Sevdiğini özleyenler buyurun

Evet çok kötüü bi drum bu yahuu :S:S
Joeycım yapıyorum herseyı yaptık ama canım cıktı 2gundur qelmedı yerıne..
Gelıyoo tekrar kayıyoo.... Bılmıyorum nabıcaz...
Bugun baska bı komsumuzz denedı.. Şuanda ıyıyım ama bakalm ılerlıyen saatlerde ne olucak :S:S

kıslar ben kaçarr görüşürüzzz,akşama canlı müziğe gitcemmm azcık stres atayım yahuuuu hihoyyyt

Kızlarr yedimmm bi haltt şimdi napıcamm diyee düşünüyorumm :S:S

Ben ve küçük köpeğimm yakısıklı komşumuzun oğlu ve köpeği sahılde qezıntıye cıktık :S:S
Ve ademın ennn enn enn samımı arkadası bizi gördüüüüü :S:S:S

Kesın sölıycekkk :S:S bızım amaclarımız köpek qezdırmekdı...Keske gıtmeseydım dıyorum ama ne care....

Bu konuda tavız vermemelıyımıyım yoksa ozurmudılemelıyım :S:S:S

bende çok yorgunum la bu günmirmirmirmir
ne yaptın balımmm
dr a gitmedim tlf ettim salı dedi sonuçlar

:1shok: :1shok: yapma balım yaa

Ablaaaa ne yapıcamm şimdi...Sen ben yokken erkeklerlemı gezıyosun dıyee ayrılabılırr bıle benden:S
Herkes görsünn ama o arkadası gormeseydı keskee:S:S

kızım iyimisin sen..bide yakışıklı komşumuz demiş ya=))ulan ne işin var elin herifiyle gezmedeeklava:adem güzel taş bi komşu ile köpek gezdirse napardın..sen uzaktasın düşün

valla ayrılık sebebi..sen ne yap ne et nası atlatırım bu belayı onu düşün..alt yapı yap ve sen anlat önce bunu ona

kızım iyimisin sen..bide yakışıklı komşumuz demiş ya=))ulan ne işin var elin herifiyle gezmedeeklava:adem güzel taş bi komşu ile köpek gezdirse napardın..sen uzaktasın düşün

Ya kızlarr demeyinnnnnn öleee haklısnız ama amac önemlı degılmı:S:S
Ablamda vardı hemm yalnız değildimm :S:S:S

O Arkadasta bızım köpeğin büyümüş hali varr egıtımde yardımcı oluyoo:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…