Sevdiğini özleyenler buyurun

rüyadada olsa tokatı bastın ya gizokaydirigubbakcemile3tatlıcı demek heeeCADIARZUaşkınıza biraz tat gelsin dio..azcık tatlı yiyin dio işte..kavga etmeyin dio:)ariflerin ordan geçmiyo asansör ileride ayrılıcanızın msjını veriyo olmaz umarım bu..ayrıca asansörün patlaması hayra alamet değil..sanırım rüya ariften uzak dur diyo be gizobenneyaptımki

asom gözler bi açıla kapana okudum yorumunu Şeniz
saolasın cnm bnm vallaha 1 kere daha arıcam çıksın telefonaa çünkü diğer tlfnda sölemeyin dedim...
açtığında hesap sorcamm bakalım ne dicekk...
yine saçmalarsaaa dilimlerim onu

boncuuu nazar değdirdi

boncukkmu yaptı diyosun he kaydirigubbakcemile3bitanem bak rüyan aslında msj veriyo..dikkate al..bana kalırsa arama derim ama sen bilirsin..yalanla dolanla bu iş yürümez.sen ona bu kadar değer verirken yaptığı terbiyesizlik

off gizemim of
burda kalıp seni beklemeyi cok ısterdım
ama gercekten halim yok gidip içerde uzanıyım bıraz bıtanem
sonra grsrz artık
opuyorum balımmm

yaaa pınarımm yaaa nett gitti bilg. kapandıı kaldım :1shok: bilerek gitmedimmmmmm
bu arada asom yaa benim kafmaı karıştıran şu:
bana ısrarlaa ben diğer arkadaşlardan geç çıktım onlar izin kağıdımı almışş onlarla aynı gircem diye bakmadım dedii
burda karıştı kafam :uhm:

kafan karışmasın neye inanmak geliyosa içinden ona inan bebeğim..eğer tanıyorum yanlış yapmaz diyosan sen bilirsin

neye inancağımı bilmiyorum
yanlış aldatma gibi bişi yapmıcağını biliyorum!
ama 4 te dedi sonraa tekrar arayıp haber verseydi saat 3 bçuuğuu geçti bizim arkadaşlarr hala kalkmıyoo demek 5 bçuuktaa gircez deseydii o alışverişe daldı klava:

amennn bugün kendi derdim kendimee şimdi 2 ye geçen cadı bir kız geldi benden cadı olmasın

herşeyede karışırr okumada biliyo ya gelirse yanıma yazamaya bilirim yanlış anlamayın

olsun denisem yaaa salla gitsin napçan aramayanı aramıcan
aradım ama nöbetten gelmiş olmalı dedim iştimaya gitmiştir dendi tabi 9:15 e kadar silah bırakıyor ben aradığımda 9:11 di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…