Sevdiğini özleyenler buyurun

merve köpekle inmene kıl işte onu diyorum..sana öncede dmişti..neyse üzülme yaptın bi halt düzeltmeye bak..yakışıklı dediğin çocukla gittini bilse bide düşün..barışırsınız 2 güne

arama dedi die arama iyi..saçmalama ara tabiki..hatalısın..çok üstüne düşme abartı derecede ama ara ve sakin bi tonla yanlış anladını söle..gerçekten özür dilerim falan de..diyaloglarınız nasılsa konuş işte bişeyler

ayy merve bitti bitti die söylenme..bitmiş bişey yok!çok kızgın haklıda..bi kaç gün izin ver kafasını toplasın siniri geçsin,sende bu arada kendini affettirmeye bak..bitti die kestirip atma..

suçlusun..bu yüzden arıycaksın..ama ağlayıp zırlama şu an..çok üzgün oldunu belirt..gerçekten özür dilerim falan de..baktın inat yapıyo birliğine kadar git barışmak için

biraz bekle sonra yalvarmaya pozisyonuna geç balım

Yarın çarşi izni var abla.....Ararım acmazsaa aramasını beklerım....
Abla izinde görüşmesini istemediğim kişilerle görüştü ..özellkle girmesini istemediğim mekanlara girdii.....ve benden gizli yaptıı arkadasım söyledii ..özellikle sordum arkadasımın söyledıgını söylemedım inkar etti...... Hadı evının altı arkadasları hep orda sorun cıkarmıyım dedım sesımı cıkarmadım..

Konusmasını ıstemedgım kız arkadaslarıyla konusdu selamlasdı...Aynı mekandaa oturdu..
Ben sesımı cıkarmadım...

O da cıkarmasın.. Olabılr erkektir.... Ama görsenız bılsenız tanısanız..Cok ıyı bır ınsan.
Ki sevgılım oldugunu bılıyo......Nişanlancakmışsınız hayırlı olsun diye sohbeti bile geçti aramzda.......

Bu konu yüzünden bitersee zaten istiyomuş diye düşünürüm.....Zaten son gunlerde sırf sorun yasıyoduk bılıyosunuz......Annesı bahanesıyle ne kdarda kırmısdı benı :S:S

haklısın bitanemmm :teselli:

suçlusun..bu yüzden arıycaksın..ama ağlayıp zırlama şu an..çok üzgün oldunu belirt..gerçekten özür dilerim falan de..baktın inat yapıyo birliğine kadar git barışmak için

Asocum canım yokk artıkk o kadarda değil........ elele kolkolamı gördüler.. noluyoruzzz 15senelık komsumuz onlar bızım.....Kiii öylee boş bi insan değil.....

Anlatırım anlamazsaa paşa keyfi bilir.....10 sene ağlarımm içimdee kalırr...
Ama hakkımıda helal etmem....

Gorusmesını ıstemedıgım bı kız vardı kardsım kardesım obenım dıyodu..Selamlasmasını yasakladım o kızın calıstıgı mekana gırmesını yasakladım...

Arkadasım gormus her aksam oturuyo orda dedi ....Kı orda otururken bana qezıyoruz dıyodu.....Kız daa sureklı benım yanımda selam verıyodu ademe gayette karsılıgını verıyodu....
Ama ben iyiye yordum herkes orda gırsın otursun buda bısey olmaz deyıp sorun yapmadım......
Oda anlıcak sevıyosa anlar....

ooooo olmadı şimdi
dur bakalım bunları söylediğinde ne diyecek

Asom mesajlara bak kaydirigubbakcemile3

Yanii abla anlatmak istedigim seyy...Ben buna yasakladımm ama benden gızlı gıttı aa o kızla arasında bırsey bana haksızlık yapıyo dıye dusunmedım....

Sevqılıme guvenım sonsuz arkadasları var dıyee gıdıyo oturuyo dedım..O kızadaa ayıp olmasın dıye selam verdıgını dusundum üstemedımm ustune gıtmedım..

Oda dusunsunn.Ya mervee yanlıs bı hareket yapmaz...Yanlarındakı erkekde guvenılır bırıdırkı hemm beraber yurumuslerdır hemde erkek var yanlarında guvende olmuslardır dıye dusunmesı lazım....

Hayırlısı neyse o olsun ablacım.....Beklıycez görcez..Yarın aramaz konusmazsa benımlee...
Hayat bambaska olucak benm ııcn......Hayallerım planlarımm herseım yarım kalıcakk..
Düşünmek ıstemıyorumm ama hazırlıycam kendımı :S:S

Ne olursa olsnn svıyorummm sevmeyede devam edicmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…