hosgeldin canım a.s. biz tanısmadık daha dimi? ben gülcan :1hug:
ayy bu arada niran ünsalla özcan denizin düeti var ya aklım hep sende, her dinledigimde aglıyorum ya tam bize göre özleyenlere yazılmıs sanki :asigim:
hoşgeldin hiloşummm a.s.
topikte gerginlik var
cadaloz gizo askerine kızmış
merveninki yoktan yere arıza çıkarmış
oyyyyyy :jeyyar: kötü çocuk seniii
hoşbulduk cnm bende hilallllopuyorumnanaktana.s.
evet yaaa çok güzel o şarkııı bende çok dinliorummm...:asigim:
hevincim hoşgeldin çok güsel valla soyadını almışınnn kocayı da alıcan yakında inşş delikafadulden
:roflol:
ablam bizde anca rüyalarda bulusuyoruz bebisimle, bir kac ay böyle idare etcez artık :jeyyar: :lepi:
gizemim kuzum bak yine diyorum cok az kaldı kavusmanıza az daha sabır bu gerginlikler hep özlemekten, cok özlediniz dayanamıyorsunuz artık hepimiz gibi bu yüzden böyle olaylar oluyor, sahip cıkın askınıza bitanem opuyorumnanaktan
Merve sende önce saglıgınla ilgilen o cok daha önemli, hemen kötü seyler düsünme askerin cok gergin anladıgım kadarıyla cok kızgın sende fazla üstüne gitme bırak az kendi haline canım
hem ne demisler, gidenin pesinden sakın üzülme, bırak kendi haline, geri dönerse ne ala, dönmezse zaten hic senin olmamıstır. birazda kendinizi düsünün kızlar yıpratmayın kendinizi bu kadar
Gizemim sen asıksın asıııııık :asigim:
bitanem nolur dert etme biseyi kendine, bak cok cok az kaldı sabredin, diyorum ya hep özlemekten oluyor bunlar, geldiginde sorarsın neden böyle yaptın diye ama simdi askıya al üstüne gitme kuzum,
bu arada bana senin nisanlındamı asker diye soranlar var, yok benim askım istanbulda ondan cok özlüyorum ama bizimkide bir nevi askerlik :lepi: tabi asker psikolojisini sizler daha iyi bilirsiniz, ama lütfen iliskilerinizi yıpratmayın Şeniz
yarın devam ederiz kuzum cıkıyorum artık,
Hilalim Allah zihin acıklıgı versin canım :Saruboceq:
görüsürüz sekerlerr
cicisim hosbuldum güzelim Şeniz
aldım valla :lepi: ah bide yüzde yüz alabilseydim ama olsun hayırlısı yeterki o iyi olsun saglıgı yerinde olsun Allahım sabretme gücünü bizlere veriyor ya sükürler olsun :Saruboceq:
sen nasılsın kuzum? varmı gelismeler isteme, söz vs?
geldimmmm ben
şafak 20 idi bugün
ne süper kuzummublam süper:1shok:
bitmişşş bitmişşşşşşşşşş vallasositososito şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?