gelsinler çiğdem ablam nasılsa çok seviyomuşun:jeyyar: çok güzel ağırlarızz Şeniz
ağırlarızz daaaaaaaaaaa evdee (bizim) depoda heç su kalmamışş mafoldumben :gitme:
yarın erken gelcem ark.larlaa msn de konuşçaz dedim annem kaç gibi dei 11 12 dedim
erken değil ama su yok 2 kova hariç gelme bugün konuş işte dedi:1shok:
:1shok:
yarndaa girmezsemm yerrr beniii aşkum :kedi:
enson 22 sinde mi ne görüştük :sinifsinif:
2 yıldır beraberiz konuşamıyoruz diyorsun..
2 yıl nın öncesinde de bi konuşmanız olsun olmasın cnm ama 2 2 bçuuk az süre değil bende 27 aylık sevdiğim ama biz bilee bi zaman kurdukk tabi kendimizcee amaa erkek arkadaşında o aman senin hakkında ciddi düşüyodur(neden birlikte olsun)
gelsin istesin nişan yapın rhatça konuşun....
yanlışsam özür dilerim
42 KONYA çiğdem ablaa süper
4 senedir birlikteyiz üniversiteden tanışıyoruz 2 yl oldu okul biteli askerliğini yapmasın bekliyoruz uzun bi nişanlılık dönemi istemiyorum ilişkimizin ypranmasından korkuyorum.ailesi ve kendi sürekli söylüyolar gelelim nişan takalım diye ama.onunda benimde okul bitti daha bi işede giremedik.
öpüyorum hepinixzii moody43 cnm üzme kendini lütfen:1hug:
a.s. sağol balımhoşbuldum.
sen meşhur ayşe ablamısın yoksaCADIARZU
memnun oldum.a.s.
canım benim hoşgeldin sende a.s.izmirlim ben şuan adanadayım. annemlerin yanında. keşek benim yerimde sen olsaydın yerimseniben
sende aramıza hoşgeldin a.s.tamam canım bende öpüyorum seni bu arada çok memnun oldum sizinle tanıştığıma.
yarın bizim 35 ayonce ilk buluştuğumuz gun. mesaj attı yarın moda.da buluşalım die. ilk moda.da buluşmuştuk.
bu akşam yola çıkıyormuş.
epey bi msn.de konustuk az once. yarını iple çekiyorum. herşeyi uzun uzadıya konusacağız. bakalım ne olacak.
ikimizde birbirimizi seviyoruz, ama uzak mesafe ilişkisi yıprattı bizi. ne birlikte ne ayrı modundayız şuan.
bakalım ne olcak...
barışın kuzum yaaaa :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?