bak bitanem...benim gecen yıl bu aralar 4 yıllık ilişkmi sözle ciddiyete bindrme gbi bi girişimim oldu nişana 15 gn kala herşey hazrken b..bi nedenden dolayı ayrıldık...7 ay sonra bu mükemmel insanla tanıştım ve deli gbi aşığım...ona diorum ki öbrü sevgi bile değilmiş....ki gercek sevgi öle mal bi nedenle bitemezzzz......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bunu güzel aklın lütfen alsın şu an çok zor gelio bilirim yaşadımm ama emin ol bubi işaret o çocuk belki senn hakkında hayırlı değildir gercek aşk sence böle bi nedenden ötrü bitermii??sakın beni yanlış anlama ben hiç ama hiç isteemem seven bi insanın üzülmesini ama zamanın da kendm çok ama çok cektm değmzmişş grdüm...bilirsin şu lafı 5 paralk adama olduu kadar değer verceksin fazlasını kaldrmaz eminn olllll sana müttthiş değer veern haytının erkeğiii seni olduu yerde beklioo ne olur azcık inan...malumm tecrübe...ama sakın beni yanlış anlaama...emi güzelimmmopuyorumnanaktan
hakkaten ne çabuk geçti diyesim geliyo
üzerinden aylar bile geçti..
askerlik süresi boyunca çekilen sıkıntılar unutuluyo bileezemuszemus
sönmezim.. ama ben gderkende bi kaç güzellik yapıım istyrummm
Sen beni aldattın ıhanet ettin..Laığiyle beklıyemedın benı dedii ve ısrarla demeye devam ettı...
Tek savunması bu..Ve oldkca soguk kanlı.....
usteleyınce de telefonu suratıma kapatıyo.....Aramıyo telefonlarımı acmıyo..
Ve gayet soguk kanlı....[/QU
ya varya dicem kii bu erkek milleti hep aynı sonra diorum ki benm biriciğime hakszlık ediyosun zbyd :) neyse öbr aptal şeydee böyledii aynıı hemde tıpatıpp tek ricam A RA MA ne olur arama....bak nasıl i.. gbi döncek allahım ne olur bi güven güzelim ne olur yaa
:bbo:
yarın belli olacak.. çok korkuyorum
haklısın bitanem baştan sona
bekle bakalımmm3-4 gün dahaaa
nilaycım şimdi okudum hangi adaya gittiniz kızz
yarın belli olacak.. çok korkuyorum
ayyy dualrımız seninle balım
anlat bakalım :jeyyar:
mervecim ısrarla böyle diyorsa canı cehennemeeee
Büyük adaya canım ya çok güzeldi.
Orada bisiklete binmek çok daha zevkli.
Zaten görseniz her yerde bisiklete binen insanlar:)
Kimi gurup halinde kimi çift olarak.En romantik olanda çiftler.
Biri durunca diğeride duruyor.Bizde öyleydik hoştu yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?