Sevdiğini özleyenler buyurun

hoşbulduk cnm bende hilallllopuyorumnanaktana.s.
evet yaaa çok güzel o şarkııı bende çok dinliorummm...:asigim:

hevincim hoşgeldin çok güsel valla soyadını almışınnn kocayı da alıcan yakında inşş delikafadulden

oyyyyyy :jeyyar: kötü çocuk seniii

:roflol:
ablam bizde anca rüyalarda bulusuyoruz bebisimle, bir kac ay böyle idare etcez artık :jeyyar: :lepi:

gizemim kuzum bak yine diyorum cok az kaldı kavusmanıza az daha sabır bu gerginlikler hep özlemekten, cok özlediniz dayanamıyorsunuz artık hepimiz gibi bu yüzden böyle olaylar oluyor, sahip cıkın askınıza bitanem opuyorumnanaktan

Merve sende önce saglıgınla ilgilen o cok daha önemli, hemen kötü seyler düsünme askerin cok gergin anladıgım kadarıyla cok kızgın sende fazla üstüne gitme bırak az kendi haline canım

hem ne demisler, gidenin pesinden sakın üzülme, bırak kendi haline, geri dönerse ne ala, dönmezse zaten hic senin olmamıstır. birazda kendinizi düsünün kızlar yıpratmayın kendinizi bu kadar

hoşbulduk cnm bende hilallllopuyorumnanaktana.s.
evet yaaa çok güzel o şarkııı bende çok dinliorummm...:asigim:

memnun oldum balım Şeniz
ah ahh gecen araba kullanırken dinliyordum sarkıya dalmısım asıl gitcegim yerden sapmısım baska yere, ee aklım baska yerde tabi :asigim:

hevincim hoşgeldin çok güsel valla soyadını almışınnn kocayı da alıcan yakında inşş delikafadulden

cicisim hosbuldum güzelim Şeniz
aldım valla :lepi: ah bide yüzde yüz alabilseydim ama olsun hayırlısı yeterki o iyi olsun saglıgı yerinde olsun Allahım sabretme gücünü bizlere veriyor ya sükürler olsun :Saruboceq:
sen nasılsın kuzum? varmı gelismeler isteme, söz vs?

canlarım bana müsade
az tv izleyim kac gündür film izlicem diye tutturdum nasip bugüneymis, bakalım neler var tvde, cok yazmayın emi yarın geldigimde gecmisi okumak zor oluyor yetisemiyorum sonra size :umursamaz:
sizi seviyorum balparelerimm Şeniz

ablam sorun şu
bana 4 te teslim olucağını diyor ama sonradan 5 bçuukta olcağını öğreniyor bana söylemiyor gidiyor alışverişe ben arıyorum saat 4 ü 10 geçiyor teslim neden olmadın oda bilmiyorum işte dedi :1shok: delirdimmm
tamam eskiden olsa kızardım geziyoo tozuyoo lmaz:
ama şimdi kızmıyorum değiştiriyorum kendimi diyorum ama neden böle yaptı bilmiyorum

hem ubluş bana gene cadoloz dedi :sinifsinif:
şu askerim yüzünden hemm çok oklavaa yiyorum hemdee cadolaoz oluyorum :zemuszemus:
amaaa haklıı ablam ben cadıların cadolozuyum :naniknanik: :şutarafagitti:

yarın şafak 76:1ninca:

Gizemim sen asıksın asıııııık :asigim:
bitanem nolur dert etme biseyi kendine, bak cok cok az kaldı sabredin, diyorum ya hep özlemekten oluyor bunlar, geldiginde sorarsın neden böyle yaptın diye ama simdi askıya al üstüne gitme kuzum,
bu arada bana senin nisanlındamı asker diye soranlar var, yok benim askım istanbulda ondan cok özlüyorum ama bizimkide bir nevi askerlik :lepi: tabi asker psikolojisini sizler daha iyi bilirsiniz, ama lütfen iliskilerinizi yıpratmayın Şeniz

yarın devam ederiz kuzum cıkıyorum artık,

Hilalim Allah zihin acıklıgı versin canım :Saruboceq:

görüsürüz sekerlerr

saolasın ilgilendiğin için ablacım opuyorumnanaktan
Şeniz tamam ablacım Şeniz

henüz yok ama olucak iki ay sonra fln inşallahh :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…