Sevdiğini özleyenler buyurun

hakkında hayırlısı olsun canım.

slm kızlar nabersınız ben hastayım adet oldum (

nekss meslektaşız canım ben2.s ınıfa geçtim dha ama olsun sen okulu bitirdin:)ben dgs düşünüyorum ama..

Bendee qeldımm şekerlerimm =))
Ne var ne yok baakalım..Oscarla bır oynadık bır oynadık =) Sıpa bı benı dınlıyo yerım ben onu =)

Çok yüksek bir yer giriş fiyatını bile hatırlıyorum çıkması 50 tl kişi başı. Ama nasıl anlatayım belk i hiltondan büyük…
Sonra o yer ile aşağıda bi tatlıcı varmış oranın arası 16 17 kat mı neymiş vee asansör varmış orada çok gariptiii

Asansöre biniyordum sürekliii hatta bi adam vardı o beni mi seviyodu neydi asonsör bi çıkıyoo bi iniyoduuuu hep açıldığında o adam vardı arkasında arif yol vermiyodu ben arife ulaştığımda asansör patlıyodu :1shok: çok korkmuştummmm ama arif elimden tutup çıkartı yandaki asonsöre bindik

sonraaa arif yanlış kata başmış sandım ama çıkışa gidiyormuş o tatlıcıdan geçmemiz gerekiyormuş…. tatlıcıya inince bizi birileri görcek diye çok kızdım vee sert bi tokat attım bu sefer çok şaşkın bir şekilde ben naptım dedi

sonra tamamen indim çıktık ordan… saat 22:44! Tü otobüse 36 ya biniyordum36 bnm evimin o taraftan geçiyor ama ariflerin ordan geçmior genelde birlikte binceksek 36 ya binmem)
yani onu orda bırakıp gittim :1shok:
ama sonradan ariflerin ordan geçmiceğini hatırladım bağırdım ben bindim flaan diyyeee duymadı beni sesim çıkmadı sanki…

sonra makyaj bölümüne göz makyajımı koydum yaa bikaç kere:roflol: gene foto makla çekmişim arkadaşa(kk ya) atıyorum diye arife atıyorum arkadaşın ismi doğru ama numara arifin kine geçmiş

sonra sabah uyanınca arifi arıyorum annesi onu kapıdan geçiriyodu arif evden çıkıyordu annesinide gördim..
aradım hiç bişi olmamış gibi davrandı yine ama arkadaşı olarak kayıtlamama kızgın gibiyfi açıklama yapmak istedim anladı mı bilmiyorum hatırladığım bu kadar

yorumlar???

asansörün rüya tabirine baktım
bana uyan tarafları:

Rüyada asansöre binmek başarının işaretidir. İş hayatınızda yükseleceğinizi gösterir. Asansörden inmek ise başarısızlığın ve şanssızlığın işaretidir.

Asansör büyük, ferah, aynalı ise kısa sürecek bir heyecandır. Asansör dar, loş ise telaşlanıp, kuruntuya düşebilir. Asansör kalabalıksa sıkıntıdır. Asansör yukarıya çıkıyorsa iyidir. Asansör aşağıya iniyorsa mevki kaybı ya da başarısızlığa işarettir.

Yüksek bir yere asansörle çikmak, isinizde yükselmekle yorumlanir.

yalnızz asansörde hem çıkıyordum hep hemdee hemen iniyordum ama daha çok indim en son indim...
asansör patlıyordu derken sadece bastığım yerleriii

Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, güzel bir evliliğe yorumlanır roflol:)

Rüyada sevgilinizi görmek, sevgilisi olanlar için ayriliga, olmayanlar için yeni bir sevgili edinecegine

AYRILIĞA İŞARET DİYO :1shok:
töbee töbeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…