Sevdiğini özleyenler buyurun

nolursa olsun mervecim neyse şimdi iyice üzmiyim seni..sen ademe anlat..arkadaşından duycana senden duysun

nolursa olsun mervecim neyse şimdi iyice üzmiyim seni..sen ademe anlat..arkadaşından duycana senden duysun

Haklısın valla asocumm :S:S
Ararsa benden duyucakk aramazsaa bılmıyorum...
Yarında yuksek ıhtımal carsı ıznıne cıkıcak.....Arkadası benden önce davranmassa uygun bı dılle anlatırımm ..Ama baskasından duyarsa hoş olmuycak .S:S:S

Ama guvenmesı lazım bana :S:S Hem 25 26 yasındadır komsunun oğlan ben 20 yasındayım abım sayılır :=) Hemm ablamda vardı.....

Komsu yerınee ablamın arkadasımı desem acabaa:S

abi ayağı...yalan söleme,dürüstçe anlat..çıktık aşkım gezmeye falan ablam vardı haberin olsun gibilerden..ahh merve ahh:teselli:

Bencedee komsumuzn oğlu eğitiminde yardımcı oluyodu diycem........
Bide benım ablam mınyon tıplı banada hıc benzemezzz..
Sımdı cocuk dıcekkı 2 kız bı erkek köpek gezdırıyolardı..Benımkı zaten köpeğe taktı fena kızıcak bana:::

Kardes oldumuza ablam olduna kımse ınanmaz yanı.. Huylu fızık felan alakasızz bıde zaten ablamda 23 yasındaaa bısı yok aramızdaa....Neysee umarım sevgılım buyutmez bu durumu..

Büyütürsede bunca cektıme saysınn...Nefes aldım bıraz..Yanımızda erkek olması aramızda bısıler olması yada oldunu gostermez.... O köpegını gezdırdı ben köpeğimi gezdırdım..

kızım sen böle düşünmeye devam edersen ohooo..asi kızı oynama..eğer sevgilin kıskançsa ona göre davranıcaksın..tabiki illa aranızda bişi olcak die bişi yok..bu gayet normal..ama sevgilin kıskançsa bu çok çok anormal..!

merve şu an çok sinirli..sakinleşsin öle konuşun..emin ol arkadaşından duysa hiç açık kapın kalmazdı..ama şu an var..sakinleşsin barışırsınız

ya asoooo bu erkeklere ne dürüstlüğü balım ya
yalan bulsak dedim
şu ablanızı dinlemiosunuz balım ya
ablamın arkadaşı dicekti

Aradı askım nabıyosun nasılsın dedi...Iyyım askımm sahılden geldıkk komsu oğlu felanda vardı kopeklerı gezdırdık dedım...Şaaka yapıyosun dedii ...6 7 kez şaka dedi...Cıddıyım kızdınmı dedım..Şaaka yapıyosunkı dedi........

Kızdın sen bıda gıtmıycem ozurdlerım dedım..Yapıp yapıp ozurdılemee.ınanamıyorm sana dedı. Bızımde bı komsu kızı var cok gusel onla gezdırcem kpek dedı bussuru sey söyledi.....

AĞZINA GELENI SÖLEDı ................. aRAMAA BENı DEDıı..sAKIN BIRDAHA BENI ARAMA DEDı..kPADI TELEFONU

Yalan söyledımm baska bı komsumuzun oglunu tarıf ettım o benden kucuk onun ısmını ve yaşını söledım .....

Hakettimm şuanda dondum kaldımm..Tepkıısızımm hakettımmmmmmmm.........
Askerdekı canımdan cok sevdıgım ınsana yalan söyledimmm
..

çiçem ne yalanı ortada zaten herşey..arkadaşından duysa dahamı iyi..ki çocuk kaç kere sahile inme demiş bizim cadıya,asker üstelik..ne dese haklı merve..şu an sadece bekle..mutlaka barışıcaksınız..ama önemli olan çocukla gitmiş olmasıda değil zaten..sahile indi die delirdi en başta..çünkü gitmiceksin demişti..

Yok asoo sahılle sorunumuz yok gıtmeme bırsey demıyoo....Ama bu köpek geldı gelelı..Insanlar bızımle ılgılenıyoo köpegı sefmeye gelıyolar dıye huzursuzdu...
Şuanda tek sorun yanımızda erkek olması.............. .S:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…