorum birde babam yok ya kolumun kırklığı ordan babam olsa böyle olmazdı gelirdi rahatlıkla şimdi görseler babası öldü bak erkekle geziyo diyecekler:çok üzgünüm:

gelsinler çiğdem ablam nasılsa çok seviyomuşun:jeyyar: çok güzel ağırlarızz Şeniz

ağırlarızz daaaaaaaaaaa evdee (bizim) depoda heç su kalmamışş mafoldumben :gitme:
yarın erken gelcem ark.larlaa msn de konuşçaz dedim annem kaç gibi dei 11 12 dedim
erken değil ama su yok 2 kova hariç gelme bugün konuş işte dedi:1shok:
:1shok:

yarndaa girmezsemm yerrr beniii aşkum :kedi:

enson 22 sinde mi ne görüştük :sinifsinif:

2 yıldır beraberiz konuşamıyoruz diyorsun..
2 yıl nın öncesinde de bi konuşmanız olsun olmasın cnm ama 2 2 bçuuk az süre değil bende 27 aylık sevdiğim ama biz bilee bi zaman kurdukk tabi kendimizcee amaa erkek arkadaşında o aman senin hakkında ciddi düşüyodur(neden birlikte olsun)
gelsin istesin nişan yapın rhatça konuşun....
yanlışsam özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…