Sevdiğini özleyenler buyurun

tlfu nasıl kapattınız

b i laf söyledim onaa anlamadı efendim dedi yok bişi hadi görüşürüz dedim bişiler dedi kulağımdan çekmiştim geri aldım ama efendim demedim
oda kapadı ablam arım mı napım upuff aramız bozulsun istemiyorum çünkü bu ara sıkıntılarıda çok maddiyat bari ben destek olum hemdee ilişkimiz manasında bozulmasın istemiyorum hzuurlu huzurlu uyuyalım

normalde tlfn verirken arardı armadı
napım arım mı dinlensin aramayım mu

kızlarr ben geldim hihoyyyt
fazla kalamıcam ama gecerken bi ugrayım dedim
gecmise az göz attımda yine neler olmus böyle nazar mı degdi bize acaba
merve hakkınızda hayırlısı cnm,
gizosum size noldu birden balım ya aman arayı bozmayın hem cok az kaldı sizin alttan al biraz bebegim Şeniz

bu arada yeni nüfus cüzdanım geldi kötü oldum birden ya askımın soyismini orda görünce, yıllardır bu an icin dua ediyordum kızlar Allahım bana sevdigim adamın soyismini tasımayı nasip eyle derdim hep dualarım kabul oldu Allaha sükürler olsun :Saruboceq:

Not: Askım seni cooooook özledim iliklerime kadar hemde karagözlü yarim bitanem :asigim:
seni herseyden herkesten canımdanda cok seviyorum biricigim :asigim:

gülcan ablaa gelmiş yakaladım çık dışarı ublaa :jeyyar:

yettim gizemim Şeniz
ama fazla kalamıcam o kadar yorgunum ki iki gecedir üstüste komsuda okey oynuyoruz sabaha kadar ölüyorum uykusuzluktan, pzt isbası yapcam cok zorlancam erken kalkmakla

Nisooom gelmis gece cok özledim onu ya,
Aroram da yok kac gündür
hadi dönün artık sekerlerr mafoldumben

bu arada k.validem rahatsızlanmıs tansiyonu fırlamıs yine, kolesterol aynı sekilde o kadar dedim yaglı tuzlu yeme diye ama sakalımız yokki lafımız dinlensin :bbo:
yazık ya kıyamam ona bisürü hap icecekmis Allah acil sifalar versin k.validecigime opuyorumnanaktan

slm kıslarrrra.s.

hosgeldin canım a.s. biz tanısmadık daha dimi? ben gülcan :1hug:

ayy bu arada niran ünsalla özcan denizin düeti var ya aklım hep sende, her dinledigimde aglıyorum ya tam bize göre özleyenlere yazılmıs sanki :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…