ayy merve bitti bitti die söylenme..bitmiş bişey yok!çok kızgın haklıda..bi kaç gün izin ver kafasını toplasın siniri geçsin,sende bu arada kendini affettirmeye bak..bitti die kestirip atma..
biraz bekle sonra yalvarmaya pozisyonuna geç balım
Yarın çarşi izni var abla.....Ararım acmazsaa aramasını beklerım....
Abla izinde görüşmesini istemediğim kişilerle görüştü ..özellkle girmesini istemediğim mekanlara girdii.....ve benden gizli yaptıı arkadasım söyledii ..özellikle sordum arkadasımın söyledıgını söylemedım inkar etti...... Hadı evının altı arkadasları hep orda sorun cıkarmıyım dedım sesımı cıkarmadım..
Konusmasını ıstemedgım kız arkadaslarıyla konusdu selamlasdı...Aynı mekandaa oturdu..
Ben sesımı cıkarmadım...
O da cıkarmasın.. Olabılr erkektir.... Ama görsenız bılsenız tanısanız..Cok ıyı bır ınsan.
Ki sevgılım oldugunu bılıyo......Nişanlancakmışsınız hayırlı olsun diye sohbeti bile geçti aramzda.......
Bu konu yüzünden bitersee zaten istiyomuş diye düşünürüm.....Zaten son gunlerde sırf sorun yasıyoduk bılıyosunuz......Annesı bahanesıyle ne kdarda kırmısdı benı :S:S
suçlusun..bu yüzden arıycaksın..ama ağlayıp zırlama şu an..çok üzgün oldunu belirt..gerçekten özür dilerim falan de..baktın inat yapıyo birliğine kadar git barışmak için
Asocum canım yokk artıkk o kadarda değil........ elele kolkolamı gördüler.. noluyoruzzz 15senelık komsumuz onlar bızım.....Kiii öylee boş bi insan değil.....
Anlatırım anlamazsaa paşa keyfi bilir.....10 sene ağlarımm içimdee kalırr...
Ama hakkımıda helal etmem....
Gorusmesını ıstemedıgım bı kız vardı kardsım kardesım obenım dıyodu..Selamlasmasını yasakladım o kızın calıstıgı mekana gırmesını yasakladım...
Arkadasım gormus her aksam oturuyo orda dedi ....Kı orda otururken bana qezıyoruz dıyodu.....Kız daa sureklı benım yanımda selam verıyodu ademe gayette karsılıgını verıyodu....
Ama ben iyiye yordum herkes orda gırsın otursun buda bısey olmaz deyıp sorun yapmadım......
Oda anlıcak sevıyosa anlar....
benn gidiyorummm bu gece yokum :gitme:
inş. özlersinizz benii heee:umursamaz:
mervem tekrar geçmiş olsun melek
çiğdem ablam hoşçakal 41 de güzel
nisan abla görüşürüz güzel fikir
bugün ayşe ablamda yazmadı :umursamaz:
dün aso mu göremedim :umursamaz:
:roflol:
bitanem sevdiğim canım aşkım balımjeyyar: ublamın lafını aldım :kedi:)
seniii çok ama çok özledim .... iliklerimee kadar:asigim:
sevdalım benim hasretimmm :asigim:
seni seviyorum bitanemm son aylara geldikk bitanemm bnmmm
378 gün geçti vee bitanemm sensizz kokunsuzz...
bugün şafak 78 KARABÜKnazar:) amaa yarın 77 YALOVA
bu plakalara o kadar inmekk isterdikk bakk indikk 3 gün geçti bile
sensiz olamıyorummmmm artıkkkkkkkkkkkkkkkkk dayanamıyorum :gitme:
sağlıklaa dön artık bitanemm bnmm :asigim:
çok fenayım dimii aaablaaaaaa :jeyyar: :jeyyar:
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
ooooo olmadı şimdi
dur bakalım bunları söylediğinde ne diyecek
Anlamadm abla ne olmadı ???
Ona boyle boyle yaptın dememm..Düşünsün kensini doğruyu bulsun...
Çok üzgünüm suanda aglıyarak yazıyorummm ama elımden brsey qelmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?