Sevdiğini özleyenler buyurun

sağol cnm benimmm opuyorumnanaktan valla ben evde giremiyom onunla msn e babam falan var malum.her hafta cafeye gidip görüşüyomm

bnmkilerde girip çıkıyoo bende wep camı kapatıyorum annemleri görmesinler diye:roflol:
sonraaa haydii tartışmaa neden wep cmaı kapatıyoruzz

biz hep y a wep cam kapamam dan ya da kıskanmamdan tartışırız :roflol:

4 senedir birlikteyiz üniversiteden tanışıyoruz 2 yl oldu okul biteli askerliğini yapmasın bekliyoruz uzun bi nişanlılık dönemi istemiyorum ilişkimizin ypranmasından korkuyorum.ailesi ve kendi sürekli söylüyolar gelelim nişan takalım diye ama.onunda benimde okul bitti daha bi işede giremedik.

gizoşum o yüzden cafeye gidiyom ya bende.annemin yanaında falan görüşürümde babam bilmio o yüzden en rahatı cafeye gitmek

tabiki karışamamda ama söz yapın derim
herşeyin hakkınızda hayırlısı...

yarın bizim 35 ayonce ilk buluştuğumuz gun. mesaj attı yarın moda.da buluşalım die. ilk moda.da buluşmuştuk.

bu akşam yola çıkıyormuş.

epey bi msn.de konustuk az once. yarını iple çekiyorum. herşeyi uzun uzadıya konusacağız. bakalım ne olacak.

ikimizde birbirimizi seviyoruz, ama uzak mesafe ilişkisi yıprattı bizi. ne birlikte ne ayrı modundayız şuan.

bakalım ne olcak...

hoşbuldum.
sen meşhur ayşe ablamısın yoksaCADIARZU
memnun oldum.a.s.
a.s. sağol balım
askerin nereye gidiyor
izmirlim ben şuan adanadayım. annemlerin yanında. keşek benim yerimde sen olsaydın yerimseniben
canım benim hoşgeldin sende a.s.
tamam canım bende öpüyorum seni bu arada çok memnun oldum sizinle tanıştığıma.
sende aramıza hoşgeldin a.s.

barışın kuzum yaaaa :teselli:

neyse ben kaçarım :)

hoşçakalın benim için dua edin lütfen :)

inş. hakkımda hayırlısı ne ise o olur....

sende aramıza hoşgeldin a.s.[/QUOTE]

hoş bulduk.bizde bi sorunmu var acaba kime söylesem 2 yıldır telefon ve msn hariç görüşemiyoruz diye nasıl bitmemiş diyolar ya ilişkimizde bi yıpranma falan yok allaha şükür ama günde enaz 10 defa arar 4 yldır beraberiz hiç beni üzmedi hep şükür ediyorum karşıma böyle biri çıktığı için en güzel özelliğide dürüst olması yalandan nefret ediyor pembe yalana bile tahammülü yok buyüzden çok güveniyorum ona.ya çok temiz bi insan çok seviyorum dünyanın en iyi insanı erkek melek valla maşallah diyorum hep bikere yüzüne bile söyledim annen ve babanın elini öpmek gerekiyor böyle bi evlat yetiştirdikleri için diye.ailesiylede sürekli görüşüyorum sağolsunlar herzaman ararlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…